Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramıza hoş geldin cnm bir çok kişi böyle başta bende böyleyim hiçbir sıkıntı yok iken çocuğumuz olmuyor

Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hmm benimkide geç döllenmiş olabilir Ayn iki günde bir test yapim inşallah yükselir . teşekkür ederim .çok yardımcı oldunuz gerçekten Allah razı olsun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Insallah yukselir, ben 1 hafta boyunca yapmistim :) Onu aldım kucağıma çoktan 4 yaşında şuan:)) inşallah kardeşi olsun istiyoruz :))

Ovu testi şuan böyleyse büyük ihtimal hamilesin

Kirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya
Çokmu geliyoki belkii tutunuyodur yavrucak
Herşey Allah dan güzel düşünmeli güzel düşünelim güzel olsun inşallah üzülmece yok sabrın sonu selametdir

Çokmu geliyoki belkii tutunuyodur yavrucak ❤
Herşey Allah dan güzel düşünmeli güzel düşünelim güzel olsun inşallah ❤ üzülmece yok sabrın sonu selametdir
Cok gelmedi bilmiyorum pecete ile silince kan geldi cok korkuyorum gelmesin devami sonra yine silince bisey yoktu . Bugun asilamamin 6.gunu normal adet tarihim de ayin 14 de

Cok gelmedi bilmiyorum pecete ile silince kan geldi cok korkuyorum gelmesin devami sonra yine silince bisey yoktu . Bugun asilamamin 6.gunu normal adet tarihim de ayin 14 de
Normal adet tarihine varmış baya inşallah bebişdiirr bencee kötü düşüncelere girme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…