Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülme zaten zamanı değilmiş demekki deyip yoluna bakmak lazım kırmızıyı görünce ben de bir anda şok oluyorum üzülüyorum ama sonra rahatlama geliyor çünkü hep duamda Allahım gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı eyle hayırlı olanı gönlümüze razı eyle diyorum ve fark ediyorum ki ben razıyım beklemeye yeter ki sonu hayır olsun muayeneler zor evet ama kadınlığın muhteşem yönü annelik, değiyor yani

Beklemek zor ama cnm çevre baskısı olunca. Ben 4 yıllık evliyim benden önce benden sonra evlenen herkesin çocuğu var inanki arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum

Dediğin gibi nasip değilsen zamanı gelmemiştir demekki inşallah aşılama yaparsın tutar canım dua edecem

Dogru öle cnm sadece bi iki gun daha bkleseydi iidi iste nasip demmekki zmni var dedigin gibi saol cnm bnm bklicez dua edip elbet birgun bizede gunes dogacak

Varmı benim gibi 39 yaşında olupta hiç çocuk sahibi olmayan. Kafada binbir türlü soru çocuğum olacakmı, olursa ne zaman olacak, kafam bebek sesini kaldıracakmı, bedenim onun peşinde koşmaya dayanacakmı, ilkokula başlarken derslerine kim yardımcı olacak, benim ömrüm acaba onu kaç yaşına kadar görmeye yetecek (tabiki biliyorum inançlı insanım ölüm herkese gelebilir yaşla ilgili değil )... Lütfen kızlar lütfen ama lütfen çoğunuzun yaşı genç olmuyor diye bu kadar üzülmeyin. Erkenden birşeyler öğrenip en azından önleminizi alma şansınız ve daha çok deneyecek zamanınız var (Allah'ın izni ile) Ama şükredin gerçekten gençlik çok önemli.

Haklisin zor herkezin bi zorlugu var elbet duadan baska caremiz yok herseyin nasibini rabbim verio ve rabbim hepimizin hayrini verir uzulme sende bi sebebi var herseyin.

Beklemek zor ama cnm çevre baskısı olunca. Ben 4 yıllık evliyim benden önce benden sonra evlenen herkesin çocuğu var inanki arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum
Seni anlıyorum benim bir çocuğum olmasına rağmen geçen yıl bebeğimi kaybettim ve hamile lohusa görmek istemedim yeni yeni kendime geliyorum bebek görünce içim yanıyordu benimkinin nasibi yokmuş diye.. Çevre baskısı konusunda haklısın ama senin başka bir sorunun varmış ki o olmasaydı bile olmayanlar oluyor 4-5 yıl, Allahtan tedavi yöntemleri çok erken başlandığında sonuç alınıyor herkesin sınavı farklı her zaman söylüyorum önemli olan tedbirini alıp tevekkül etmek..

Dogru öle cnm sadece bi iki gun daha bkleseydi iidi iste nasip demmekki zmni var dedigin gibi saol cnm bnm bklicez dua edip elbet birgun bizede gunes dogacak
Doğacak inşallah canım, bir bakmışsın bebeğin kucağında bu günleri hatırlayacaksın inş. Bol bol dua edelim

Zaman zalim sadece başka derdim yok aslında benim şükürler olsun Rabbime
Bak kendin diosun baska derdim yok die rabbim sewdigi kullarina dert verirmis bnmle daha cok konussun die sukur herhalimize kotu dusunme ii dusun ii olsun. Herseyin sirasi var ölum bile yasa bakmio olumsuz olma

Doğacak inşallah canım, bir bakmışsın bebeğin kucağında bu günleri hatırlayacaksın inş. Bol bol dua edelim
Biliorum hepimiz bu hallerimize gulucez oyuzden uzulmuorum cok fazla illaki bi şoka girio insan kirmiziyi gorunce iim zaten bn cabuk cak kndime gelebiliom öle uzgun kalamiom kirik bnm kafa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…