Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yaa adetim biteli bir hafat oldu
Eşim dün işten gelirken 2 tane gebelik testi almış hiç böyle bişeyden konışmamıştık

Çok dışına vurmuyor ama bebek özlemini daha çok hissettim dün

Dedim ama adetim yeni bitti çok erken
Tamam o zaman sonra yaparsın dedi

Yani test al falan demedim acaba Allah kalbine mi koydu ? hissettimi diyorum ?
Acaba bizim emanetimiz bu ay yola çıkıyor mu diye güzel hisler doldu içimee

Bide poşeti bana uzatıp bak ne aldıımm dedi
Bende bi an çikolata sandım

Geçenlerde benim test aldığımdan habrri yok tabi
3 tane gebelik testim olduuu

Kalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
yaaa masAllah baya da koyu çıkmış sağlıkla ilerlesin inşAllah cnm cok sevindim
Hadi insAllah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah nasibiniz yola çıkmıştır insAllah

yaaa masAllah baya da koyu çıkmış sağlıkla ilerlesin inşAllah cnm cok sevindim

Hadi insAllah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah nasibiniz yola çıkmıştır insAllah
Sağol kuzum size de nasip olsun inşallahAllah razı olsun

Rabbim senin de yüzünü güldürsün herkesin de canım

Tabi geçmiş oluyor ben pazartesiyi bekliyorum niye geldiki 6 günde yerleşme lekesi mi oluyor acaba
Bilmiyorum 1 damla geldi daha da gelmedi su an da kalkmak istemiyorum bakmak istemiyorum
Evet oyle tutmazsa yine yaparim ben diye dusunuyorum benim toplam 1400 tuttu sen ne kadara yaptirdin bebekiiimm
Nasıl ya daha batına cok cok var o nasıl oluyor
Vallaha bilmiyorum umarim yerlesmedir
Lorikoda hamile galibe ben sana diyim gari
Loriklorik hamile olaydi eyiydi
Uzulme hersey nasip ne diyecegimi bilmiorum
Nasipten ote yol yok tabi ama o kirmizi gorunce bitti dedim
Kalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Yyyyaaaaa mmmmaaasaaaallllaaahhhhh baya koyyu cikmis buuuuuu cokcsevindiiimmm hayirli ollsuunn

Yerleşme az olur zaten cnm en az 3 saat en fazla 3 gun diolar o da azicik leke gibi gelmesi gerek
Allahim insallah ya vallaha hepinizden allah razi olsun icimi ferahlattiniz kirmizi gorunce lavabodan jet hiziyla ciktim devamini gormemek icingittim ayaklariki kaldirdim uzandim kendimi gectim esime nasil soyliycemi bilmiyordumki soylemem de simdj boyle biseyi gelir alir anamlaran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…