Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya isim soyisim öle artik takmiorum cok degisik seyler var rabbim bole gulumsetecek guzel hikayeler nasip etsin hepimize kotu seyler olmasinda bn bi defter tutmaya basladim arada ama cok arada yaziorum ilerde bebegime vereyim die her yazimda bir gozyasi var bi guzel mutlu yazim yok ona uzuluom rabbim gozyaslarimizi mutlulugumuzla nasip etsin bu bebek arayisimiz bile ne guzel bi mucize
Daha ne hikayelerin olcak ilk adim ilk dis oooo

Bilmiom walla hic agrim sizim olmamisti inanamadim enfeksyon olduguna sadece akintim normal renkde ve asiriydi o kadar bna fitil verdi onu kullandigim an yanma oldu dedim dogruymus insalah yoktur kuzum
Aynen canım enfeksiyon gıcık bişey sol kasıgımda ağrı var sürekli diyprum enfeksiyon mu var acaba

Vallaha cok iyi fikir ani olarak kaliyor hersey soz ucar yazi kalirben de asilama tedavimin basindan beri belirtilerimi yazmaya basladim olursa tutarsa diye paylaşırım diye umut olurum diye

Çok sevinirim kuzum beklicem atmanı etiketle atınca benide tüp bebek ya onun için daha çok dikkat ediyorum bu ay
Aaaa bn bilmiodum kacirmisim tup bebek oldugunu nasil oldu kiz nasil asamalarin oldu ay insalllahhhhhh tutar ya cok mutlu oldum ne zaman oldu kac gunun var ilk mi bn heycanlandim ya

Aynen canım enfeksiyon gıcık bişey sol kasıgımda ağrı var sürekli diyprum enfeksiyon mu var acaba
Bn cok az sol bacagim sizliodu o ay ama enfeksyon yasadigim ay adetle ayni belirtilerim vardi tek var gecikmesi bide artak akinti bole krem gibi asiri yogundu aci sizi yanma kasinti koku hic bisi yoktu bnce bi doktora git adet gunun gecikince riske girme

Aaaa bn bilmiodum kacirmisim tup bebek oldugunu nasil oldu kiz nasil asamalarin oldu ay insalllahhhhhh tutar ya cok mutlu oldum ne zaman oldu kac gunun var ilk mi bn heycanlandim ya
Hastaneye sabah 9.30 da gittim ödeme işle leri den sonra eşimi aldılar hemen daha o çıkmadan beni odaya aldılar sadece üst çamaşırı kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler sonkez lavaboya çıkıp ameliyathane ye çatala aldılar serum taktılar bi koluma diğerine tansiyon nabız ve kalp cihazı takıldı en son narkoz veren doktor geldi seruma bi iğne yaptı hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda odadaydım biri sesleniyordu bana kalp cihazları sesi serum kolumda dedim ne oluyor bende çataldan sonrası yok ilk narkoz olunca tuhaf oldum sanki hayatımın 1 saatini silmişler gibi serum bitene kadar yattım eşim beni sorup durmuş normalde almıyorlar ama 5 dk eşimde aldılar yanıma çok iyi geldi ağrı kesici iğnemi vurdular bişeyler yedirip sıcak çay ikram ettiler biraz yürüttüler doktorumla görüşüp çıktım sonra 9.30 dan 2 ye kadar hastanedeydim ama hatırlamıyorum cuma yada cumartesi transferim olacak cnm dünde yumurta toplamam oldu cnm ilk denemem cnm

Vallaha cok iyi fikir ani olarak kaliyor hersey soz ucar yazi kalirben de asilama tedavimin basindan beri belirtilerimi yazmaya basladim olursa tutarsa diye paylaşırım diye umut olurum diye
Bncede oda guzel bn o tarz seyleri takvime yaziorum mumkun oldukca bndece bn bi yerde bi defter gordum cok hosuma gitti kadin hamile olmadan önce yazmis hislerini yasadiklarini hamileliginde de ayni yazio ilk kalp atisi ilk resmi vs ve dogdugunde ilk olan herseyi hem yazio hem album yapio eli ayaginin baskisi ilk adimin resmi ilk yemegi disi cok guzel ya cok begenmistim bnde yapicam dedim yapiom bi bebe kaldi

Canım doktora gitmekten sıkıldım artık mantar ilacı verdi doktor zaten dün içtim son hapı inşallah iyi gelir alıştım artık enfeksiyon yaşamaya adetimin gecikmesine inan

Anaaa cok degisikmis resmen ameeliyat gibi bisi ay umarim guzel seyler duyariz senden ya heycan dorukda kalbin agzinda uyudun uyandin anlasilan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…