- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Su da icilmiyor yaBugün biraz geçmiş gibi ama bir hafta konuşamadım bile resmen, biliyorum benim tekrarlıyor o yüzden kullanacağım ilacı, bol bol su içerim artık vücuttan atmak içinde
Sorma havalar soğuyunca canı istemiyor insanın, okulda içiyorum ama dilim damağım kuruyor laf anlatmaktanSu da icilmiyor ya
Sizlere daha zor . Oyle kafana gore izin de almak yok sanirim .Sorma havalar soğuyunca canı istemiyor insanın, okulda içiyorum ama dilim damağım kuruyor laf anlatmaktan
Insallah insallah ben de hiisediyorum artik bebege cok yaklastikÇok saçma biliyorum ama az sonra test almaya gidicem
Adetim biteli 2 gün olmadı daha soğan kürüne başlıcam bişey yok biliyorum ama yinede emin olmak istiyorum
Bu ay değişik olan şeyler
Nefes darlığı yaşıyorum geceleri özellikle
Sivilce sıkıntısı bende olmaz
Akıntı çok fazla
Sağ kasıkta batmalar ve doluluk hissi
İki arkadaşım da adetin üstüne hamile.olduklarını öğrendi ondan içime kurt düştü
Yani adetken hamile idiler
Bu ay benimde az kanamam oldu her seferinde aynı umutlar işte
Bide çok yaklaştığımı hissediyorum
Sanki çok yakında bebeğim olacak gibi innnşallahh
Allah hepimize nasip etsinn
Ben hazırlanıp test almaya gidiyoruumm
Insallah insallah ben de hiisediyorum artik bebege cok yaklastik
Yok canım bizde izin sadece düğün, ölüm ve doğumSizlere daha zor . Oyle kafana gore izin de almak yok sanirim .
Almadınmı testİnşallah canım senin nasıl gidiyorr
Gecikme varsa yap tatlımArkadaşlar lütfen bana cesaret verin :) 2 aydır bebek istiyoruz ve 2 gün gecikmem var test yapmalı mıyım ? Üzülmekten korkuyorum
Almadınmı test
Adetim pek düzenli değildir o yüzden çekiniyorum ancak sanırım dayanamayıp yapacağım. İlk testim olacak umarım hüsran olmaz :)Gecikme varsa yap tatlım
Simdilik bisey hiisetmiyorum sadece yururken kasiklarim agriyorİnşallah canım senin nasıl gidiyorr
Allah şifa versin guc kuvvet versin inasallah öğretmenler hasta olmasinYok canım bizde izin sadece düğün, ölüm ve doğumdurumlarında, rapor alabiliriz ama ona da çocukları bırakmak istemediğimizden gönlümüz elvermiyor ciddi bir hastalık değilse, öyle böyle geçiyor işte bu gibi enfeksiyonlar ☺
Hadi hayırlı olsunKızlar inanamıyorum test yaptım çift çizgi elim ayağım titriyor :))
ben bu ay doktora gitmiyorum cnm kür ve ovu testi deniyorumSen hangi doktora gidiyorsun canım
her ay bende de oluyor bu supheler yaÇok saçma biliyorum ama az sonra test almaya gidicem
Adetim biteli 2 gün olmadı daha soğan kürüne başlıcam bişey yok biliyorum ama yinede emin olmak istiyorum
Bu ay değişik olan şeyler
Nefes darlığı yaşıyorum geceleri özellikle
Sivilce sıkıntısı bende olmaz
Akıntı çok fazla
Sağ kasıkta batmalar ve doluluk hissi
İki arkadaşım da adetin üstüne hamile.olduklarını öğrendi ondan içime kurt düştü
Yani adetken hamile idiler
Bu ay benimde az kanamam oldu her seferinde aynı umutlar işte
Bide çok yaklaştığımı hissediyorum
Sanki çok yakında bebeğim olacak gibi innnşallahh
Allah hepimize nasip etsinn
Ben hazırlanıp test almaya gidiyoruumm
masAllah cnm tebrikler ilk testte tutturdunHala inanamıyorum :) burası şans getirdi bana :)
Çok teşekkür ederim :) ancak kanda görmeden pek sevinmemek lazım forumdan okuduğum kadarıyla... dolayısıyla sakin kalmaya çalışıyorum.Hadi hayırlı olsun. Kaç zamandır istiyordun. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına ol inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?