Aynn beklemeye bile gerek yokmus ki ornek kiz kardesim ilk cocugunda 2 ay herseyi denedi 2 ay snra oldu ikinci bebesinde bi kez iliski oldu hemen wc ye kactim dio hemen tutmus nasip hersey yaYani dinlediğim okuduğum kadarı ile doktorlar da pozisyonun bile önemli olmadgini zaten ilk an giden spermler dakikalr içinde gidiyormuş ama olmayınca insan acaba mi diyor
Kuzum sağdan soldan okudum dedim belki başka şeylerde vardır büyük bi markette cam şişede 100 100 dogal buldum ama dimi tortullaşmış ve çok berbat pislik küf gibiydi almadım başka yerde bakmadım midem almaz artık hazırını pazarda bçnar gördüm aslında nar yesem olmaz mı çok iyi gözüküyordu tam zamanı gelmedi daha ama kararsız kaldım almadımNe demek canım yardımcı olsam keşke ama sen biliyormuşsun zatennar suyu hazır yok mudur ki Migros gibi büyük marketlerde filan
Aynen canım elbet olucak ama savırsızlık fena birşeyOlur canım inş, burda biri yazmıştı bundan 3-4 yıl önce böyle hamilelik konuşanlar şimdi bebeklerini konuşuyor yani er yada geç oluyor ama sabırsızlık insanı yoruyor malesef rahat olsak olacak inş
Bebek tutunca kutlarimNiye kız
Biz cok duz hayat yasiyoruz demek kiOooo bnm hayatim curcunasen konu ac bn hikaye anlatiyim dahada curcunaya dewam ediom bebelerim hic sklmaz diom
Bilemem ama sonucta adet olunca da kan geliyor afedersinOnunla alakası olurmu ki ama bilemedim ki
Hahah doğru valla sıkıldık artık doktor soktorBebek tutunca kutlarim
Biz cok duz hayat yasiyoruz demek kivallaha anlat anlat bitmez hikayeler ne guzel kiz gecmislerini bilirler nerden geliyor soyisimler
Bilemem ama sonucta adet olunca da kan geliyor afedersinkan degerlerim dusuk benimde doktor kansizlik demisti . Onunla iliskilendirdim ben . Artik herseye doktora gitmek istemiyorum ya . Kensi kendime teshis koydum
Olur canım ye sen faydası olur zararı olmaz zamanı da yaklaşıyor zaten artık, şifa olsun inş yediklerin, bebişin tutunsunKuzum sağdan soldan okudum dedim belki başka şeylerde vardır büyük bi markette cam şişede 100 100 dogal buldum ama dimi tortullaşmış ve çok berbat pislik küf gibiydi almadım başka yerde bakmadım midem almaz artık hazırını pazarda bçnar gördüm aslında nar yesem olmaz mı çok iyi gözüküyordu tam zamanı gelmedi daha ama kararsız kaldım almadım
Çeşit olarak yazaymış iyiymiş balığı bugün tükettim sabahları haşlanmış yumurta ve bol bol ayran içiyorum protein olarak inşallah faydalı olurlarHerseyi ye dio tık yok
Zaten hamile kalininca sacma sapan seylere bazen alakasiz seylere aserebiliyor insan mevsiminde olmayanlara aseriyorHerseyi ye dio tık yok
Insallah kuzum bi gun unutmazsam kardesimde bi kitap var arapca bitki sifhasi gibi bi kitap onda yaziomus gebelik icin neler yenilmeli vs gibi biseyler resmini ceker atarim bnde hep bakcam unutuom ama nasip ya hersey cidden millet neler yapio icio edio olanin oluo olmayanin olmuo , bi abla bna cok özenenin isteyenin iste rabbim sinio onlara gec verio demisti dogru soluo bize gec nasip edecek ama guzel olcak insallahÇileği duydum bebeğim ama mevsimi değil ve hormonlu şeyler yasak o yüzden onun tüketemedim keçiboynuzu pekmezi sipariş ettik oda henüz elime geçmedi malesef gebeliği de tüketirim inşallah
Vallaha doktora gidiyorsun 1 cuval alakasiz ilacla yolluyorlarHahah doğru valla sıkıldık artık doktor soktor
Bilmiom walla hic agrim sizim olmamisti inanamadim enfeksyon olduguna sadece akintim normal renkde ve asiriydi o kadar bna fitil verdi onu kullandigim an yanma oldu dedim dogruymus insalah yoktur kuzumAnladım olabilir o zaman bende de gecikme çok oluyor bu ara ondan mı acaba
O zaman halay başıyım kız zatenBebek tutunca kutlarim
Biz cok duz hayat yasiyoruz demek kivallaha anlat anlat bitmez hikayeler ne guzel kiz gecmislerini bilirler nerden geliyor soyisimler
Bilemem ama sonucta adet olunca da kan geliyor afedersinkan degerlerim dusuk benimde doktor kansizlik demisti . Onunla iliskilendirdim ben . Artik herseye doktora gitmek istemiyorum ya . Kensi kendime teshis koydum
Hee yumurtada cok faydaliymis dogru dionÇeşit olarak yazaymış iyiymiş balığı bugün tükettim sabahları haşlanmış yumurta ve bol bol ayran içiyorum protein olarak inşallah faydalı olurlar
İnşâllah bebeğim dualarını eksik etme Bnden perşembe arayıp bilgi verecekler çok sabırsızımOlur canım ye sen faydası olur zararı olmaz zamanı da yaklaşıyor zaten artık, şifa olsun inş yediklerin, bebişin tutunsun
Asil en guzeli o ya ay cok eglenceli bn iskemce yapmayi dusunuorum herkezeZaten hamile kalininca sacma sapan seylere bazen alakasiz seylere aserebiliyor insan mevsiminde olmayanlara aseriyor
Çok sevinirim kuzum beklicem atmanı etiketle atınca benide tüp bebek ya onun için daha çok dikkat ediyorum bu ayInsallah kuzum bi gun unutmazsam kardesimde bi kitap var arapca bitki sifhasi gibi bi kitap onda yaziomus gebelik icin neler yenilmeli vs gibi biseyler resmini ceker atarim bnde hep bakcam unutuom ama nasip ya hersey cidden millet neler yapio icio edio olanin oluo olmayanin olmuo , bi abla bna cok özenenin isteyenin iste rabbim sinio onlara gec verio demisti dogru soluo bize gec nasip edecek ama guzel olcak insallah
Vallaha ya mevsiminde degildi nar istemisti ablamAsil en guzeli o ya ay cok eglenceli bn iskemce yapmayi dusunuorum herkeze
7 ilaç içiyorum kuzum içim dışım ilaç olduVallaha doktora gidiyorsun 1 cuval alakasiz ilacla yolluyorlar
Aynen eczaneye her gittiğimde muane ücreti ödüyorum yaVallaha doktora gidiyorsun 1 cuval alakasiz ilacla yolluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?