Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım benim Allah razı olsun Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin

Simdi yapsam cikar ama catlatma ignesinde betahcg varmis ondan dolayi cikar

Evet canim daha bebis döllendiyse ancak yerlesiyordur. Düsünmemeye calis. Biraz baska seylere odaklan. Inanki benim doktorum bana = sen psikolojik olarak döllenmeyi engelliyorsun dedi.

Evet canim daha bebis döllendiyse ancak yerlesiyordur. Düsünmemeye calis. Biraz baska seylere odaklan. Inanki benim doktorum bana = sen psikolojik olarak döllenmeyi engelliyorsun dedi.
Stres psikoloji hersey cok etkiliyor ya o yuzden kriktik haftayi annemlerde gecirmek icin annemlerdeyim bu hafta

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi. Yazmak bugüneymiş.24 günde bir periyodum.bat 28 eylüldü.ama hala regl olmadım.akıntı takibi ile ilişki oldu. Ara ara karnıma sancı giriyor, sık idrara çıkma, gergin ve şiş bir karnım oldu.otuturken bile gerginlikten canım acıyor.bildiğiniz gaz sancısı gibi.Çikolata kistim olduğunu 3 ay önce öğrendim. Amh değerimde 0.99 çıktı yani azalmış yumurta rezervi düzeyindeymişim. Doktor korunmadan 6 ay deneyin olmazsa direk tüp bebek dedi sağolsun oysaki 2.çocuğu düşündüğümüz için genel kontrole gitmiştim. Reglim 6 gün geciktiği için dün akşam evde test yaptım sonuç negatif. Sizlerin başına buna benzer bişey geldi mi. Gebelik olsa 6 gün gecikmeyle testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.bu arada kistim var ama periyodum düzenli ve ağrısız olur hep. Tecrübelerinize ve desteğinize sığınıyorum arkadaşlar

Canım gecikmen olmuş baya kan versen kesin sonuc çıkar bence kist konusunda bilgim yok Rabbim ol demiştir ve olmuştur insAllah

Valla bizim sigortaci da gel yaplm diyen olursa yaptrma bosuna dedi. Kandrrlr dedi. Yararlnmk icin muhkkk 1 sene parani yemeleri lazm dedi
Yok bana teklif de attı kız , AnadoluSigortada tamamlayıcı sağlık sigortasında bekleme süresi yokmuş sadece hamile olmadan önce yaptırmak gerekiyormus hamileyken yapılmıyormuş , numarasini veririm lazım olursa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…