- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İnşallah yerleşmedir canım yaCok gelmedi bilmiyorum pecete ile silince kan geldi cok korkuyorum gelmesin devami sonra yine silince bisey yoktu . Bugun asilamamin 6.gunu normal adet tarihim de ayin 14 de
Uzandim simdi ayaklarimin altinda yastik var lavaboya gitmrk istemiyorum artmasini gormek istemiyorumNormal adet tarihine varmış bayainşallah bebişdiirr bencee kötü düşüncelere girme
Sanmiyorum ya devam ediyor sanirim ya korkudan gitmek istemiyorum lavaboyaİnşallah yerleşmedir canım ya
Ama adetine daha çok var adet olması imkansız benceSanmiyorum ya devam ediyor sanirim ya korkudan gitmek istemiyorum lavaboya
Yerlesme kanamasi cok mu olur az mi acabaAma adetine daha çok var adet olması imkansız bence
Bencede daha baya varmış adete adet kanaması değildirAma adetine daha çok var adet olması imkansız bence
Oyle dusunmek istiyorum yaaaa lutfen yerlesme olsunnnBencede daha baya varmış adete adet kanaması değildir
Allah razi olsssuuuunnn insallahhhhhh yyyyyaaaaaa insalllaahhhhL Loriklorik cnm yerleşme kişiden kişiye değişir ama inşallah hamilesindirde senin gibi güzel kalpli bebişin olur cnm
Amin bebem sana sonrada bana Allahim nasip eder cnmAllah razi olsssuuuunnn insallahhhhhh yyyyyaaaaaa insalllaahhhh
Tesekkurler balim Allahim olmayanlara da versinTebrikler canım sevindimmm❤
Rengi nasıl bende yaşamadım bilmiyorumki canım ama çok yogun olmazYerlesme kanamasi cok mu olur az mi acaba
Amin canımmmTesekkurler balim Allahim olmayanlara da versinİsteyenlerin kucagi bos kalmasin hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim
Cok afedersiniz bir kere daha baktim kuruydu pecete insalllah hepimizeAmin bebem sana sonrada bana Allahim nasip eder cnm
Korkuyorum bakmaya yaaL Loriklorik ama git bir bak bizede haber ver bebem
Canım wcye git bak bi rengine falan dikkat et yoğunluğuna falan doktora mı sorsan acaba hem bu kadar erken adet olmaz yaniAllah razi olsssuuuunnn insallahhhhhh yyyyyaaaaaa insalllaahhhh
Acik kirmizi rengiRengi nasıl bende yaşamadım bilmiyorumki canım ama çok yogun olmaz
Bu satte dw sorulmaz ki ama ya yarin sorarimCanım wcye git bak bi rengine falan dikkat et yoğunluğuna falan doktora mı sorsan acaba hem bu kadar erken adet olmaz yani
Ağrılı mı yoksa böyle hiç beklemezken ağrı sancı yokken mi? Bide böyle açık renk miktarı çok az oluyor yerleşmedeAcik kirmizi rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?