Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beslenmemde hepsine yer veriyorum sağol cnm önerilerin içinn. Benden daha düşük değeri olup hamile kalan Bi sürü insan var o yüzden umutluyum ben..

Çalış çalış aklın dağılır aynen bu ay benimde öyle oldu 18.gün mesela bugün yumurlama testinde hala pik görmedim bekliyorum artık saldım amaaan
Walla bakmiom bile adet olursam hastaneye gitcem olmazsam enfeksyon dan suphelencem hic bi his yok cunku

Hahahha maas baglasınlar bana ya wc girmeden önce sürekli camasır suyuyla yıka canım ama cokta enfeksiyonada takılma insanın her korktugu sey basına geliyor bilirsin
Camasir suyu yapiom zatende oda zararliymis öle duydum kiz ne yapsak zararli zaten takmamak elde degil cok akintim var gripdenmi yoksa enfeksyonmu bilmiom korkuo insan yasayinca daha önce bide cok sari akinti normal degil ondan tirstim nasip artik

Bnde ayniyim normal die biliorum ama yinede bilemedim

Bnde hissetmisim senin kizin olcak die ay insallah olur ya gozum ustunde heycanla bkliom seni bnde hep kiz istiodum
Ayy hadi insalllaaahhhhhhhh ya oncr bi tutsun bakalim saglikli olsun bakalim .ya kizlarin kiyafetleri cok cesitli .erkeklerin kıyafetleri hic yok

Bende kötüden hallice hergün bir hamile haberi ve senden önce bak benimki oldu demeleri idare ediyorum iste kuzum
İnsallah hayırla sonuclanacak bu beklemelerin yorgunlukların cok dua ediyorum hepimize
Bizde doğuda çalışan 5 arkadaştık. Çok yakın samimiydik gerçi şimdi de ayrı şehirlerde olsak da eski samimiyet devam ediyor. Sırayla nişanlandık evlendik eş durumu tayini isteyip ayrıldık doğudan. Hep konuşuyorduk aynı zamanda hamile kalalım diye. Hepimiz 2018 mart ayında hamilelik düşünmeye başladık 2 kişinin o aylarda 2 kişinin Haziran ayında gebelik oluştu. Ben bekledim bekledim bir şey yok. Onlar doğurdu. 2 sinin oğlu diğer ikisinin kızı oldu. Ve baya büyüdüler Maşallah . Allah sağlıklı ömürler nasip etsin onlara. Çok çok üzüldüm yıprandım kendi adıma. Nasip böyleymiş diyorum bazen. Bazen de niye ben deyip saatlerce ağlıyorum. Hatta bazen onlara takılıyorum kendi canımı yakarak sizin yakında ikinci doğacak bende tık yok diye. Kıskanıyor muyum asla ama niye benim yok . En çok bu arkadaşlarımın arka arkaya hamile kalıp doğurmaları dokundu bana. Geri kalan hamilelik haberlerini çok takmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…