Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelecek adet dönemim 28 Ekim

Sağol canım Benim darısı sana bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder
Insallah ya nedir kadinladin korkusu hamile kalamauiz kalırız bu sefer de saglikla gelissin sonda dogum sonra ..
Keske alaydin hazr disardyken neyse almaman seni biraz daha tutar. Cikarsan alirsn
Insallahhhh cikarim ya annem cikarmiyor uzandiriyor hep
Loriiik aşılama yapmışsın çok sevindim umarım bebeğin seninledir umarım
Asilama yapyirdim eveert bebekommmm yaa insallah

Insallah ya nedir kadinladin korkusu hamile kalamauiz kalırız bu sefer de saglikla gelissin sonda dogum sonra ..

Asilama yapyirdim eveert bebekommmm yaa insallah
kız çok heycanlı yaa hadi inşallah

Ii yapio keyfini cikar
Az once de biri konu acmis. Asilamanin 14.gunu bhcg baktrmis. 52 cikmis. Diyo sonuc sizce nedir bu insanlr gercktn bilgsz mi yoksa cok vesveseli olduklri icin mi soruolr anlamdim yaa. Bariz belli hamile istee. Konu yazdgina gore bilmesi de gerek yani hamile oldgunu

Kendide inanamıyo demekki kuzu

Ay valla gelemiorm bolelerine yaa bi ton laf sayasim gelio. Sonr ban yerim diye susuyorm. Bi yandan da demk ki gercktn cahil diorm. Ole kafami karstrio yani
Yani cidden bende anlayamıyorum bazıları buraya bağımlı sonuç çıkmış burdakilere sormak ne alaka

F Fatma KTL cnm nasılsın nasıl gidiyor var mı bulantin felan♥
Cok sukur ii diyelm ii olalim bulanti hep var mlesef. Daha iki gun once cikardim yine azcik gecer gibi oluo sonra yine gelio. Cnm bisy cekio. Tam yicem soguyorm yemktn. Sen ne durumdasn. Tatli tuzlu eksi ne yiyosn?
Ben bastan beri tuzlu gidiorm. Ara ara da eksi

İnşallah inşallah

Ben tatlıdan soğudum resmen:)) sürekli bulantim yok ama yemek yapamıyorum yaparken tiksinti geliyor. Çay tavuk yumurta haşlamadıysan tiksindim ki en sevdiğim şeylerdi. Bende hiç bir şeyi iştahlı yiyemiyorum geçen 2 gün bisey yiyemedim o kadar kötü geliyor ki kokular parfüm bile kötü geliyor

kız çok heycanlı yaa hadi inşallah
Heyecan dorukta
Bi de bariz iki cizgi oldugu halde AAYYYHHH HIMILI MIYIM SIZCI Diyenler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…