- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını benim yıllar evvel 6,5 cm olmuştu sonra küçüldü gitti bir daha da çok şükür olmadıGittim doktora 5 cm çikolata kistim varmış hala duruyo lanet olasıhormon tahlili istedi adetimi 3. Günüydü verdim adetin bitsin gel alttan muayene etçem dedi
Bence çıkıp çıkmamasıyla alakası yok hepsi içinize gidemezki taşar elbet yaniAhahahao zaman benim doktorun mantığına göre üç vakte kadar hamilesin
Sakin olmak gerekiyormus zatenBen de cok korktum ama sogukkanli durmaya çalıştım
Normal deterjan kokuyormuş bana sirke kokmuşAynen koklat bakalımm
Yok senBebik isimleri düşündünüzmü hiç?
Allah nasip ederse erkek olursa Asaf, kız olursa Meyra düşünüyoruzYok sen
Çikolata kisti miydi peki cnmÇok geçmiş olsun canım sıkma canını benim yıllar evvel 6,5 cm olmuştu sonra küçüldü gitti bir daha da çok şükür olmadı
Sakin olunmazzsa daha kotu seyler olabilirSakin olmak gerekiyormus zaten
Böyle ön yargılı taraflı sitelerden ben de hep uzak durmuşumdurValla konu diyanetse ben bir adım geri dururum
Diyanetcilerimizin söyledikleri seylere bakınız
https://www.facebook.com/
Benimde oğlumun birinin adı AsafAllah nasip ederse erkek olursa Asaf, kız olursa Meyra düşünüyoruz
Canım ben aldırdım aralık ayında. Tekrar oluşuyor diye kesin bir şey yok. Tekrar oluşabilir deniyor sadece ama seninde bayağı büyümüş. Ben aldırdım kurtuldum ve iyiki aldırmışım. Ben ilişkide bile adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum. Sana da tavsiyem aldırmanAlınsa da fayda etmiyo ki tekrar oluşuyor çok araştırdım çok pis Bi kist malesef
Ben 400-500 tl olur diye bekliyordumEvet canm
Evet canım hatta doktor endometriosiz olup gebeliği engeller demişti. Ama çok şükür yıllar önce geçti .Çikolata kisti miydi peki cnm
Alla alla çok ilginçNormal deterjan kokuyormuş bana sirke kokmuş
EveeetBebik isimleri düşündünüzmü hiç?
Aynen öyle canımSakin olunmazzsa daha kotu seyler olabilir
Canım doktor ne dedi sana. Bende aynı dertten muzdaribim hiçbir problem yokken hamile kalamıyorumWalla bnde ayni sasiriom hic bilmezdim kimi gorsem ilk ayindan hamile kalio bn bi seneyi gecti tık yok ustelik bnde de esimde de sorun yokmus sorun olmadigi halde neden olmuo anlamiorum hayirli saglikli olsun hepimizin yawrusu ama insan tuhaf oluo
Valla çok araştırdım ameliyat olup tekrar oluşmayan kişi çok az açıkçası düşünmüyorum. Benim kistim 18 yaşından beri hemen hemen aynı cm büyümedi yaniCanım ben aldırdım aralık ayında. Tekrar oluşuyor diye kesin bir şey yok. Tekrar oluşabilir deniyor sadece ama seninde bayağı büyümüş. Ben aldırdım kurtuldum ve iyiki aldırmışım. Ben ilişkide bile adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum. Sana da tavsiyem aldırman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?