Oyyyy güzel hamişim teşekkürler canım Allah razı olsunVay anasiniii sayin seyircileeeerrrHemsooooommm gozun aydin kiiiiz. Kardes gelioooo masllh yaa. Saglkla ilerlesn
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah seninle aramızda az var senin sat ne zamandıKalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Sağol canım inşallah sen de güzel haberler ver bizeHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah seninle aramızda az var senin sat ne zamandı
Aramızda 10 gün var canım cumartesi doktora gidicem ben de inşallah kese ve bebek görünürSağol canım inşallah sen de güzel haberler ver bizesat 4 eylül
var mi bir değişiklik pekiVala adetin 8. Gun testlere gore yumurtlamis gozukuyorum ama ben takibe devam ediyorum
Hadi hayırlısı olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsınŞimdi hastaneden aradılar cumartesi saat 10 da transferim olacakmış
Yok cnm su an icin ovu yapmaya devam bugunkini daha yapmadm eve gidince yaparım artk simdi kızı okula getirfim sinema etkinliği varmisvar mi bir değişiklik peki
Insaah öyledirCanisi yerlesme normlde bikac damla gelir cogu kisilerde ve agrisz sancisz olur. En fazla 3 gun surr derler. Ama nadiren bazilrinin kirmizi seklnde geldgi de olmustur.bazilrinin adet gununnde bazilrinn da adetinden once gelmis. Sen hazir annendesn bol bol dinlen. Mecbur olmdikca kalkma.Allh bilir belki yerlsmedir. Ki insllh oledir.
Aayyy hadi hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhh guzel soniclarla gelirsin o gunŞimdi hastaneden aradılar cumartesi saat 10 da transferim olacakmış
Dün geçti artık da bakalim kısmet buguneEvet bende test ile kontrol ediyorken yumurtlama zamanında öyle akinti oldu, değerlendirirseniz iyi olur hatta yarinida :)
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin semin de benim de ben de Cumartesi gitmeyi düşünüyorum da kese gözükmez ki ne İçin gidecem omu da bilmiyorum daha önce iki defa kürtaj olduğum İçin gideyim diyorum karıştım kaldımAramızda 10 gün var canım cumartesi doktora gidicem ben de inşallah kese ve bebek görünür
Hadi hayırlısı olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın
Amin kızlar inşallahhhInsaah öyledirdoktora sordum o da korkulacak bosey yok dedi
Aayyy hadi hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhh guzel soniclarla gelirsin o gun
Ole bole cok sukur guzl gidio . 10 +2 olduk bizz.Oyyyy güzel hamişim teşekkürler canım Allah razı olsunçok şükür inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım darısı isteyen herkese senin nasıl gidiyor hamişlik kaç haftalık oldun
Anldm cnm ck sagolEvet yumurta çatlamış oluyor ilişki olmasi lazım evet yumurta en fazla 24 saat canlı kalabiliyormus
Insallah tutar ya ensıkı takip edip calistgm ay bu ay bide bse sorcam canm 15 eylulde adet oldm doktor adetnin 22.gunu geldedi pazara denk geliyor.23 gtsem pazartesi roun olrmu acaba bilgnz vrmideniyorum inan takmamayi bugun gittim spora yazildim haftada uc gün gidicem kafam dağılsın
vala olabiliyormus demek ki benim ilk başıma grldi ama olan cok okuduğum kadaryla
siliklestiyse catladi cnm hadi az kaldi biraz daha degerlendir insAllah rast gelir
akintiya gore ben hic bilemiorum cnm ovu testiyle akinti hic tutmadi bende rasgelsin insAllah
insAllah cnm bklm takipteyim birazdan yapicam test atarım
aynen öyle 5 yaşında ama anlatamiyorum arkadaşıma dicem kızımın yaninda mevzusuna dikkat edelim die ben kendimi bi yerde teselli ediyorum ama kızımın ağlaması beni daha kötü etkiliyor
amin insAllah cnm aynen duadan hic bi zmn vazgecmiyorum elbettr Rabbim em güzelini biliyor hayrli evlatlar nasip etsin
Aynen öyle cnm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Dun yetmiyor devam calsmalara yorukuyo insanda yaEvet canım silikleştiyse yumurta çatladı iki güm daha ilişki olmalı diyorlar
Insalllahhh Allahim isteyen herkese versin suan zaten sag kasigimda agri batip batip duruyor kacgundur oyle ❤❤❤İnşallah canımm olur ❤❤
Ay ii bari cok sewindim walla bn bile suphede kalmistim bnm icim rahatladi igneyide ögren tamamen kafan rahatlasin şükür bak rabbim nasip edince igne ilac fark etmio verio saglikli bi sekilde .Saglik ocagina gittim bugun verilen ilaclar hamilelikte kullanabilicek ilaclar dedi igne vurmuslardi acilde onun icerigini ogren dedi kadin dogum icin erken ama ilac durumu icin bi gidip icini rahatlatabilirsin dedi insallah balim Allahim olmayanlara da nasip etsin insallahKucaklariniz bos kalmasin insallah amin bitanem insallah sag saglim alirim kucagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?