Dr kacıncı gün yapmanı istemisti? Ve yarın kacıncı gün?Assslllaaaaaaozzmana kadar adet olursam neden test yapmadim pismanligini yasarim
Kusura bakma kaynaaaannaaaa mirasa bir ortak daha geliiiyuürrr
Linç etmeye gelirim seniIki cizgi belli bile olsa kendi konumu acicam HAMIILE MIYIM diye
Ayyy kocis isimleri belirlemisti nisanliyken bu kadar yakin olucani dusunememistimHemde ne güzelll
Aferim sizlere böyle görevlerinizi ihmal etmeyinYerim seniaz daha gitmese zorla kanını biz alacaktık
Hahahahaha deli hatun yaaaAssslllaaaaaaozzmana kadar adet olursam neden test yapmadim pismanligini yasarim
Kusura bakma kaynaaaannaaaa mirasa bir ortak daha geliiiyuürrr
Ne koycanız kız yiğenimin adınıAyyy kocis isimleri belirlemisti nisanliyken bu kadar yakin olucani dusunememistiminsallah sende hemencik hemencik hayallerimizi yasican
Ediyorum ediyorum bebegim insallah gobusleriniz hemen bocuklensinBen de varım kız, hamişler hepiniz dua edin bize
Sen kesin zaten cnm, her gün hatırlatma yapacağım zorla dua ettireceğim kendimeSana ben etcem 10 gün sonra
Var ama sen yapmaAma bir ton var oyle konu açanlar
Bence anlamıyorlardırHahaha beni tanimasinlar diye yapiyorum ama iki gunde bir beta testi atiyorum eminim benim kim oldugumu kimse anlamiyodur
Sen kime taktın ya hele bi söyle bakamIki cizgi belli bile olsa kendi konumu acicam HAMIILE MIYIM diye
Erkek olursa sancar kiz olursa almila istiyo bende iki isimli olsun istiyorum erkegin sancar emir kesin olur kizin almila kesin duru olabilir yanina kizda emin degilim ikinci isimdeNe koycanız kız yiğenimin adınıamin amin inşallah kuzucum
Emredersin komutanımAferim sizlere böyle görevlerinizi ihmal etmeyin
Kız hem dua etcem hem ayağımı sürücem hastaneden çıkarken peşimden gelin diyeSen kesin zaten cnm, her gün hatırlatma yapacağım zorla dua ettireceğim kendime
Su iki kati kadar artisi yakalasam benden de kurtulucaksiniz yada kalp atisini duyuncada olabilirBence anlamıyorlardırhamile oldugu halde hamilemiyim diye soranlar cok fazla zaten
Sen kime taktın ya hele bi söyle bakam
Ayyy çok minnoşlar bide ikiz gelirmişErkek olursa sancar kiz olursa almila istiyo bende iki isimli olsun istiyorum erkegin sancar emir kesin olur kizin almila kesin duru olabilir yanina kizda emin degilim ikinci isimde
Sancar sahra uyumlu olur bence erkek kızdaErkek olursa sancar kiz olursa almila istiyo bende iki isimli olsun istiyorum erkegin sancar emir kesin olur kizin almila kesin duru olabilir yanina kizda emin degilim ikinci isimde
Kurtulmak isteyen kimSu iki kati kadar artisi yakalasam benden de kurtulucaksiniz yada kalp atisini duyuncada olabilir
Bu artislarla cok zor be anacimAyyy çok minnoşlar bide ikiz gelirmiş
Olabilir aslinda bakalim simdiden umitlenip husrana ugramak istemiyorum o gunler gelir beraber karar veririz ikinci ismeSancar sahra uyumlu olur bence erkek kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?