Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babaevinin rahat oldugunu bildigim icin sormustum halada cevap alamadım İSTERDİGİM halde
Hala mi hayllaaa mi hâlâ mi hala da diyince babamizin kiz kardesi olan HALA kisisi de demek oluyor o zaman ISTERDIGIN cevap geliyor . Sanirim hamişim dersem inanma cok duygusuz bir insanim . Çünku aklimda gucci nin yeni modeli var

Hala mi hayllaaa mi hâlâ mi hala da diyince babamizin kiz kardesi olan HALA kisisi de demek oluyor o zaman ISTERDIGIN cevap geliyor . Sanirim hamişim dersem inanma cok duygusuz bir insanim . Çünku aklimda gucci nin yeni modeli var
Utanır insan böyle gıcık olunurmu onlar nasıl sözler

ayyy sormaaaa eniste bey bebenin resmini atmana IZIN VERRMEEZZ
Biz E Eslem91 ile seni soegu odasina aldik da yollamadin . Oncr biz istemistik
Ben cok istesem sahsen kendi resmimi atarım bu ben bu ben derim sonra resim isterim evet hatırlıyorum ifademi almıstınız

Gercekten hicbirsey hiisetmiyorum belirtilerimden kasik agrim ara ara vuruyor . Gogus kenarlarim agriiiiyiiiiii o kadar
Belirti hislerini sormamıstımki icinde ne var hissin ne hani derlerya hamisler hissederler diye sende varmı öyle birsey yokmu seninki bende var hamilesin sen

Yok yok ben seni kafamda cok guzel bir profilde yer etmisimdir yaaaw hee inandik biz de E Eslem91
Neye inandınız bende inanayım eslem suanda pireler berber iken develer tellal filanken biseyler birseyler iken ne rüyalar görüyordur yarın büyük gün kuzumuz icin insallah cok mutlu olur

Bu ay bebegin sana kırmızılarla el sallayınca emin oldum
Vallaha ha daha once yasaamadin oyle bisey gorunce dedim tama gelicek devami diye . Psikolojikmen islaklik hiisediyorum sureklibeynim nasil zonk zonk atiyor kalbimin atosini agzimda hissettimm kisacasi yuregim agzima geldihalbuki olağan bisey sonucta oladabilr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…