Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bugün gittim sabah doktora kan tahlili yaptı hormon tsh 1.88 çıktı hematoloji kan alakalı olanlar anladığım kadarıyla gusel pazartesi sonuçları gösterilen adetin 3 gibi tekrar gidicem bakalim neler olucak ona güzel şeyler olur

Adımı hamişler listesinde görmek ne kadar da güzelmiş inşallah burda herkesin adını görürüz o listede
Keske o listeye hamisleri yazarken sıfatımın resmini cekip sizlerle paylasma imkanım olsa
Listemizin yarısından cogu gebe masallah Allahım devamını nasib etsin insallah balamm

Neyseki burdaki ciceklerimiz icine su serpmis sende akıllı kadınsın aslında iki hafta önceden batın gelmez bilirsin ama bosluguna gelmis
Bebek o bebek annii ben deldiiim dedi sana

İnsallah kuzum Allahım gönlünden baksın insallah

Neyseki burdaki ciceklerimiz icine su serpmis sende akıllı kadınsın aslında iki hafta önceden batın gelmez bilirsin ama bosluguna gelmis
Bebek o bebek annii ben deldiiim dedi sana
Insallah oylediryoksa buuu aksaaammmm ölürüm beni kimse tutaaammmaaazzsagolsunlar vallaha dedigim gibi kadinlar cok bilgiilibisey oluyor mesela benimle ilgili esim diyor kadinlara sordun mu sor bakiyim ne diyorlar

Insallah oylediryoksa buuu aksaaammmm ölürüm beni kimse tutaaammmaaazzsagolsunlar vallaha dedigim gibi kadinlar cok bilgiilibisey oluyor mesela benimle ilgili esim diyor kadinlara sordun mu sor bakiyim ne diyorlar
Benim esim sizden nefret ediyor galiba icten ice burda ne duysam askım bunuda alalım diyorum kocaya belli etmiyor ama saydırdıgına eminim hakkınıızı helal edin

Keske o listeye hamisleri yazarken sıfatımın resmini cekip sizlerle paylasma imkanım olsa
Listemizin yarısından cogu gebe masallah Allahım devamını nasib etsin insallah balamm♥
İnşallah canım amiiiiiiinnnnnnnnnmm herkes hamiş olsun amiiiinnnn ya sen bir tanesin sıfatını görmüş kadar oluyoruz

Attigim ayağımı kaydirmasin bebek dogduktan sonra ne dese he diyecek konumdayim su an
Yok yok kaymaz o ayak saglam duruo biliom bn hepimiz he diecek durumdayiz ama zmni gelince hersey farkli olcak biliorum sadece biz gibi insanlari kirmadan konusmayi unutmayalim bizde yasadiklarimizi unutmayalim ilerde bnm en cok korkum bu gunleri unutupda bnm donemimden gecen birini incitmek

Batı gecen ciceklerim hadi verin sizlerde güzel haberler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…