Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum

Merhaba canım. Aile hekiminden memnun değilsen değiştir.

Kızlar beklemek ne zor bugün de bişey yok. Sabah a kadar uyuyamadım var mı yok mu diye. Kan versemde negatif görürüm diye korkuyorum
Biraz sabret sonucu güzel olur umarım.
Benim gecikmenin 5 günü. Bat 25 Eylül dü o gün sabretmedim test yaptım negatif çıktı. Ben bu ay antibiyotik kullandım o geciktirdi diye düşünüyorum

Vayyyaaaaa her sarkıyıda biliyormussunnnnn
Bilmedigim bi sarki yoken sacma sarkilari ezbere bilirim
Yokkkkk kuzum aksam esimle se konustuk bu konuyu sadece koru korune olucak diye baglanmiycaz sonucta nasip hersey
Cik haklii ya

Kızlar birgebeningünlüğü diye bir instagram sayfası var hatta bende ordan ovulasyon testi aldım çok ilgili bir bayan. Bugün instagramda böyle bir mesaj almış o kadar sinir oldumki.. evladı bulmuş bide isyan ediyor gerçekten böyleleri anne olmayı haketmiyor çok sinirlendim

Eklentiler

• 7C531D0F-BA57-425E-B4FA-B20E9BA14C39.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…