Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur canım inş, burda biri yazmıştı bundan 3-4 yıl önce böyle hamilelik konuşanlar şimdi bebeklerini konuşuyor yani er yada geç oluyor ama sabırsızlık insanı yoruyor malesef rahat olsak olacak inş
Kesinlikle simdi kızım 3yasında o zamanlar ne kpnusurduk ne güzel telaselerdi... Ahaha simdi o zamanlar ı hatırlayınca çok mutlu oluyorum ama O zamanlar çok stresliydim. Sabredin kızlar

Yaaa niye ama biraz ara vermiş oldun katılsana Rabbim sana da nasip etsin

Yyaaaa yaraabbiiimmmm efsane ya benim hic oyle hikayelerim yok

Kuzum bn doktora sordum dediki zaten yararli spermler gidiomus o wcde gelen seyler fazla ve zewksuyu vsmis öle dedi
Yani dinlediğim okuduğum kadarı ile doktorlar da pozisyonun bile önemli olmadgini zaten ilk an giden spermler dakikalr içinde gidiyormuş ama olmayınca insan acaba mi diyor

Canım sanki ananas, nar suyu ve kabak çekirdeği filan duydum ama ananastan emin olamadım bunları araştır, tüp bebek topiklerinde yazar belki
Kuzu ananas kabak çekirdeği ve incir aldım şimdiden tüketmeye başladım narenciye sıkacağım yok malesef o yüzden nar suyu içemedim inşallah faydası olur teşekkür ederim yorumun için taş bebekim

Yani dinlediğim okuduğum kadarı ile doktorlar da pozisyonun bile önemli olmadgini zaten ilk an giden spermler dakikalr içinde gidiyormuş ama olmayınca insan acaba mi diyor
Eşinde sperm problemi olmayanlarınki gider, daha önce yazmışımdır yine söyleyeyim geçen yıl eşime sperm testi yaptırdık ileri hızlı gidenler yüzde 0 çıktı takviyeler yaptık ama ilişki sonrası ayakları diktim ve hemen duş almadım o ay hamile kaldım dün doktora söyledim yine yaptırsak mı sperm testi diye, hareketli az olsa da sayı önemli yerinde hareketli olanlarda işe yarar dedi ama ben hemen kalkmam mesela çünkü ileri gidenler az. Bu aralar deprem korkusu da oluyor ama geç duş alıyorum

Kuzu ananas kabak çekirdeği ve incir aldım şimdiden tüketmeye başladım narenciye sıkacağım yok malesef o yüzden nar suyu içemedim inşallah faydası olur teşekkür ederim yorumun için taş bebekim
Ne demek canım yardımcı olsam keşke ama sen biliyormuşsun zaten nar suyu hazır yok mudur ki Migros gibi büyük marketlerde filan

Aynı korku bizde de var hatta bu ara sogumadik desek yalan olur bu deprem çok etkiledi banyosuz ya da mesela görev gibi yapıyoruz hemen giyiniyorz korkuyla

Internetten bi ara okuduydum baya bisi yazio ama unuttum artik sallamiom napayim kndimizi yipratioz bilindik seyler hepsi zaten cilek incir keci boynuzu özu flndi
Çileği duydum bebeğim ama mevsimi değil ve hormonlu şeyler yasak o yüzden onun tüketemedim keçiboynuzu pekmezi sipariş ettik oda henüz elime geçmedi malesef gebeliği de tüketirim inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…