Ya isim soyisim öle artik takmiorum cok degisik seyler var rabbim bole gulumsetecek guzel hikayeler nasip etsin hepimize kotu seyler olmasinda bn bi defter tutmaya basladim arada ama cok arada yaziorum ilerde bebegime vereyim die her yazimda bir gozyasi var bi guzel mutlu yazim yok ona uzuluom rabbim gozyaslarimizi mutlulugumuzla nasip etsin bu bebek arayisimiz bile ne guzel bi mucizeBebek tutunca kutlarim
Biz cok duz hayat yasiyoruz demek kivallaha anlat anlat bitmez hikayeler ne guzel kiz gecmislerini bilirler nerden geliyor soyisimler
Bilemem ama sonucta adet olunca da kan geliyor afedersinkan degerlerim dusuk benimde doktor kansizlik demisti . Onunla iliskilendirdim ben . Artik herseye doktora gitmek istemiyorum ya . Kensi kendime teshis koydum
Yyaa kiyamamm7 ilaç içiyorum kuzum içim dışım ilaç oldu
Aynen canım enfeksiyon gıcık bişey sol kasıgımda ağrı var sürekli diyprum enfeksiyon mu var acabaBilmiom walla hic agrim sizim olmamisti inanamadim enfeksyon olduguna sadece akintim normal renkde ve asiriydi o kadar bna fitil verdi onu kullandigim an yanma oldu dedim dogruymus insalah yoktur kuzum
Evet kuzum elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum valla Amin kuzu inşallah Allahım razı olsunHee yumurtada cok faydaliymis dogru dioninsallah olur cnm bnm
Ne ile ilgili bilgi vercekler canımİnşâllah bebeğim dualarını eksik etme Bnden perşembe arayıp bilgi verecekler çok sabırsızım
Govent oynarım yerimdeFazla ziplama beben düşmesin
Vallaha cok iyi fikirYa isim soyisim öle artik takmiorum cok degisik seyler var rabbim bole gulumsetecek guzel hikayeler nasip etsin hepimize kotu seyler olmasinda bn bi defter tutmaya basladim arada ama cok arada yaziorum ilerde bebegime vereyim die her yazimda bir gozyasi var bi guzel mutlu yazim yok ona uzuluom rabbim gozyaslarimizi mutlulugumuzla nasip etsin bu bebek arayisimiz bile ne guzel bi mucize
Daha ne hikayelerin olcak ilk adim ilk dis oooo
Aaaa bn bilmiodum kacirmisim tup bebek oldugunu nasil oldu kiz nasil asamalarin oldu ay insalllahhhhhh tutar ya cok mutlu oldum ne zaman oldu kac gunun var ilk mi bn heycanlandim yaÇok sevinirim kuzum beklicem atmanı etiketle atınca benide tüp bebek ya onun için daha çok dikkat ediyorum bu ay
İnşâllah faydaları oluyordur kuzu yan etkileri maf ediyor çünkü herşey bebişim içinYyaa kiyamammise yariyorlar ama
Bn cok az sol bacagim sizliodu o ay ama enfeksyon yasadigim ay adetle ayni belirtilerim vardi tek var gecikmesi bide artak akinti bole krem gibi asiri yogundu aci sizi yanma kasinti koku hic bisi yoktu bnce bi doktora git adet gunun gecikince riske girmeAynen canım enfeksiyon gıcık bişey sol kasıgımda ağrı var sürekli diyprum enfeksiyon mu var acaba
Bu satten sonra insallllaaahhh demek düşüyor bize deİnşâllah faydaları oluyordur kuzu yan etkileri maf ediyor çünkü herşey bebişim için
Yumoşlar döllendimi diye cnm kaç tanesi sağlam kaliteleri nasılNe ile ilgili bilgi vercekler canım
Hastaneye sabah 9.30 da gittim ödeme işle leri den sonra eşimi aldılar hemen daha o çıkmadan beni odaya aldılar sadece üst çamaşırı kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler sonkez lavaboya çıkıp ameliyathane ye çatala aldılar serum taktılar bi koluma diğerine tansiyon nabız ve kalp cihazı takıldı en son narkoz veren doktor geldi seruma bi iğne yaptı hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda odadaydım biri sesleniyordu bana kalp cihazları sesi serum kolumda dedim ne oluyorAaaa bn bilmiodum kacirmisim tup bebek oldugunu nasil oldu kiz nasil asamalarin oldu ay insalllahhhhhh tutar ya cok mutlu oldum ne zaman oldu kac gunun var ilk mi bn heycanlandim ya
Bncede oda guzel bn o tarz seyleri takvime yaziorum mumkun oldukca bndece bn bi yerde bi defter gordum cok hosuma gitti kadin hamile olmadan önce yazmis hislerini yasadiklarini hamileliginde de ayni yazio ilk kalp atisi ilk resmi vs ve dogdugunde ilk olan herseyi hem yazio hem album yapio eli ayaginin baskisi ilk adimin resmi ilk yemegi disi cok guzel ya cok begenmistim bnde yapicam dedim yapiom bi bebe kaldiVallaha cok iyi fikirani olarak kaliyor hersey soz ucar yazi kalir ben de asilama tedavimin basindan beri belirtilerimi yazmaya basladim olursa tutarsa diye paylaşırım diye umut olurum diye
Canım doktora gitmekten sıkıldım artık mantar ilacı verdi doktor zaten dün içtim son hapı inşallah iyi gelir alıştım artık enfeksiyon yaşamaya adetimin gecikmesine inanBn cok az sol bacagim sizliodu o ay ama enfeksyon yasadigim ay adetle ayni belirtilerim vardi tek var gecikmesi bide artak akinti bole krem gibi asiri yogundu aci sizi yanma kasinti koku hic bisi yoktu bnce bi doktora git adet gunun gecikince riske girme
Hadi ya inşallah güzel haber alırsın canımYumoşlar döllendimi diye cnm kaç tanesi sağlam kaliteleri nasıl
Onu bilmiyorum kız oturduğum yerde oynarım bndeSen omuz halayi oyna
Aynen yavru inşallah diyelim inşa etsin YaradanBu satten sonra insallllaaahhh demek düşüyor bize de❤❤
Anaaa cok degisikmis resmen ameeliyat gibi bisi ay umarim guzel seyler duyariz senden yaHastaneye sabah 9.30 da gittim ödeme işle leri den sonra eşimi aldılar hemen daha o çıkmadan beni odaya aldılar sadece üst çamaşırı kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler sonkez lavaboya çıkıp ameliyathane ye çatala aldılar serum taktılar bi koluma diğerine tansiyon nabız ve kalp cihazı takıldı en son narkoz veren doktor geldi seruma bi iğne yaptı hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda odadaydım biri sesleniyordu bana kalp cihazları sesi serum kolumda dedim ne oluyorbende çataldan sonrası yok ilk narkoz olunca tuhaf oldum sanki hayatımın 1 saatini silmişler gibi serum bitene kadar yattım eşim beni sorup durmuş normalde almıyorlar ama 5 dk eşimde aldılar yanıma çok iyi geldi ağrı kesici iğnemi vurdular bişeyler yedirip sıcak çay ikram ettiler biraz yürüttüler doktorumla görüşüp çıktım sonra 9.30 dan 2 ye kadar hastanedeydim ama hatırlamıyorum cuma yada cumartesi transferim olacak cnm dünde yumurta toplamam oldu cnm ilk denemem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?