Kesinlikle simdi kızım 3yasında o zamanlar ne kpnusurduk ne güzel telaselerdi... Ahaha simdi o zamanlar ı hatırlayınca çok mutlu oluyorum ama O zamanlar çok stresliydim. Sabredin kızlarOlur canım inş, burda biri yazmıştı bundan 3-4 yıl önce böyle hamilelik konuşanlar şimdi bebeklerini konuşuyor yani er yada geç oluyor ama sabırsızlık insanı yoruyor malesef rahat olsak olacak inş
Yaaa niye ama biraz ara vermiş oldun katılsanaBen söylemiştim ya benim olmadı kızlar diye ben erteledim canım benim Allah isteyenlere versin ben düşünmüyorum bu aralar... Rabbim sizlere nasip etsin❤ bayagı olmaius yazmayalı... Telaseden buraları unutmusum
Kuzum bn doktora sordum dediki zaten yararli spermler gidiomus o wcde gelen seyler fazla ve zewksuyu vsmis öle dediYani ilişkiden sonra olunca da bütün spermler akiyor ama çok tuvaletim de oluyor tutamıyorum
Bnce oluodur cunku maydanoz vs nasil engelliosa olanda var incir gibiKızlar sizce bazı yiyecekler tutunmaya yardımcı oluyor mu
Yyaaaa yaraabbiiimmmmKiz hikayesi eskiden buyuk dedelerinin mallari arsa tarlasi cokmus ondan koymuslar ondanmis soyadi diom ablamin kurnaz hakketten ablam cok cakal soyadi yakisio kardesimin kaplan oda cok kavgaci yirtik onada uydu demekki malimisim ki bnada özlugum tastik edilio ki malim bak kiyamiom olan bna oluo
Kutlanmadan daha guzsl gidiyor sankiL Loriklorik kız bebek diye diye görevini iyice unuttun 24 k yı kutlamamıştın 25 de kutlamadı gözümden kaçtı sanma
Saol kuzum incir dışında var mı acaba 1 kilo incir yedimBnce oluodur cunku maydanoz vs nasil engelliosa olanda var incir gibi
Canım sanki ananas, nar suyu ve kabak çekirdeği filan duydum ama ananastan emin olamadım bunları araştır, tüp bebek topiklerinde yazar belkiKızlar sizce bazı yiyecekler tutunmaya yardımcı oluyor mu
Niye kızKutlanmadan daha guzsl gidiyor sanki
Yani dinlediğim okuduğum kadarı ile doktorlar da pozisyonun bile önemli olmadgini zaten ilk an giden spermler dakikalr içinde gidiyormuş ama olmayınca insan acaba mi diyorKuzum bn doktora sordum dediki zaten yararli spermler gidiomus o wcde gelen seyler fazla ve zewksuyu vsmis öle dedi
Kuzu ananas kabak çekirdeği ve incir aldım şimdiden tüketmeye başladım narenciye sıkacağım yok malesef o yüzden nar suyu içemedim inşallah faydası olur teşekkür ederim yorumun için taş bebekimCanım sanki ananas, nar suyu ve kabak çekirdeği filan duydum ama ananastan emin olamadım bunları araştır, tüp bebek topiklerinde yazar belki
Oooo bnm hayatim curcunaYyaaaa yaraabbiiimmmmefsane ya benim hic oyle hikayelerim yok
Eşinde sperm problemi olmayanlarınki gider, daha önce yazmışımdır yine söyleyeyim geçen yıl eşime sperm testi yaptırdık ileri hızlı gidenler yüzde 0 çıktı takviyeler yaptık ama ilişki sonrası ayakları diktim ve hemen duş almadım o ay hamile kaldım dün doktora söyledim yine yaptırsak mı sperm testi diye, hareketli az olsa da sayı önemli yerinde hareketli olanlarda işe yarar dedi ama ben hemen kalkmam mesela çünkü ileri gidenler az. Bu aralar deprem korkusu da oluyor ama geç duş alıyorumYani dinlediğim okuduğum kadarı ile doktorlar da pozisyonun bile önemli olmadgini zaten ilk an giden spermler dakikalr içinde gidiyormuş ama olmayınca insan acaba mi diyor
Internetten bi ara okuduydum baya bisi yazio ama unuttum artik sallamiom napayim kndimizi yipratioz bilindik seyler hepsi zaten cilek incir keci boynuzu özu flndiSaol kuzum incir dışında var mı acaba 1 kilo incir yedimhem yaş hem kuru aldım
Ne demek canım yardımcı olsam keşke ama sen biliyormuşsun zatenKuzu ananas kabak çekirdeği ve incir aldım şimdiden tüketmeye başladım narenciye sıkacağım yok malesef o yüzden nar suyu içemedim inşallah faydası olur teşekkür ederim yorumun için taş bebekim
Aynı korku bizde de var hatta bu ara sogumadik desek yalan olur bu deprem çok etkiledi banyosuz ya da mesela görev gibi yapıyoruz hemen giyiniyorz korkuylaEşinde sperm problemi olmayanlarınki gider, daha önce yazmışımdır yine söyleyeyim geçen yıl eşime sperm testi yaptırdık ileri hızlı gidenler yüzde 0 çıktı takviyeler yaptık ama ilişki sonrası ayakları diktim ve hemen duş almadım o ay hamile kaldım dün doktora söyledim yine yaptırsak mı sperm testi diye, hareketli az olsa da sayı önemli yerinde hareketli olanlarda işe yarar dedi ama ben hemen kalkmam mesela çünkü ileri gidenler az. Bu aralar deprem korkusu da oluyor ama geç duş alıyorum
Çileği duydum bebeğim ama mevsimi değil ve hormonlu şeyler yasak o yüzden onun tüketemedim keçiboynuzu pekmezi sipariş ettik oda henüz elime geçmedi malesef gebeliği de tüketirim inşallahInternetten bi ara okuduydum baya bisi yazio ama unuttum artik sallamiom napayim kndimizi yipratioz bilindik seyler hepsi zaten cilek incir keci boynuzu özu flndi
Onunla alakası olurmu ki ama bilemedim kiDoktora da gitmedim onin icin ama her zaman adet olmadan once olur ordan anlarim olacağımi . Bence benim kan dusuk oldugu icn diye dusunuyorum .
Herseyi ye dio tık yokSaol kuzum incir dışında var mı acaba 1 kilo incir yedimhem yaş hem kuru aldım
Anladım olabilir o zaman bende de gecikme çok oluyor bu ara ondan mı acabaNasil yapmaz kiz 58 59 gun adet olmadim bndoktor enfeksyon dedi ki sadece kadin dogum hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?