Yok yok bekle guzl hber bnce bide agir kaldirma ani hareketlerden uzakdur bide biseylere uzanma öle insallah bebektirDoktora sordum korkulacak bosey yok dedibaska bosey demedi
Insallah insallahh
Hadi hayirlisi olsun sendende guzel hber alalim bu ay baslar baslamaz bereketli gecio insallah bebis hberi alirizŞimdi hastaneden aradılar cumartesi saat 10 da transferim olacakmış
Sanki yok gibi adet gunun ne zmn kuzum
Söyledim ben canım kızıma verdim testi götürdü babasına verdiMemeli Mestan D Deryakadir ilk önce hayirli olsunn canlarimm kendim olmusum gibi cok sevindimm saglikla kucaginiza alin insallah ❤❤❤
Kocislerinize söyledinizmi yada nasil söylemeyi düsünüyosunuz bakalim
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin hep inşallahOle bole cok sukur guzl gidio . 10 +2 olduk bizz.anamin evine gidince daha cabuk gececk gunlr insllh. Darisi sana insllh. Hepimzn saglkla ilerlesn
Aynen öyle canımDun yetmiyor devam calsmalara yorukuyo insanda ya
Insallah bebektirYok yok bekle guzl hber bnce bide agir kaldirma ani hareketlerden uzakdur bide biseylere uzanma öle insallah bebektirsay 12 13 sonra test yap 2 cizgi ciksin insallah
Telefona göre 1 veya 2si gelmezse bi kaç güne bidahamı yapsamkiSanki yok gibi adet gunun ne zmn kuzum
Aynen kuzu demiştim bu ay çok gebe çıkacak diye sırada bizler varızHadi hayirlisi olsun sendende guzel hber alalim bu ay baslar baslamaz bereketli gecio insallah bebis hberi aliriz
Muhtesem muhtesemmmGelmiyor yok tik yok1 damla geldi demek kki yerlesme bu kadar az olur mu ki
Aynen kuzucum darisi tum bebis isteyenlere ogleden sonra 16.30 da gidicem doktora aldim randevuAy ii bari cok sewindim walla bn bile suphede kalmistim bnm icim rahatladi igneyide ögren tamamen kafan rahatlasin şükür bak rabbim nasip edince igne ilac fark etmio verio saglikli bi sekilde .
Amin kuzum aminnn
Beni kocis goturdu hastaneye agladi hastane kantininde ben yanindayim diye dedim yanimdasin tabi tek yapmadim babasi var en azindanMemeli Mestan D Deryakadir ilk önce hayirli olsunn canlarimm kendim olmusum gibi cok sevindimm saglikla kucaginiza alin insallah ❤❤❤
Kocislerinize söyledinizmi yada nasil söylemeyi düsünüyosunuz bakalim
Sağol canım Allah razı olsun darısı sizlereMemeli Mestan D Deryakadir kızlar gözünüz aydın çok sevindim L Loriklorik kız seninkide yolda öyle hissediyorum
Hadi bakalim ohh ohhh ohh gelsin bebislerInsallah bebektirbugun 7. Gunn safak aydinlik
Hee gecen ay kacinda oldun adet ve duzenlimi adetlerin ? Uzulme hemenTelefona göre 1 veya 2si gelmezse bi kaç güne bidahamı yapsamki
Ay hadi insallah kiz bnde bkliom da bos bkliom sizden umitliyimAynen kuzu demiştim bu ay çok gebe çıkacak diye sırada bizler varız
Dehseticindeydim geceMuhtesem muhtesemmm♥♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?