- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Engellemio yani anladim ts ederim cnm bnmAndyou canım ben hsg çektiğim ay reglim tam gününde geldi gecikme olmadı
Soy ismi daha beterDegisikarap yaaaa ilk defa duydum
Rica ederimEngellemio yani anladim ts ederim cnm bnm
Evet yaa herkes erkk olck dio. Galiba cinsiyeti gec ogrencem biraz.Gelince söylerim
fatmayada oglan dedim bekleyelim bir ay sonra belli olur
GerçektenmiFatmaben de fatma su koycam
Enfeksiyon gecikme yapmazki ya bilemedimWalla bakmiom bile adet olursam hastaneye gitcem olmazsam enfeksyon dan suphelencem hic bi his yok cunku
Eşinin adı Arap mıArapdedesinin adiymis
Ahahaha has mal gibiSoy ismi daha beterözmal bna inme indiydi cok gulduydum
Saka tabi de kizim olursa adini ARYA LINA KOYUCAM iki tarafta da kimse de yokGerçektenmi
Bu ay bende de ikiz hissiyatı var nidenseBir bakıyormusuz hepimizinki ikiz olmus biri kız biri erkek♥♥♥♥♥
Sok geciririz herhalde
Yani ilişkiden sonra olunca da bütün spermler akiyor ama çok tuvaletim de oluyor tutamıyorumBnde ayniyim normal die biliorum ama yinede bilemedim
Hadi ya ne güzel inşallah gerçek olurKızlar kayınvalidem aradı bugün. Rüyasında beni hamile olarak görmüş. Bir kızım varmış ve çok çok berrak akan bir derede onunla beraber kızımı yıkıyormuşuz. Hamile misin yoksa dedi. Yok dedim. Üzüldü. Rüya tabirlerine baktım kız bebek berrak su içine bir ferahlama geldi
Güzel isim canımAhahaha has mal gibi
Saka tabi de kizim olursa adini ARYA LINA KOYUCAM iki tarafta da kimse de yokinsallah ben dogurana kadar biri supriz yapip oyle isim koymaz . Kiz olursa ben erkek olursa esim isim koyucak
Biz oyle anlastik vallahaGüzel isim canımhadi ya ben valla kimseye bırakmam isim işini ben doğurcam sonucta ben koyucam erkek olsada kız da olsa
İşte canım stres yaptıkça taktıkça olacağı varsa da olmayacak o yüzden sakin ol akışına bırak bu hayat gerçekten çok kısa üzülmeye değmez takmaya değmez inşallah ben inanıyorum Rabbim sana da nasip edecek sadece zamanı var sabret lütfenkafama takıyorum evet basaramiyorum takmamayi ama bilmiorum ya olmuyor basaramiyorum ben basaramadikca da olmayacak biliyorum
Amin cnm
Hayırlısı olsun o zamanBiz oyle anlastik vallaha
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alamayınca hamile kalmanın da bir önemi olmuyor aslında, bir de bu ilk aydan hamile kaldım diyenlere de her zaman inanasım gelmiyorİşte canım stres yaptıkça taktıkça olacağı varsa da olmayacak o yüzden sakin ol akışına bırak bu hayat gerçekten çok kısa üzülmeye değmez takmaya değmez inşallah ben inanıyorum Rabbim sana da nasip edecek sadece zamanı var sabret lütfenBen çok dua ediyorum hepimize olacak sabır ve en önemlisi hayırlısını ve sağlıklısını iste o duyduklarının sağlıklı bir gebelik olmayacağı ne malum bilemezsin tabiki hepimize Rabbim sağlıklısını versin hiçbir kadına kürtajı yaşatmasın bebeğimi kaybetmeyi yaşatmasın bunu düşün lütfen önemli olan gebe kalmak değil sağlıkla kucağımıza alabilmek
Kuzenimin ilk aydan olduBen de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alamayınca hamile kalmanın da bir önemi olmuyor aslında, bir de bu ilk aydan hamile kaldım diyenlere de her zaman inanasım gelmiyorben ilk kızıma üçüncü ayda hamile kaldım ona bile hemen oldu dedim yani ilk aydan olanlara bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?