Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Yaaaa ama nasıl güzel bir haber çok çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına . Ben topikde ilk seninle msjlaştım o yüzden hep bir gün güzel haberini bekliyordum

Yaaaa ama nasıl güzel bir haber çok çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına . Ben topikde ilk seninle msjlaştım o yüzden hep bir gün güzel haberini bekliyordum
Ayyyy canım benim Allah razı olsun teşekkürler inşallah Rabbim sana da isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin sizlerin de yüzü gülsün inşallah ben de senin güzel haberini alırım burdan

Memeli Mestan D Deryakadir hayirli olsun bayajlar ewet klasikleri baktim kimse sormamis bn gelenege dewam edeyim dedim belirtileriniz nelerdi ne zmn basladi adet gecikmesi oldumu ?
belirti bel ağrısı oldu bi de karnım ağrıyordu benim adet gecikmesi aslında bat tarihini biraz geç tarih olarak yazdım ben o yüzden gecikme oldu diyebiliriz 30. Gün bugün normalde adetim en geç 29. Günde olmuş olurdu bu sabah test yaptım işte inşallah sizlere de nasip olur canım

Memeli Mestan D Deryakadir hayirli olsun bayajlar ewet klasikleri baktim kimse sormamis bn gelenege dewam edeyim dedim belirtileriniz nelerdi ne zmn basladi adet gecikmesi oldumu ?
Valla benim adetim duzensiz ama en son 8 eylulde oldum bu ara olurum diye tahmin ediyodum adet oncesi agrim olmaz benim geliyorum diye bu ay gogsum karnim agriyodu icerden batma gibi bi agri oluyodu aci gibi 2-3 gundur belimde ara ara agriyodu ates basiyodu halsizdim ama ben atesi halsizligi karin agrisini gribim diye oluyo saniyodum 2-3 gundur gogsum agriyip ha hasta oldum ha olcam diye bekliyodum 5-6 gun once erken gebelik testinde bisey cikmamisti cunku dun test aldim 5 tl lik 2 tane bi kac gun sonra yaparim diyodum sonra burda bi yorum okudum 7sinde en son adet olmus erken gebelik testi yapmis cikmamis sonra normal testte cikmisss dedim ilac kullaniyorum belki benimde boyledir bi yapayim bi yaptim 1 dakika icinde ikinci cizgiyi gorur gibi oldum esime gosterdim goruyo musun diye goruyorum dedi sonra koyulasti iyice ikinciyi yap eger varsa hastaneye gotureyim dedi ikincide ayni cikinca hastaneye gittik daha cok yeniymis fasulyecan

Ay cnm cok mutlu oldum senin adina rabbim saglikli hayirli ewlat nasip eder insallah

Cnm bnm ne mutlu olsun doktoruna sole ilac kullandigini rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin

Cnm bnm ne mutlu olsun doktoruna sole ilac kullandigini rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin
Saglik ocagina gittim bugun verilen ilaclar hamilelikte kullanabilicek ilaclar dedi igne vurmuslardi acilde onun icerigini ogren dedi kadin dogum icin erken ama ilac durumu icin bi gidip icini rahatlatabilirsin dedi insallah balim Allahim olmayanlara da nasip etsin insallah Kucaklariniz bos kalmasin insallah amin bitanem insallah sag saglim alirim kucagima

Kesin tuttu ha insallah yerlesme bnce
Doktora sordum korkulacak bosey yok dedi baska bosey demedi
Internette ve hastanede asilama yapan kadinlardan duydugum kadariyla asilama oldukdan 12 gun sonra en az test yap diolarmis yinede sen bilirsin zaten buda adete yakin oluo bitnm insallah pozitifi gorursun
Insallah insallahh

Gelmiyor yok tik yok 1 damla geldi demek kki yerlesme bu kadar az olur mu ki
Canisi yerlesme normlde bikac damla gelir cogu kisilerde ve agrisz sancisz olur. En fazla 3 gun surr derler. Ama nadiren bazilrinin kirmizi seklnde geldgi de olmustur.bazilrinin adet gununnde bazilrinn da adetinden once gelmis. Sen hazir annendesn bol bol dinlen. Mecbur olmdikca kalkma.Allh bilir belki yerlsmedir. Ki insllh oledir.

Hiii o zmn bana yaramz kii hamileym sonucta. Yapsam da olmz. Saolasn cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…