Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kayınvalidem aradı bugün. Rüyasında beni hamile olarak görmüş. Bir kızım varmış ve çok çok berrak akan bir derede onunla beraber kızımı yıkıyormuşuz. Hamile misin yoksa dedi. Yok dedim. Üzüldü. Rüya tabirlerine baktım kız bebek berrak su içine bir ferahlama geldi

Hadi ya ne güzel inşallah gerçek olur

Ahahaha has mal gibi

Saka tabi de kizim olursa adini ARYA LINA KOYUCAM iki tarafta da kimse de yok insallah ben dogurana kadar biri supriz yapip oyle isim koymaz . Kiz olursa ben erkek olursa esim isim koyucak
Güzel isim canım hadi ya ben valla kimseye bırakmam isim işini ben doğurcam sonucta ben koyucam erkek olsada kız da olsa

kafama takıyorum evet basaramiyorum takmamayi ama bilmiorum ya olmuyor basaramiyorum ben basaramadikca da olmayacak biliyorum

Amin cnm
İşte canım stres yaptıkça taktıkça olacağı varsa da olmayacak o yüzden sakin ol akışına bırak bu hayat gerçekten çok kısa üzülmeye değmez takmaya değmez inşallah ben inanıyorum Rabbim sana da nasip edecek sadece zamanı var sabret lütfen Ben çok dua ediyorum hepimize olacak sabır ve en önemlisi hayırlısını ve sağlıklısını iste o duyduklarının sağlıklı bir gebelik olmayacağı ne malum bilemezsin tabiki hepimize Rabbim sağlıklısını versin hiçbir kadına kürtajı yaşatmasın bebeğimi kaybetmeyi yaşatmasın bunu düşün lütfen önemli olan gebe kalmak değil sağlıkla kucağımıza alabilmek

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alamayınca hamile kalmanın da bir önemi olmuyor aslında, bir de bu ilk aydan hamile kaldım diyenlere de her zaman inanasım gelmiyor ben ilk kızıma üçüncü ayda hamile kaldım ona bile hemen oldu dedim yani ilk aydan olanlara bravo

Kuzenimin ilk aydan olduevlendikten 9 ay sonra firlatti bebegini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…