- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Evet valla iyi değerlendirim bende bu ay yumurtlama haftamdıİnşallah cnm bakın 10 dedim 3 tane oldu 7 kaldı elinizi çabuk tutun bu ay hepimizin olsun
Ne zaman ne zaman hadi ara veliniYok hastanede hemşire velim var. Onu aradım nöbetçi arkadaşını aramış. Sonucu bize WhatsApptan gönderecek
Amiiiin bende öyle düşünüyorum vallaa canımBen demistim bu Ayda bi hayir var diye❤CUNKU HAMILELIK HABERLERI ILE BASLADIK RABBIMMM ARDI SIRA KESILMESIN
Tek gittimAnladım canım birlikte gidin o zaman biley olmazz.. Ayy inşallah gerçek olur canım yaa kan verince haber ett
Ben varımSirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak
Ayyy telefonun kamerasini ac gizlice bi yere daya telefonu videoyu acmayi unutma ama hatira kalsinTek gittimMemeli Mestan ni dinledim eşimi beklemedim. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum. Sonra sürpriz yaparım eşime
Kız kociş gitmedi daha çaktırmadan bakıyorumEslem dondu sahalara elini tutunca olmuyo cocuk ahahahhaha
Yok ya onlar ararNe zaman ne zaman hadi ara velini
Yapış kocaya bırakma o zamanEvet valla iyi değerlendirim bende bu ay yumurtlama haftamdı
Hahahahaha kocisine git sor nasil yapiliyo diye bi uygulamali ogretsinKız kociş gitmedi daha çaktırmadan bakıyorumya nasıl oluyor anlatsana bilelim
Ya heyecandan beynim dondu. Tamam yaparım teşekkür ederim söylemeseydin almazdım videoyaAyyy telefonun kamerasini ac gizlice bi yere daya telefonu videoyu acmayi unutma ama hatira kalsin ♥
Kız çatladık burdaYok ya onlar arar. 1 saat dolsun olmadı o zaman ararım. 17.45 de 1 saat olur
Ayyy supriz isleri benden sorulur tanistigimizda odun olan kocam dogum gunumde heryeri gul yapraklari ve mumlarla donatmistiYa heyecandan beynim dondu. Tamam yaparım teşekkür ederim söylemeseydin almazdım videoya
Bilse 3 yılda yapardı kız oda bilmiyorHahahahaha kocisine git sor nasil yapiliyo diye bi uygulamali ogretsin
Senin ne zaman batSag popom atıyor acaba hamilemiyim
Ayyy bisey dicem bizede yasak galiba oyle dediler ilk aylar şeappmayin diye de minciklamak oynasmakta mi yasak insanin cani cekiyo beBilse 3 yılda yapardı kız oda bilmiyorhem o uygulama yasak şuan
Bnde izlemek istiyorumYa heyecandan beynim dondu. Tamam yaparım teşekkür ederim söylemeseydin almazdım videoya
Benim ikiz kardeşim varAilede ikizi olan varmıı
Muayne oluncaya kadar bekle kuzu doktor söyler tehlike olup olmadığını kız oynaş bişey olmaz tabi memintolar ağrımıyorsaAyyy bisey dicem bizede yasak galiba oyle dediler ilk aylar şeappmayin diye de minciklamak oynasmakta mi yasak insanin cani cekiyo be
Onlar agriyo bebegim onunla farkettim zaten icimde cavanar oldugunuMuayne oluncaya kadar bekle kuzu doktor söyler tehlike olup olmadığını koz oynaş bişey olmaz tabi memintolar ağrımıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?