- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aynen katılıyorum benim de kızıma ikinci aydı hamile kaldım ilkten kalanlar nasıl başarıyorBen de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alamayınca hamile kalmanın da bir önemi olmuyor aslında, bir de bu ilk aydan hamile kaldım diyenlere de her zaman inanasım gelmiyorben ilk kızıma üçüncü ayda hamile kaldım ona bile hemen oldu dedim yani ilk aydan olanlara bravo
Nasıl fırlattıKuzenimin ilk aydan olduevlendikten 9 ay sonra firlatti bebegini
Annemle babam geldi aklıma, bana hamileyken babam demiş ki kız olursa ben erkek olursa sen koyBiz oyle anlastik vallaha
Dogurdu kiizzzNasıl fırlattı
Vallaha okurken tam da o en son yazdigin cumleyi diyordum icimdenAnnemle babam geldi aklıma, bana hamileyken babam demiş ki kız olursa ben erkek olursa sen koyyani benim adımı babam koymuş kardeşime hamileyken de erkek olursa ben koyayım demiş o da erkek olunca babasının adını koymuş ama olan anneme olmuş çocukları normal doğumla doğur adını bile koyama işte olacağı bu
Maşallah yumurta hazırda bekliyormuşKuzenimin ilk aydan olduevlendikten 9 ay sonra firlatti bebegini
Bi de adet biter bitmez iliski olmus. Artik bilmiyorum ondan sonra iliaki oldu mu olmadimiMaşallah yumurta hazırda bekliyormuşbenim istememizin üçüncü ayında oldu ya ilk ay olmayınca soğan kürü yaptım sonra bir adet daha oldum yani olacağı mı vardı o mu vesile oldu bilmem
Bende bu ay yapıyorum soğan suyu bakalımMaşallah yumurta hazırda bekliyormuşbenim istememizin üçüncü ayında oldu ya ilk ay olmayınca soğan kürü yaptım sonra bir adet daha oldum yani olacağı mı vardı o mu vesile oldu bilmem
Haaaaa o mesele desene cınımDogurdu kiizzz
Vallaha okurken tam da o en son yazdigin cumleyi diyordum icimden
O uyusma bende de oluyordu adet olmadan 4-5 gun once olurdu ben de .Ya kızlar 2 gündür sol bacağım ağrıyor uyuşuyor gibi anlamadım geçmedi sol kasığımdan sol bacağıma doğru bir ağrı var daha doğrusu ne olabilir
DiiiiyyyeeeemmmeeeediiiiimmmmmHaaaaa o mesele desene cınım
Ah canım benim adet geldiAynen katılıyorum benim de kızıma ikinci aydı hamile kaldım ilkten kalanlar nasıl başarıyorşimdi mesela dört beş aydır korunmuyoruz ama olmuyor Rabbimin bildiği var her zaman hayırlısını istiyorum senin bat be zaman sibel
Adetime daha çook var yumurtlamada olmadı daha pik görmedim kafam karıstı sinir oldum ağrıyaO uyusma bende de oluyordu adet olmadan 4-5 gun once olurdu ben de .
Hım iyi bakalım inşallah Ekim son adet tarihin olurAh canım benim adet geldi3. Gün bugün, yenisi 26 ekim. Dün doktordaydım hormon testi yaptırdım bugün sonucu soracaktım unutmuşum yumurta için takviye verdi bugün başladım bakalım, ovü kullandım pik gördüm aslında ama kullanacağım bakalım
Degisik biswy ya o agri bacak uyuşuyor benimde evlendikten sonra olmaya basladiAdetime daha çook var yumurtlamada olmadı daha pik görmedim kafam karıstı sinir oldum ağrıya
Ben de istemem ilk geceden açıkcası, hamile kalınca rahatca olmuyor çünkü sonra fanfinifon işiBi de adet biter bitmez iliski olmus. Artik bilmiyorum ondan sonra iliaki oldu mu olmadimio kadarini soramadim nasip hersey ya . O istemiyordu ilk geceden kalmayi
Ben de istemem oyle evliliginin en guzel zamanlari en tstli zManlari öğürüp boğürmekle geciremezdimBen de istemem ilk geceden açıkcası, hamile kalınca rahatca olmuyor çünkü sonra fanfinifon işihele bir evliliğin tadı çıksın cnm hemen gerek yok, benim eşimin yaşı büyüktü 2-3 ay bekledik sonrada iki ay olmadı işte 5-6 ay sonra gebeydim ama bence en az bir yıl olmamalı
Dogumdan sonra da fanfirofinfon zor olur ay su an dusundum de uzuldum durumuna onunBen de istemem ilk geceden açıkcası, hamile kalınca rahatca olmuyor çünkü sonra fanfinifon işihele bir evliliğin tadı çıksın cnm hemen gerek yok, benim eşimin yaşı büyüktü 2-3 ay bekledik sonrada iki ay olmadı işte 5-6 ay sonra gebeydim ama bence en az bir yıl olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?