- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ayy ya rabbimmmDio ki sizce deger az mi cok mu
Oyyy oyy hic deme tatliyiiBen tatlıdan soğudum resmen:)) sürekli bulantim yok ama yemek yapamıyorum yaparken tiksinti geliyor. Çay tavuk yumurta haşlamadıysan tiksindimki en sevdiğim şeylerdi. Bende hiç bir şeyi iştahlı yiyemiyorum geçen 2 gün bisey yiyemedim o kadar kötü geliyor ki kokular parfüm bile kötü geliyor
Aynen canım ben beş aydır istiyordum daha öncesinde iki kürtajım varHadi yaav kuzu bu arada ne kadar süredir istiyodun sen
Yok yok basta yazmisti. Hic cewp vermedim ben.Ayy ya rabbimmmcok uyuz cevap veriyon bi de inanmiyon
Ben silik görsem direkt hamileyim derim millet betası yüksek hala şüphe ediyorAyy ya rabbimmmcok uyuz cevap veriyon bi de inanmiyon
YyyaaaBen silik görsem direkt hamileyim derim millet betası yüksek hala şüphe ediyor
Sağlık olsun inşallah sağlıklı bir gebelik nasip olsunBu geçen sene ki gebeligimdi 5 aylıkken kaybettim malesef
Aynen valla yaa şaka gibiler vallaYyyaaagercekten ya silik gorsek ucariz biz onlar da da sonuc cikmis hala inanmiyorlar
Kaç haftalık olduğu o değerlerle belli olmuyor onlara aldırma en iyi sonucu doktor ultrason sonucu söylüyorBende bugun kan verdim biliyosunuz ki dunden onceki aksam 10 da verdim kani 90.54 cikmisti dunde kadin doguma gittim hamile oldugumu bilmiyoken ilac kullanmistim onunla ilgili bebek dusebilir dedi bugun yine kan verdim oglen 12.30 gibi 146.7 cikti birinde 2-3 hafta yaziyo digerinde 4 asla anlamiyorum deger iyi mi dusuk mu kac haftalik tecrubeli birileri yazabilir mi? Ekliyorum sonuclari
Tamam canim kafamdaki soru isaretini giderdin tesekkur ederimKaç haftalık olduğu o değerlerle belli olmuyor onlara aldırma en iyi sonucu doktor ultrason sonucu söylüyor
Bence olabilirKızlar sabahtan beri sol kasıgım sızlıyor inanılmaz yumurtlama ağrısı olabilirmi sizce????
Bugün pik gördüm galiba baksana bide sen canımBence olabilir
Olabilir, benim de sol kasığım ağrır zaten sadece sol yumurtalığım varKızlar sabahtan beri sol kasıgım sızlıyor inanılmaz yumurtlama ağrısı olabilirmi sizce????
Kqc gunun var bata . Acaba bir daha mi yumurtliycanBugün pik gördüm galiba baksana bide sen canım
Senindemi öyle oluyor böyle bir sızlıyor bir geçiyor sonra yine sızlıyoOlabilir, benim de sol kasığım ağrır zaten sadece sol yumurtalığım varama anlarım yani yumurtladığımı o ağrıdan
Masallah bebegim ne kadarlık oldugunu söylemedimiBen bugün doktora gittim canım kan verdim kan sonucu biraz yüksek dedi vajinal ultrason dan bakayım kese var mı diye baktı çok şükür kese var değerimde 3985
Canım adetimin bitiminin 3.gününden beri testler hep silik yeni yumurtluyorum bence benKqc gunun var bata . Acaba bir daha mi yumurtliycan
Adetim ekimin sonuna doğru olur herhalde bilmiyorumkiKqc gunun var bata . Acaba bir daha mi yumurtliycan
Hadi iyi gelsinde bende alıp kocayı zarara sokayım canımYook aşko ben anlıyorum yum günlerini galiba zaten stres yapıyo bende onlarbide macun aldım c life dan onu kullamdım bakalım iyi gelicikmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?