Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neye inandınız bende inanayım eslem suanda pireler berber iken develer tellal filanken biseyler birseyler iken ne rüyalar görüyordur yarın büyük gün kuzumuz icin insallah cok mutlu olur
Insallahh insaah dualarim onunla insallah guzel sonuclar alir kuzumuz E Eslem91

Öyle bir olagan birsey yok hanımefendicigim o yerlesme el sallaha hi anni deme nana teyzemi üzme ben burdayım anni demek oluyordu sen herseyi yanlıs anlamıssın o an

Hastalandın mi yani adet mi oldun

İnsallah hepiniz çifter çifter doğurursunuz ben de tabi
Öyle hayırlı bir dua ettinki tam adamlarına ettin yani yanımda olsan agzını öperdim senin E Eslem91 sevincten diyorum balam amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn insalllaaaaahhhhh cümlemizzzzzzz cicegiiiiiimmmmm

Öyle bir olagan birsey yok hanımefendicigim o yerlesme el sallaha hi anni deme nana teyzemi üzme ben burdayım anni demek oluyordu sen herseyi yanlıs anlamıssın o an
Yanlis anlamaya musaitim bu aralar son iki gundue esimle zitlasiyorum . Yazik adam diyor sana nolmus boyle cok duygusalim .dusundugum seyw bak bebek olunca beni daha az seviceksin diyip tartisma cikariyorum

Yok yani benim de adetime iki gün var efsane bir akintim varda hamilelik mi falan diye merak ettim

Hastalandın mi yani adet mi oldun
Asilama oldum . 6. Gunumde leke gordum bir iki damla vardi sadeece peceteye gelmisti . Kokrtum tutmadi diye devami gelir kanamain diye. Ama takibinde kaldim . Sukur gelmedi devami . Bugun 9. Gune girdim

Yanlis anlamaya musaitim bu aralar son iki gundue esimle zitlasiyorum . Yazik adam diyor sana nolmus boyle cok duygusalim .dusundugum seyw bak bebek olunca beni daha az seviceksin diyip tartisma cikariyorum
Bebek olunca beni daha az seveceksin diyip babanın evine mi kactın sen yoksam teipmiydi bu

Bu karı kafayı yedi anam hepimiz deliyiz mübarek iyi delilerden çılgın olanlardan
Iyi yere düştün. Bu topigin hamisi delidir
Bebek olunca beni daha az seveceksin diyip babanın evine mi kactın sen yoksam teipmiydi bu
Yokkkkk kiizzzz vallaha severek ayrildik birakirken ilk haftayi sakin kafa dinleyerek gecirmem icin birakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…