- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallah o da olur be yaBncede oda guzel bn o tarz seyleri takvime yaziorum mumkun oldukca bndece bn bi yerde bi defter gordum cok hosuma gitti kadin hamile olmadan önce yazmis hislerini yasadiklarini hamileliginde de ayni yazio ilk kalp atisi ilk resmi vs ve dogdugunde ilk olan herseyi hem yazio hem album yapio eli ayaginin baskisi ilk adimin resmi ilk yemegi disi cok guzel ya cok begenmistim bnde yapicam dedim yapiom bi bebe kaldi
Onu bilmiyorum kız oturduğum yerde oynarım bnde
İnşâllah kuzum ya onuda atlatsam bi transfer kalacakHadi ya inşallah güzel haber alırsın canım
Iide daha kotu olmasin ondan diom anliorum seni insan bikio ama saglik sonucdaCanım doktora gitmekten sıkıldım artık mantar ilacı verdi doktor zaten dün içtim son hapı inşallah iyi gelir alıştım artık enfeksiyon yaşamaya adetimin gecikmesine inan
Aynen kuzu ameliyat gibiydi hemde ne heyecan hala bitmedi bi bebiş haberini alsam rahatlıcamAnaaa cok degisikmis resmen ameeliyat gibi bisi ay umarim guzel seyler duyariz senden yaheycan dorukda kalbin agzinda uyudun uyandin anlasilan
Bnce bi daha kan ver kimyasalda bilgim kadariyla kan degeri yuksekken dusuo seninku yukselio gibi adet oldun die hamile olmuosun anlamina gelmioKızlar Merhaba ben 25 inde kan verdim 1.20 çıktı dün akşam acildi tekrar verdim hcg 4.74 çıktı Beklenen bat günüm bugündü ve malesef adet oldum kimyasal gebelik mi bu acaba 1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek düşünüyoruz ilk defa bu ay böyle oldu çok yaklaşmışken hüsran oldu sanıyorum
Dua ediyorum canım sen ve lorik için ayrıca ediyorum çok istiyorum ilk bebeği olanları Allah aratmasın daha fazla inş, mutlu haberlerinizi paylaşın sonra da biz ikinciyi isteyenler inşİnşâllah bebeğim dualarını eksik etme Bnden perşembe arayıp bilgi verecekler çok sabırsızım
Aynen canım duam senleİnşâllah kuzum ya onuda atlatsam bi transfer kalacak
Alirsin sen sakin ol rahat birak kndini ki strese girme insallah hayirli hberi verirsin bn inaniorumAynen kuzu ameliyat gibiydi hemde ne heyecan hala bitmedi bi bebiş haberini alsam rahatlıcam
Aynen ama ilaç aldım geçer inş valla bilmiyorumIide daha kotu olmasin ondan diom anliorum seni insan bikio ama saglik sonucda
Yaaaa allah razi olsun . ❤❤❤Dua ediyorum canım sen ve lorik için ayrıca ediyorum çok istiyorum ilk bebeği olanları Allah aratmasın daha fazla inş, mutlu haberlerinizi paylaşın sonra da biz ikinciyi isteyenler inş
İnşâllah kuzum peşpeşe verelim güzel haberleriDua ediyorum canım sen ve lorik için ayrıca ediyorum çok istiyorum ilk bebeği olanları Allah aratmasın daha fazla inş, mutlu haberlerinizi paylaşın sonra da biz ikinciyi isteyenler inş
Sen bilirsin kuzum en azindan bol bol su ic enfeksyona ii gelio insallah iyi olursunAynen ama ilaç aldım geçer inş valla bilmiyorum
Allah razı olsun canısı Rabbim peşpeşe hepimize nasip etsin bu ay çok gebe çıkacak aramızda sıkı çalışınAynen canım duam senle
Sanki kimyasal olmuş ama üzülme bu hamile kalabildiğin anlamına geliyor, birkaç aya sağlıklı gebelik oluyormuş diye duydum hep burdaKızlar Merhaba ben 25 inde kan verdim 1.20 çıktı dün akşam acildi tekrar verdim hcg 4.74 çıktı Beklenen bat günüm bugündü ve malesef adet oldum kimyasal gebelik mi bu acaba 1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek düşünüyoruz ilk defa bu ay böyle oldu çok yaklaşmışken hüsran oldu sanıyorum
Ahh o sakin olmayı beceremiyorum heyecan doruktaAlirsin sen sakin ol rahat birak kndini ki strese girme insallah hayirli hberi verirsin bn inaniorumunutma allahtan umit kesilmez derler ama sakin ol
İçiyorum canım sağol inşşSen bilirsin kuzum en azindan bol bol su ic enfeksyona ii gelio insallah iyi olursun
Aynen bende inanıyorum canımm yaaAllah razı olsun canısı Rabbim peşpeşe hepimize nasip etsin bu ay çok gebe çıkacak aramızda sıkı çalışın
İnşâllah hislerimiz gerçek olacak birlikte büyütcezAynen bende inanıyorum canımm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?