Gelince söylee beklemedeyimmYok ani gelmesi lazım suan anca sallarım
Asla ama asla kabul etmiyorum vasiyetimdir nana koyacanHayriye daha modern
Hala devam ediyor o modaIki kiz HAYRIYE FERHUNDE
ERKEK ERKEK SEVKET ALI RIZA
KIZ ERKEK SEVKET FERHUNDENASIL AMA COK MODERN deeemmiiiiiğ eskiden insanlae izledikleri dizilerdeki kisilerin adini verirlermis cocuklarina bi kac tane tanidigim var isimleri yabancı sanirsin yabancı halbu ki kürt
Ceketini atinca hamile kaliyor gibiyim ben dw mutfagin onunden gecerken acikiyorum mecbur yiyomMutfak sana carpıyor demekki
Gecme birdaha ordan sen
Normalde banada carpıyordu suan tersten carpıyor stresten herhalde
Eniste goremez çünkü yillik izindeyim annnnaamlardayimEnişte gör bak karın ne diyor
Yok kaynanamin adini koycamAsla ama asla kabul etmiyorum vasiyetimdir nana koyacan
Hepsi referans araligindaydi çok şükür denemelere devam doktor zaten bişey demedi normal.deyip gonderdiSonucların degerlerini bilmiyorum canım bende referanslarına göre bakıyorum genelde
Ohhh missssCeketini atinca hamile kaliyor gibiyim ben dw mutfagin onunden gecerken acikiyorum mecbur yiyom
Eniste goremez çünkü yillik izindeyim annnnaamlardayim
Izledigim sevdigim dizidenHala devam ediyor o modabayıldım isimlere
Vallaha degmeyin keyfimeOhhh misssstadını çıkar hayırdır nasıl yolladılar
Ozaman sıkma canını rabbine teslim ol hayırlısıyla tez vakitte gelsinlerHepsi referans araligindaydi çok şükür denemelere devam doktor zaten bişey demedi normal.deyip gonderdi
Annenler nerede yaz okuyacamVallaha degmeyin keyfimeyollayasi gelmis yok kiz ne zaman istereem sagolsun getiriyor esim
Istanbulda baska ilcedeAnnenler nerede yaz okuyacamisim bitince
Hiç duymadım bak senden duydum ilk kez nasıl peki faydası oluyor mu gerçektenAspir yagi setini denedin mi pcos için birebir, pcos olupta kullanıp gebe kalan çok gördüm, bende adet düzensizliği için kullandım ve banada faydali oldu :)
Ne güzel olur oh miissBir bakıyormusuz hepimizinki ikiz olmus biri kız biri erkek♥♥♥♥♥
Sok geciririz herhalde
Enfeksiyon olabilir canım bende de olmuştu su iç bol bolhanımlar ben 2 aylık evliyim daha öncede oluyordu ama evlendigimden beri ilişkiye ggirdigimde lavobaya çok çıkıyorum aranızda böyle olan var mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım acaba balayı sistiti diye bişey varmış yanma yok sadece sık idrara çıkma ve idrarim varmış gibi hissetme bu durum gebelige engelin mi acaba
Amh baktırdınmı canımKadın doğuma gittim onu söylemeyi unuttum ya hormonlarima baktirip geldim fsh fsh ih e2 prolaktin dışında gebelikle ilgili ne bakılması lazim biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?