Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok anladım onu ben canım anlamadım bu olay. Nasıl olacak öyle olsa adet nasıl oldum
Üstüne görme olabilir yerlesme olabilir üstüne görmeye inanmayan arkadaslar var ama cok yakınlarım regl gününde kanama yasadıkları halde (adet kanaması gibi) gebelikleri devam etti net sonucu ultrasonla doktor kontrolünde ögrenecez bakalım

Ben bugün doktora gittim canım kan verdim kan sonucu biraz yüksek dedi vajinal ultrason dan bakayım kese var mı diye baktı çok şükür kese var değerimde 3985

Bende bugun kan verdim biliyosunuz ki dunden onceki aksam 10 da verdim kani 90.54 cikmisti dunde kadin doguma gittim hamile oldugumu bilmiyoken ilac kullanmistim onunla ilgili bebek dusebilir dedi bugun yine kan verdim oglen 12.30 gibi 146.7 cikti birinde 2-3 hafta yaziyo digerinde 4 asla anlamiyorum deger iyi mi dusuk mu kac haftalik tecrubeli birileri yazabilir mi? Ekliyorum sonuclari

Eklentiler

• 12A41C59-41FB-4A22-B65D-0443A9F17894.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 36
  • A97F1E3F-B45D-4B60-B787-4B65CCA2C9F6.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 32
Bence iyidir iki gün sonra bir daha yaptırırsın İçin tam rahat eder

Cok sevindim iyi olduguna iyi hissettigine balam
İnsallah bu moralle hamile kalırsın
Ovü testi kullanacakmısın?
Yook aşko ben anlıyorum yum günlerini galiba zaten stres yapıyo bende onlar bide macun aldım c life dan onu kullamdım bakalım iyi gelicikmii

Valla stres değilde icim bir hoş böyle anlamsız mutluyum neyse kız bugün böyle ara ara yandım resmen bir da sanki kasiklarimda hafif agri var gibi yumurluyor muyum acaba
Aşkoo aynen bende de oldu bugün bunlar kız yumurtluyoruz bencee vallahi durduk yerde ateş basıyo kasıklarım çok ağırıyo bide benim özellikle sol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…