- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Baba evi cok rahatLorikoyla ciddi konusma yapmak isterdigimde benNeymis kamu spotu spotuna zıcam
Ay insallah cicegim hosgeldin amin amin aminÇokça amin allahim kimseyi evlat bekleyisi ile sinamasin yarabbim isteyen herkeze hayırlı bir evlat nasip etsin ve bana da insallah aminnnn
Sen kendi resmini atmadin bebenin resmini heeeec atmazsın hele ultrason resmini hiiii hiiicc atmaaaannnOlursa ilk resmini sana atıcam sözbelki kamu spotuda atabilirim ama belli olmaz benim isim
Babaevinin rahat oldugunu bildigim icin sormustum halada cevap alamadımBaba evi cok rahatISTERDIGINDE tabi evlenince dert anasi oluyoruz ama
Sen attınmıki kendi resminiSen kendi resmini atmadin bebenin resmini heeeec atmazsın hele ultrason resmini hiiii hiiicc atmaaaannneniste bey birakma,
Hala mi hayllaaa mi hâlâ miBabaevinin rahat oldugunu bildigim icin sormustum halada cevap alamadımİSTERDİGİM halde
Utanır insan böyle gıcık olunurmu onlar nasıl sözlerHala mi hayllaaa mi hâlâ mihala da diyince babamizin kiz kardesi olan HALA kisisi de demek oluyor o zaman ISTERDIGIN cevap geliyor . Sanirim hamişim dersem inanma cok duygusuz bir insanim . Çünku aklimda gucci nin yeni modeli var
Gercekten hicbirsey hiisetmiyorumUtanır insan böyle gıcık olunurmu onlar nasıl sözler
Peki needen cok istemedinBen cok istesem sahsen kendi resmimi atarım bu ben bu ben derim sonra resim isterim evet hatırlıyorum ifademi almıstınız
Belirti hislerini sormamıstımki icinde ne var hissin ne hani derlerya hamisler hissederler diye sende varmı öyle birsey yokmu seninki bende var hamilesin senGercekten hicbirsey hiisetmiyorumbelirtilerimden kasik agrim ara ara vuruyor . Gogus kenarlarim agriiiiyiiiiii o kadar
Aminnnnnn çok aminnnÇokça amin allahim kimseyi evlat bekleyisi ile sinamasin yarabbim isteyen herkeze hayırlı bir evlat nasip etsin ve bana da insallah aminnnn
Kafamda sizler adına olusturdugum profili bozmak istemedimPeki needen cok istemedin
Sen gecen ay da hamilesin diyordunBelirti hislerini sormamıstımki icinde ne var hissin ne hani derlerya hamisler hissederler diye sende varmı öyle birsey yokmu seninki bende var hamilesin sen
Bu ay bebegin sana kırmızılarla el sallayınca emin oldumSen gecen ay da hamilesin diyordun
Neye inandınız bende inanayım
Evlenince sertlerde büyüyorTek düşüncem BEKARLIK SULTANLIKTIRevlenmeyin . (Kamu spotu)
Vallaha ha daha once yasaamadin oyle biseyBu ay bebegin sana kırmızılarla el sallayınca emin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?