Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen katılıyorum benim de kızıma ikinci aydı hamile kaldım ilkten kalanlar nasıl başarıyor şimdi mesela dört beş aydır korunmuyoruz ama olmuyor Rabbimin bildiği var her zaman hayırlısını istiyorum senin bat be zaman sibel

Biz oyle anlastik vallaha
Annemle babam geldi aklıma, bana hamileyken babam demiş ki kız olursa ben erkek olursa sen koy yani benim adımı babam koymuş kardeşime hamileyken de erkek olursa ben koyayım demiş o da erkek olunca babasının adını koymuş ama olan anneme olmuş çocukları normal doğumla doğur adını bile koyama işte olacağı bu

Nasıl fırlattı
Dogurdu kiizzz
Vallaha okurken tam da o en son yazdigin cumleyi diyordum icimden

Kuzenimin ilk aydan olduevlendikten 9 ay sonra firlatti bebegini
Maşallah yumurta hazırda bekliyormuş benim istememizin üçüncü ayında oldu ya ilk ay olmayınca soğan kürü yaptım sonra bir adet daha oldum yani olacağı mı vardı o mu vesile oldu bilmem

Maşallah yumurta hazırda bekliyormuş benim istememizin üçüncü ayında oldu ya ilk ay olmayınca soğan kürü yaptım sonra bir adet daha oldum yani olacağı mı vardı o mu vesile oldu bilmem
Bi de adet biter bitmez iliski olmus. Artik bilmiyorum ondan sonra iliaki oldu mu olmadimi o kadarini soramadim nasip hersey ya . O istemiyordu ilk geceden kalmayi

Ah canım benim adet geldi 3. Gün bugün, yenisi 26 ekim. Dün doktordaydım hormon testi yaptırdım bugün sonucu soracaktım unutmuşum yumurta için takviye verdi bugün başladım bakalım, ovü kullandım pik gördüm aslında ama kullanacağım bakalım

Hım iyi bakalım inşallah Ekim son adet tarihin olur

Bi de adet biter bitmez iliski olmus. Artik bilmiyorum ondan sonra iliaki oldu mu olmadimi o kadarini soramadim nasip hersey ya . O istemiyordu ilk geceden kalmayi
Ben de istemem ilk geceden açıkcası, hamile kalınca rahatca olmuyor çünkü sonra fanfinifon işi hele bir evliliğin tadı çıksın cnm hemen gerek yok, benim eşimin yaşı büyüktü 2-3 ay bekledik sonrada iki ay olmadı işte 5-6 ay sonra gebeydim ama bence en az bir yıl olmamalı

Ben de istemem oyle evliliginin en guzel zamanlari en tstli zManlari öğürüp boğürmekle geciremezdim

Dogumdan sonra da fanfirofinfon zor olur ay su an dusundum de uzuldum durumuna onun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…