Beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok zatenBekleeeeee
Ya öyle mi ben bi maria ya yazayim saol cnmKuzum o kürü yapmadım ama yumurtlama olunca bırakman gerekiyor bebği düşürüyormuş yoksa diğer topikte Maria yapmıştı ondan öle kaldı aklımda
Inanki gecmez simdi
Cok heyecanliydik esimle bizdeBaya heyecanlı bir süreç ya cidden☺☺ Aaay heyecanlı valla inşallah güzel sonuclanır canımmyarım saat o koltuktan hiç kalkmadınmı oeki bide ne zaman test yapman gerekiyormus sordumu mesela canım
Inaallahhh
Hayırlı olsun canım Allah emeklerini boşa çıkarmasınAZ ÖNCE ASILAMA OLDUM KIZZZLLLAAARR
Allah razi olsunHayırlı olsun canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın
İyi bari inşallah güzel sonuclanır canımInanki gecmez simdidinlen dedi doktor bol bol uyuyorum şimdi.
Insallahh gelir bekletmeden
Cok heyecanliydik esimle bizdekalkmadim koltuktan yarim saattt test degilde gunun gecerse gel dedi.
Inaallahhhcok tesekkur ederim
Insallah dostumİyi bari inşallah güzel sonuclanır canım
Eczanede. Satılıyor dimi sadece . Bu bir sorayım canımBugünden itibaren 2 günde 1 deneyin yada ovu testi alıpta kontrol edebilirsiniz
Eczanede ovu.testi pahalı oluyor instagramdan sipariş verdim saha uyguna geliyorEczanede. Satılıyor dimi sadece . Bu bir sorayım canım
Rica ederim bebeğimYa öyle mi ben bi maria ya yazayim saol cnm
Adet ağrısı yaşıyor musunuz? Bat geçti mi sizin deYav akşam oldu hala adet yok ama sol tarafta batmalar fln
Adet ağrısı yok bugün bat daha gelirmii bilmiyorum bakalım gelirmii nezaman gelirAdet ağrısı yaşıyor musunuz? Bat geçti mi sizin de
bende battan 2 gün önce ve bat günü adetin ilk günü gibi şiddetli kasık ağrısı olmuştu. Ancak bende de halen gelen giden yok :) umarım herşey hepimiz için iyi olur :)Adet ağrısı yok bugün bat daha gelirmii bilmiyorum bakalım gelirmii nezaman gelirinşallah gelmez
Amiin inşallahhB
bende battan 2 gün önce ve bat günü adetin ilk günü gibi şiddetli kasık ağrısı olmuştu. Ancak bende de halen gelen giden yok :) umarım herşey hepimiz için iyi olur :)
Bence takma adetin gelceksede gelmiyor bu defa sal gitsinYav akşam oldu hala adet yok ama sol tarafta batmalar fln
Ben n11den aldım bi kaç kere birde ınstagramdan:)) eczanedede var tabi ama internet daha uygun oluyor:)Eczanede. Satılıyor dimi sadece . Bu bir sorayım canım
Teşekkür dderimEczanede ovu.testi pahalı oluyor instagramdan sipariş verdim saha uyguna geliyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?