Cok heyecanli vallaha 5 ustu cikarsa direk hamileyimm derimKız yolarım seni pozitif o pozitif
Ayyy fasulye deme kaynanam trabzondan bi cuval yollamis cani sagolasica ellirim parcalanmisti hala kurumasini bekliyorum agzina yandiklarimin
Niye kendini kamufle ettinki ne güzel adın vardı zeyzeyO zaman tamamm problem yok benim kiz ben
Oda dogru bak şimdiAnacim senin kiz benim oglan gibisini benim gibi kaynanayi bulmus cok sansli daha gelmeden
Bence asılamadan sora 15. Günü bekleCok heyecanli vallaha 5 ustu cikarsa direk hamileyimm derimdegrrine megrrine bakmam
aayayyy yazik bosver dokunma biseye artik rahatina bak
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşEvet. Normalden Eylül de regl olsam aşılama yapacaktık. Ve reglim gecikti ben antibiyotik kullandım ondan gecikti diye umursamadım. Ve 44 gün oldu. En son regl 24 Ağustos işte. Normal de test yapmayacaktım. Yarın kan tahlili verip söktürücü alacaktım. Sonra aşılamaya başlayacaktık. Ama çok şükür gerek kalmadı inşallah vardırRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Valla yatiyom pasoCok heyecanli vallaha 5 ustu cikarsa direk hamileyimm derimdegrrine megrrine bakmam
Aynen öle silik çizgiye bile razıyızCok heyecanli vallaha 5 ustu cikarsa direk hamileyimm derimdegrrine megrrine bakmam
dimi dimiNiye kendini kamufle ettinki ne güzel adın vardı zeyzey
Olsun kiz hayali bile guzel piremsesinOda dogru bak şimdisende bnm kızım gibisini zor bulursun diyeyim olmayan çocuga don biçmek gibi oldu bu
Bende seni tanımasınlar diye bir düsünceyle bu degisikligi yaptıgını biliyodumdimi dimibaktim cok acik secigim dedim kamufle oalyim
Hemde ne güzelllOlsun kiz hayali bile guzel piremsesin ♥
AssslllaaaaaaBence asılamadan sora 15. Günü bekle
Kusura bakma kaynaaaannaaaa mirasa bir ortak daha geliiiyuürrrValla yatiyom paso
Ben de varım kız, hamişler hepiniz dua edin bizeSeni de listeye aldim tatlim ♥
Iki cizgi belli bile olsa kendi konumu acicam HAMIILE MIYIM diyeAynen öle silik çizgiye bile razıyız
Hahaha beni tanimasinlar diye yapiyorum ama iki gunde bir beta testi atiyorum eminim benim kim oldugumu kimse anlamiyodurBende seni tanımasınlar diye bir düsünceyle bu degisikligi yaptıgını biliyodum
Sana ben etcem 10 gün sonraBen de varım kız, hamişler hepiniz dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?