Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyledim ben canım kızıma verdim testi götürdü babasına verdi sağol çanım allah razı olsun darısı sana

Ay ii bari cok sewindim walla bn bile suphede kalmistim bnm icim rahatladi igneyide ögren tamamen kafan rahatlasin şükür bak rabbim nasip edince igne ilac fark etmio verio saglikli bi sekilde .
Amin kuzum aminnn
Aynen kuzucum darisi tum bebis isteyenlere ogleden sonra 16.30 da gidicem doktora aldim randevu

Beni kocis goturdu hastaneye agladi hastane kantininde ben yanindayim diye dedim yanimdasin tabi tek yapmadim babasi var en azindan gece uyuyamadim 4-5 e kadar beyfendi top patlasa uyanmaz yarim saatte bi kalkip beni kontrol etti karnimi opuyo adi simdilik fasulye

Muhtesem muhtesemmm♥♥♥♥♥
Dehseticindeydim gecededim kanim yerde kalmasin kan davasına döndüm gece basimi iki elimin arasina aldim kafama da tulbent doladimmm kafami bi saga bi solaa lilili lililili lilil i lllleeeyyyyyy diye agliyordum az daha sonra elit hanimefendi cizgimden kaymayip icime attim butun korkumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…