- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Gelesi yokmus henuz sordumHadi bakalim ohh ohhh ohh gelsin bebisler
Hadi bakalim insallah kuzumAynen kuzucum darisi tum bebis isteyenlere ogleden sonra 16.30 da gidicem doktora aldim randevu
Cokk istiyorruuuzz hepimizin gelsin bu ay@ZeyZey0761 D Deryakadir kızlar gözünüz aydın çok sevindim L Loriklorik kız seninkide yolda öyle hissediyorum
Bkle insallah gelcek bak attin bi ayagini yolaGelesi yokmus henuz sordum
Keske o listeye hamisleri yazarken sıfatımın resmini cekip sizlerle paylasma imkanım olsaAdımı hamişler listesinde görmek ne kadar da güzelmiş inşallah burda herkesin adını görürüz o listede
Attigim ayağımı kaydirmasin bebekBkle insallah gelcek bak attin bi ayagini yola
inşallah canim allah ağzından isitsinCokk istiyorruuuzz hepimizin gelsin bu ay
Neyseki burdaki ciceklerimiz icine su serpmisDehseticindeydim gecededim kanim yerde kalmasin kan davasına döndüm gece basimi iki elimin arasina aldim kafama da tulbent doladimmm kafami bi saga bi solaa lilili lililili lilil i lllleeeyyyyyy diye agliyordum az daha sonra elit hanimefendi cizgimden kaymayip icime attim butun korkumu
İnsallah kuzum Allahım gönlünden baksın insallahKizlar bugün gittim sabah doktora kan tahlili yaptı hormon tsh 1.88 çıktı hematoloji kan alakalı olanlar anladığım kadarıyla gusel pazartesi sonuçları gösterilen adetin 3 gibi tekrar gidicem bakalim neler olucak ona güzel şeyler olur
Insallah oyledirNeyseki burdaki ciceklerimiz icine su serpmissende akıllı kadınsın aslında iki hafta önceden batın gelmez bilirsin ama bosluguna gelmis
Bebek o bebek annii ben deldiiim dedi sana
Amin cumlemize inşallah adetin 3 gününe gerek kalmaz gelir bebisimİnsallah kuzum Allahım gönlünden baksın insallah
Benim esim sizden nefret ediyor galiba icten iceInsallah oylediryoksa buuu aksaaammmm ölürüm beni kimse tutaaammmaaazz sagolsunlar vallaha dedigim gibi kadinlar cok bilgiili bisey oluyor mesela benimle ilgili esim diyor kadinlara sordun mu sor bakiyim ne diyorlar
Kul kurar kader güler derlermis bekleyelim cicegimAmin cumlemize inşallah adetin 3 gününe gerek kalmaz gelir bebisim
İnşallah canım amiiiiiiinnnnnnnnnmm herkes hamiş olsun amiiiinnnnKeske o listeye hamisleri yazarken sıfatımın resmini cekip sizlerle paylasma imkanım olsa
Listemizin yarısından cogu gebe masallah Allahım devamını nasib etsin insallah balamm♥
Yok yok kaymaz o ayak saglam duruo biliom bnAttigim ayağımı kaydirmasin bebekdogduktan sonra ne dese he diyecek konumdayim su an
Bak yiyecem ama heeİnşallah canım amiiiiiiinnnnnnnnnmm herkes hamiş olsun amiiiinnnn❤ya sen bir tanesin sıfatını görmüş kadar oluyoruz
Düzenli sayılmaz pek de 27.8 oldumHee gecen ay kacinda oldun adet ve duzenlimi adetlerin ? Uzulme hemen
Batı gecen ciceklerim hadi verin sizlerde güzel haberlerGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@kirmizipatiklikiz bat 2
@aog0701 bat 3
Andyou bat 4
@Peripellas bat 4
@eylem91 bat 5
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
B bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
D Deryakadir bat 4 Ek
@Babyandmom bat 6 A
@ZeyZey0761 bat 8 Ek
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@beren20 bat 24 E
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Dorothyy bat 26 E
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Güzel haber veremiyoruum yaaaaBatı gecen ciceklerim hadi verin sizlerde güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?