- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 31
İnsan unutuyo demekBende aynı daha önce yaşadım ama hatırlamıyorum tek hatırladığım bel ağrısıydı
Herkesin dogum hijayesi kendinr ama inan korkulacak bisey yok ben doğumdan gözüm korkmuyor pek insAllah yine kolay olur tabi ama kadinin icine annelik atesi düşünce her aciya amenna dior bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahİnsan unutuyo demekokadar doğum sancılarını fln Ablam doğum anında ben bidaha istemiyorum demiş şimdi 2.ciye hamile nasıl bi duyguysa okadar sancı çektikten sora bir daha isteyebiliyor muazzam bişey olmalı (doğumdan ciddi anlamda korkuyorum açıkcası )
Vala benim trk hatrldgm ilk aylar baya zorlanmistim ve tavuktan nefret etmistimBende aynı daha önce yaşadım ama hatırlamıyorum tek hatırladığım bel ağrısıydı
Teşekkür ederim cnmAnladım geçmiş olsun canım
Bilmedigim bi sarki yoken sacma sarkilari ezbere bilirim
Yokkkkk kuzum aksam esimle se konustuk bu konuyu sadece koru korune olucak diye baglanmiycaz sonucta nasip hersey
Cik haklii ya
Amiin inşallahhHerkesin dogum hijayesi kendinr ama inan korkulacak bisey yok ben doğumdan gözüm korkmuyor pek insAllah yine kolay olur tabi ama kadinin icine annelik atesi düşünce her aciya amenna dior bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Anladım cnm saolNormal
Yaaaa cok mu kanaman leke gibi mi rengi neKızlar kan verdim ama doktora girmeden mens başladı.ama hiç ağrım yok. Normal de çok ağrım olurdu
Tqm kan verecekken regl olmak cok sinir bozucu bi kac kez yaşadimKızlar kan verdim ama doktora girmeden mens başladı.ama hiç ağrım yok. Normal de çok ağrım olurdu
Kırmızı canım ama hiç ağrım yok benim çok ağrım olur doktor ultrason baktı kan istedi genedeTqm kan verecekken regl olmak cok sinir bozucu bi kac kez yaşadim
WC de geliyor pede daha gelmemişYaaaa cok mu kanaman leke gibi mi rengi ne
Canım kan sonucunu bekleyelim inşallah hamişsindir olmazsan da moral bozmak Yok devam edecezKırmızı canım ama hiç ağrım yok benim çok ağrım olur doktor ultrason baktı kan istedi genede
İnşallah canım ya şuan kafam çok karışıkCanım kan sonucunu bekleyelim inşallah hamişsindir olmazsan da moral bozmak Yok devam edecez
Hmmm insAllah kanda guzel sonuc çıkarKırmızı canım ama hiç ağrım yok benim çok ağrım olur doktor ultrason baktı kan istedi genede
Cnm neye göre fiyat belirliyorlar anlamıyorum çok fiyat farkı var doktordan doktoraDiğer doktor çok pahalıymış o zaman
İnşâllah kuzumAnladım canım inşallah güzel sonuclar alırsın❤
Ayy kuzucum Allah razı olsun inşallah canım ya inşallahhhCanım benim Rabbim bu cefalarını mükâfatlandırır inşallah. Bu kadar zorluğun sonunda kolaylık verir . Bebeğin hayırlısıyla tutunur sağlıkla dünyaya gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?