- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
aynen sor bakalım normal mi belki kan testi isterBu satte dw sorulmaz ki ama ya yarin sorarim
Korkma cnm biz neleri atlattık vardır Allahim in bir taktiri sen sıkma canını Allahim insallah kimsenin kucağını boş birakmazCok afedersiniz bir kere daha baktim kuruydu pecete insalllah hepimize
Korkuyorum bakmaya yaa
yaaaaaaKizlarrr
insAllah yerleşmedir canım adetine daha baya varmıs cunki daha aşılamanin da 6. Günü çok erken adet için sankiKirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya
İnşAllah güzelce gelişmiştir canım güzel haberlerle gelirsinKızlar yarın doktora gdcgm yumurtam gelişmiş ise doktor catlatma iğnesi verecek hakkımda hakkımızda hayırlısı kizlarr
Agrisiz geldi simdi yine baktim bisey yoktu .Ağrılı mı yoksa böyle hiç beklemezken ağrı sancı yokken mi? Bide böyle açık renk miktarı çok az oluyor yerleşmede
Insallah oyledir yaYa ama denmiyomu tutunması 4-6 gün sürüyo diye eeh bugünde 6. günse belkide tutunuyordurheycanlandırmak gibi olmasında
Sorarim yarin ola hayrolaAynen
aynen sor bakalım normal mi belki kan testi ister
Insallah tabi Allahin takdiri hersey ama artik kirmizi gormekten biktkKorkma cnm biz neleri atlattık vardır Allahim in bir taktiri sen sıkma canını Allahim insallah kimsenin kucağını boş birakmaz
Insallah yerlesmedie ya insallllaaahhhhhhhhhhh yoluna yoldas olayımL Loriklorik bebem sıkma canını biz ne hüsranlar atlattık ben bu ay olacak gbi hissedyrm ki inşallah olur bende yanıma bir yoldaş istiyorumyolum var yoldaş istiyorum
Amin bitanem aminnnnyaaaaaamasAllah canım sağlıkla ilerlesin inşAllah cok sevindim masAllah
insAllah yerleşmedir canım adetine daha baya varmıs cunki daha aşılamanin da 6. Günü çok erken adet için sanki
İnşAllah güzelce gelişmiştir canım güzel haberlerle gelirsin
Insallah simdi yine baktim boaey yoktu kirmiziya dair onsallah devami gelmezyaaaaaamasAllah canım sağlıkla ilerlesin inşAllah cok sevindim masAllah
insAllah yerleşmedir canım adetine daha baya varmıs cunki daha aşılamanin da 6. Günü çok erken adet için sanki
InsAllah canımInsallah simdi yine baktim boaey yoktu kirmiziya dair onsallah devami gelmez
Amin insallah cnmyaaaaaamasAllah canım sağlıkla ilerlesin inşAllah cok sevindim masAllah
AminnnnnnnnnnnnnnnAgrisiz geldi simdi yine baktim bisey yoktu .
Insallah oyledir yasimdi bir daha afedersiniz sildim bisey yoktu kirmiziya,dair
Sorarim yarin ola hayrola
Insallah tabi Allahin takdiri hersey ama artik kirmizi gormekten biktk
Insallah yerlesmedie ya insallllaaahhhhhhhhhhh yoluna yoldas olayım
Kız hiç unutuyorum aklıma gelince açıyorumSen gebe oldugundada boslarsın bizi
Ayyyy hayırlınolsuunnnKizlarrr
Tesekkur ederimmmAyyyy hayırlınolsuunnn
Takvimden bakınca da 2 haftalık görünüyor. Tahlili tekrarlayıp haber et inşallah hanilesindir :)18eylul hasta olmuştum . daha da olmadm batın ne olduğunu bilmiyorum ama 18indeden sonra olması lazım
Tamam tatlım sagolBenim bat karıştı sanki bilmiyorum normalde bugündü günüm ama 1 hafta erkene çekti aşılamadan dolayı. Şimdi 25 ekimde mi olurum 2 kasımda mı bilmiyorumkiNormalde 30 31 günde olduğum için 25 26 ekim gibi olmam lazım ama istersen 25 ekim yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?