- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Bakk bana da demiyo ne oldugunu aglarim amaOldum babacımkendi icimde birseylerden
Yaaa bu kadar hevesliler işte baba olmayaTaaa nisanliyken basladi istemeye babasi babalik yapmayinca o iyi bi baba olabilmek hayaliyle yasiyo internetten arastirmiss babanin antidepresan kullanmasi cocuga bisey yapar mi sanki kendi dogurcaktaaa 5-6 sene once kullanmis ona kadar arastiriyo ariza
Seni de listeye aldim tatlimBen ben ben
Bnde dedim bnde 10 tane gebemiz olacakBen demistim bu Ayda bi hayir var diye❤CUNKU HAMILELIK HABERLERI ILE BASLADIK RABBIMMM ARDI SIRA KESILMESIN
Aynen valla hevesli de uykulari kacinca nolcak bilmemYaaa bu kadar hevesliler işte baba olmaya
İnşallah inşallahHadi sira senle eslemde tiyziiii olmak istiyorum ♥
Sen durmadan kaybol o zamanYettim gaariiii
Yarım saat kayboluyorum hemen gebe cıkıyo masallah subhanalah
Ben ben ben beeeeennnnnnSirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak
Eger etiketlemezse beni keserim tursusunuYarın L Loriklorik gebelik testi yapacak kuzum
Saat kaçta yapcan benide etiketle
Ahh demeee vallaha bi guzeldi sorma ilk asermelerinizi benim dediklerimle alinEger etiketlemezse beni keser tursusunusalgamda vermem
Gülerken sevip ağlayınca al diyecekAynen valla hevesli de uykulari kacinca nolcak bilmem ♥
Aaa evet ogluma kizini alcaktim bu hamilelik unutkanlik yapiyoİnşallah inşallahkız dün kaynana olcam dedin bugün teyze diyon
Kız yolarım seni pozitif o pozitifBuyuk harflerle yazicamnegatifse de pozitifse de
Aglama canım zeyzeyin sen oldugundan emin olmak istedim pekte rahatladımBakk bana da demiyo ne oldugunu aglarim ama
Kız 3 yıl ugrastım yapmaya kolay vermem çok altın isterim ona göre hazırlıklara başla şimdiden anca tamam olur dünürAaa evet ogluma kizini alcaktim bu hamilelik unutkanlik yapiyodogru dogru ben kaynana olcam
Ayyy fasulye deme kaynanam trabzondan bi cuval yollamis cani sagolasica ellirim parcalanmisti hala kurumasini bekliyorum agzina yandiklariminAhh demeee vallaha bi guzeldi sorma ilk asermelerinizi benim dediklerimle alinfasulye tursusu hem de
O zaman tamamm problem yok benim kiz benAglama canım zeyzeyin sen oldugundan emin olmak istedim pekte rahatladım
Anacim senin kiz benim oglan gibisini benim gibi kaynanayi bulmus cok sansli daha gelmedenKız 3 yıl ugrastım yapmaya kolay vermem çok altın isterim ona göre hazırlıklara başla şimdiden anca tamam olur dünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?