- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
GerçektenmiOglum olursa adi HALITCAN OLUCAK
Adı ne kaynananınYok kaynanamin adini koycam
Hahaha bir olsunda isim kolayYa da ali riza
Beslenmemde hepsine yer veriyorum sağol cnm önerilerin içinn. Benden daha düşük değeri olup hamile kalan Bi sürü insan var o yüzden umutluyum ben..Canim cok cok dusuk degeri olup doktorlarin tüp bebek dedigi bir arkadas hamile kalmisyi gecen ay. Dedigim gibi 1 yumurta 1 sperm yetiyor. Ama birseyler yapmak istersen bol bol incir ceviz findik ye. Ve en onemlisi yumurta eger karacigerinde sorun yoksa gunde 2 yumurta tüketebilirsin cok iyi geliyor
Bekle bakalim insallah guzel hber gelir cnmAslında gecikmeden yapmazdm ama kk beni gaza getrdi bu ay
Walla bakmiom bile adet olursam hastaneye gitcem olmazsam enfeksyon dan suphelencem hic bi his yok cunkuÇalış çalış aklın dağılıraynen bu ay benimde öyle oldu 18.gün mesela bugün yumurlama testinde hala pik görmedim bekliyorum artık saldım amaaan
Camasir suyu yapiom zatende oda zararliymis öle duydum kiz ne yapsak zararli zaten takmamak elde degil cok akintim var gripdenmi yoksa enfeksyonmu bilmiom korkuo insan yasayinca daha önce bide cok sari akinti normal degil ondan tirstimHahahhamaas baglasınlar bana ya wc girmeden önce sürekli camasır suyuyla yıka canım ama cokta enfeksiyonada takılma insanın her korktugu sey basına geliyor bilirsin
Bnde ayniyim normal die biliorum ama yinede bilemedimhanımlar ben 2 aylık evliyim daha öncede oluyordu ama evlendigimden beri ilişkiye ggirdigimde lavobaya çok çıkıyorum aranızda böyle olan var mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım acaba balayı sistiti diye bişey varmış yanma yok sadece sık idrara çıkma ve idrarim varmış gibi hissetme bu durum gebelige engelin mi acaba
Bnde hissetmisim senin kizin olcak die ay insallah olur ya gozum ustunde heycanla bkliom seniNerden biliyonolssuuuunnnnn artik kiizzziimm olsun cok istiyrreeemm
Beslenmemde hepsine yer veriyorum sağol cnm önerilerin içinn. Benden daha düşük değeri olup hamile kalan Bi sürü insan var o yüzden umutluyum ben..
Ayy hadi insalllaaahhhhhhhh yaBnde hissetmisim senin kizin olcak die ay insallah olur ya gozum ustunde heycanla bkliom senibnde hep kiz istiodum
Kiz isim denilince bnm esimin adi cok fena onu koy bayilin bakYok kaynanamin adini koycam
Allahinnnaa neeeKiz isim denilince bnm esimin adi cok fena onu koy bayilin bak
Aynn bide bole simli pullu renkli bayiliom ya mini etek giyiolar bacaklar tombis tombisAyy hadi insalllaaahhhhhhhh yaoncr bi tutsun bakalim saglikli olsun bakalim .ya kizlarin kiyafetleri cok cesitli .erkeklerin kıyafetleri hic yok
Hayırlısı ile inşallahBekle bakalim insallah guzel hber gelir cnm
Bizde doğuda çalışan 5 arkadaştık. Çok yakın samimiydik gerçi şimdi de ayrı şehirlerde olsak da eski samimiyet devam ediyor. Sırayla nişanlandık evlendik eş durumu tayini isteyip ayrıldık doğudan. Hep konuşuyorduk aynı zamanda hamile kalalım diye. Hepimiz 2018 mart ayında hamilelik düşünmeye başladık 2 kişinin o aylarda 2 kişinin Haziran ayında gebelik oluştu. Ben bekledim bekledim bir şey yokBende kötüden hallice hergün bir hamile haberi ve senden önce bak benimki oldu demeleri idare ediyorum iste kuzum
İnsallah hayırla sonuclanacak bu beklemelerin yorgunlukların cok dua ediyorum hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?