- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
İnşallah canımOvu testi şuan böyleyse büyük ihtimal hamilesin
Canimcim benimde belirtilrrimo soyliyim simdikCanımcım benim ilk aşılamada aşırı kasık sancısı ve çok şişlik vardı göbeğim yok normalde ama çok şişmişti Arada siddetli belimede vuruyordu olumsuz olunca iğnenin etkisi sandım şimdi ikincidede öyle olur sandım ama tık yok ne şişlik ne sancı senin durum nasıl birde aşırı sarı lekelenmem vardı iğnenin etkisi oldu mu sende.. aramazda 1 gün var benim 7. Senin 6. Sanırım L Loriklorik
Evet bi de bel agrisi da cektim bir gun cok yogundu agrisi ondan sonra hafifledi hala da agrir ayakta cok duruncaCanımcım benim ilk aşılamada aşırı kasık sancısı ve çok şişlik vardı göbeğim yok normalde ama çok şişmişti Arada siddetli belimede vuruyordu olumsuz olunca iğnenin etkisi sandım şimdi ikincidede öyle olur sandım ama tık yok ne şişlik ne sancı senin durum nasıl birde aşırı sarı lekelenmem vardı iğnenin etkisi oldu mu sende.. aramazda 1 gün var benim 7. Senin 6. Sanırım L Loriklorik
Hayırlısı olsun canım inşAllah Rabbim hayirisindan bi an once nasip eder artıkKızlar merhaba yoğun geçiyor günlerim geleym de yazıp çıkayım dedim normalde düşklerden sonra 33.35 günde bir olmaya başlamştı adetm ona göre daha 5 gün varken regl oldm salı günü akşam 22.00 civarları felann bugünde sabah çok sancm vardı çok kötyüm 29. Gün adet olmş bulundum herhalde o günü ilk gün sayıyoruz bu ay da olmadı 3 yıl bitti Rabbim o kokuyu yakın eyle 6 Ekim deydi tahmini olan regl tarim ben regl oldm canlar habernz olsn
İnsallah bende 5-6 gundur nefes nefese terden geberiyorum gripten saniyodum degilmisBeni çok sıcak basıyor kızlar ya ayaklarımın altı özellikle kasık bölgem falan soğuk yer arıyorum yatakta resmeninsAllah belirtidir
Çok hevesleniyor insan ama iğnenin çok etkisi oluyormuş bu kadar olcağını tahmin etmiyordum o domates tuzlama işi bendede varCanimcim benimde belirtilrrimo soyliyim simdik
+ kasik agrim vardi ilk 3 gun yogun sekildeydi . Sonraki gunler de vardi hala,da var az agrisi sislik ben de hissediyorum arada
+akintim oldu 1 gun
+sonra iki gundur de goguslerimin kenari agrimaya basladi.
+ az once cok afedersin leke gordum lavaboda peceteye geldi sonra baktigimda bisey goremedim gelmedi yani insallah da gelmez
+ bi de canim cok tuzlu seyler istiyor . Ozellikle domates tuzlayip yemek cok guzel geliyor
Simdilik bunlar var elimde
İnşaAllahh bir bildiği var elbet Rabbimn bekletiyorsa güzelleştiriyordurHayırlısı olsun canım inşAllah Rabbim hayirisindan bi an once nasip eder artık
Anlayamadığım şu şimdikinde hiçbir belirti yok ve unutuyorum bazen olması mı iyi olmamasımı bilemedim yinede ağrılara aldanıp heveslenme kuzum yaEvet bi de bel agrisi da cektim bir gun cok yogundu agrisi ondan sonra hafifledi hala da agrir ayakta cok durunca
Insallah bu gece olan kirmiziinin devami gelmezse pazartesi yaparim test o zaman igne etkisi falan ds gecmis olurÇok hevesleniyor insan ama iğnenin çok etkisi oluyormuş bu kadar olcağını tahmin etmiyordum o domates tuzlama işi bendede var6-7 günde ki aşermemize bak sen pazartesi test yapalım çıkar zaten aşılamanın 14. Günü adet olursun büyük ihtimal
Yok kuzum ya heveslenmiyorum aslinda her ne kadar negatif olacagini da düşünsemde farkinda olsam da bu gece o kirmizi gorunce bile elim ayagim bosaldi resmen aglamak istedimAnlayamadığım şu şimdikinde hiçbir belirti yok ve unutuyorum bazen olması mı iyi olmamasımı bilemedim yinede ağrılara aldanıp heveslenme kuzum ya
Bu appmi? Adı nedir acabaBu ay şimdiye kadar 6 günü değerlendirmişiz bklm en koyu pembe olan yerdeki üç ilişki hamileliğin en yüksek olduğu günlermisyeminle yoruldum bugünü es mi geçsek dediğim gün ilişki oluyor,
Tabi geçmiş oluyor ben pazartesiyi bekliyorum niye geldiki 6 günde yerleşme lekesi mi oluyor acabaInsallah bu gece olan kirmiziinin devami gelmezse pazartesi yaparim test o zaman igne etkisi falan ds gecmis olur
Öyle tabi kuzum beynimiz ağzımızdan çıkan söz ile farklı çalışıyor ne yazık kiYok kuzum ya heveslenmiyorum aslinda her ne kadar negatif olacagini da düşünsemde farkinda olsam da bu gece o kirmizi gorunce bile elim ayagim bosaldi resmen aglamak istedimdil olumsuz olacağını da soylerama beyin pozitir diye işlenmiştir kafaya
DeryaaaaaaaaaaKızlar dayanamayıp ovu testin yaptım hamile miyim şimdi ben
Allah rahmet eylesin cicegimKızlar pek yazamadım benim eşimin dedesi vefat etti bugün biz memlekete gidiyoruz telefon çekmiyor orda giremiyebilirim inşallah güzel haberler alırsınız döndüğümde okucam❤
Ekim geliyor berekwtiyleKizlar ikinci cizgi hemen cikti yani ben silik gordum sizce var mi?
Sağol canımAllah rahmet eylesin cicegim
Ay masallah yeni gördüm hayırlı olsun kuzummmmm rabbim saglıcakla kucagına almayı nasib etsin gözünüzaydınKizlarrr
Allah razı olsun canım sagolAmin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?