- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Amiiiinnnnn canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsinHayirli olsunnnnnnnn gozun aydin kizzz hamismisin sen ayy rabbim saglikla nasp etsin
Amiiinnnn canımMaşallah maşallah kızlarr ne kdar bereketli bi ayy iki 3 sayfada 3 gebelik haberi gördüm beşki kaçırdıklarımda vardırr
Rabbim hepimize nasip etsin
Gününüz bereketli olsunn
yaaa masAllah baya da koyu çıkmışKalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Hadi insAllah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah nasibiniz yola çıkmıştır insAllahKızlar yaa adetim biteli bir hafat oldu
Eşim dün işten gelirken 2 tane gebelik testi almış hiç böyle bişeyden konışmamıştık
Çok dışına vurmuyor ama bebek özlemini daha çok hissettim dün
Dedim ama adetim yeni bitti çok erken
Tamam o zaman sonra yaparsın dedi
Yani test al falan demedim acaba Allah kalbine mi koydu ? hissettimi diyorum ?
Acaba bizim emanetimiz bu ay yola çıkıyor mu diye güzel hisler doldu içimee
Bide poşeti bana uzatıp bak ne aldıımm dedi
Bende bi an çikolata sandım
yaaa masAllah baya da koyu çıkmışsağlıkla ilerlesin inşAllah cnm cok sevindim
Hadi insAllah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah nasibiniz yola çıkmıştır insAllah
Vala ben beklemedeyim canım daha takvime göre zaten daha bata çok var da bi umut iste erken yumurtlama olunca ümitle haftayı bekliyorumİnşallah canımm
Sen ne durumdasın
Adet oldun mu yoksa beklemede misin haylaa
Sağol kuzum size de nasip olsun inşallahyaaa masAllah baya da koyu çıkmışsağlıkla ilerlesin inşAllah cnm cok sevindim
Hadi insAllah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah nasibiniz yola çıkmıştır insAllah
InsAllah canımSağol kuzum size de nasip olsun inşallahAllah razı olsun ❤
Rabbim senin de yüzünü güldürsün herkesin de canımKızlar yaa adetim biteli bir hafat oldu
Eşim dün işten gelirken 2 tane gebelik testi almış hiç böyle bişeyden konışmamıştık
Çok dışına vurmuyor ama bebek özlemini daha çok hissettim dün
Dedim ama adetim yeni bitti çok erken
Tamam o zaman sonra yaparsın dedi
Yani test al falan demedim acaba Allah kalbine mi koydu ? hissettimi diyorum ?
Acaba bizim emanetimiz bu ay yola çıkıyor mu diye güzel hisler doldu içimee
Bide poşeti bana uzatıp bak ne aldıımm dedi
Bende bi an çikolata sandım
Geçenlerde benim test aldığımdan habrri yok tabi
3 tane gebelik testim olduuu
Bilmiyorum 1 damla geldi daha da gelmedi su an da kalkmak istemiyorum bakmak istemiyorumTabi geçmiş oluyor ben pazartesiyi bekliyorum niye geldiki 6 günde yerleşme lekesi mi oluyor acaba
Evet oyleÖyle tabi kuzum beynimiz ağzımızdan çıkan söz ile farklı çalışıyor ne yazık kiolsun ya 3 aşılamadan sonra zaten tüp raporu çıkartıyorlarya ben aşılamayı çokta takmıyorum şansı düşük yinede veren Rabbim haşa ama tıp açısından tüp bebek daha yüksek şans sen ne kadara yaptırdın canım
Vallaha bilmiyorum umarim yerlesmedirNasıl ya daha batına cok cok var o nasıl oluyor
Loriklorik hamile olaydi eyiydiLorikoda hamile galibe ben sana diyim gari
Nasipten ote yol yok tabi ama o kirmizi gorunce bitti dedimUzulme hersey nasip ne diyecegimi bilmiorum
Yyyyaaaaa mmmmaaasaaaallllaaahhhhh baya koyyu cikmis buuuuuu cokcsevindiiimmmKalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Yaa hayırlı olsunn sağlıkla doğsun inşallahKalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
İnşallah canımmm sende durumlar ne şeke geliyormuGUNNAAYYDIIINNNNNNMASALLLAHHH EKIM AYI GEBELIK HABERLERI ALMAYA BAŞLIYORUZ. INSALLAH SIRASI ILE DEVAM EDER BU HABERLER HEPIMIZ EKIMI GEBE GECIRELIM
Leke olucaktıİnşallah canımmm sende durumlar ne şeke geliyormu
Gelmiyor yok tik yokİnşallah canımmm sende durumlar ne şeke geliyormu
günaydın cnm insAllah yerlesmedir gönlünü ferah tutGUNNAAYYDIIINNNNNNMASALLLAHHH EKIM AYI GEBELIK HABERLERI ALMAYA BAŞLIYORUZ. INSALLAH SIRASI ILE DEVAM EDER BU HABERLER HEPIMIZ EKIMI GEBE GECIRELIM
Günaydıngünaydın cnm insAllah yerlesmedir gönlünü ferah tut
Yerleşme az olur zaten cnm en az 3 saat en fazla 3 gun diolar o da azicik leke gibi gelmesi gerekGelmiyor yok tik yok1 damla geldi demek kki yerlesme bu kadar az olur mu ki
Allahim insallah yaYerleşme az olur zaten cnm en az 3 saat en fazla 3 gun diolar o da azicik leke gibi gelmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?