Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle canım ben de öyle düşünüyorum zaten ki baksana dört beş ay oldu deneyeli ama olmuyor

Gynositol diye bir ilaç cnm, ben geçen yıl inofolic kullanmıştım o ay hamile kalmıştım dedim evet o ilaçların etkisi oluyor dedi ben başka vereceğim dedi şase bu günde iki kere suya karıştıracakmışım

Kizlar afedersiniz affiniza siginiyorum . Lavaboya giderken sag kasigima nefesimi kesen bi agri girdi nefesimi tuttum iki uc saniye geçmesi icin
Kiiizzz bizi de heyecnlndrion bende bi kere tek ole oldu. Geceydi soluma girdi keskin bi agriydi. Insllhh tutunuodurr yaa

bilmem ki cnm yumurtlama donemindr girdiğimiz iliskilerde oluyor genelde bende

Hadi insAllah yerlesiyordur
Ama bugun asilamamin 4. Gunu gerci grbelik belirtilerinin nerdeyse hepsini yasiyormusuz ama sonuc fossbelirtileri yasamal bile güzel

Kizlar ben 14 günü yumurtlamadan itibaren mi sayacam yoksa catlamadan itibaren mi bat icin

Aynen canım ben yapamam zaten normal yani.. hafi ya ne şanslısın rahat geçmiş valla herkesinki farklı oluyor gerçekten. Cesaret istiyor normal doğum maşallah ne güzel valla

Şimdi sipariş vercem yarın tekrar gideyim doktora yumurta takibi istiyorum desem yapar mı ki? Belli ki ben günü tutturamıyorum

Doktorum bana Agnucaston bide folik asit yazdı agnucaston doğal bişeymiş folik asitde bebk içinmiş ama şimdi bu folik asit bitince ve ben hala hamile değilsem hep yenidenmi başlamam gefek ki sormaya unuttum sizler ne diyorsunuz bilginiz varmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…