O zaman oynaşmakta yokOnlar agriyo bebegim onunla farkettim zaten icimde cavanar oldugunu
Ayy gidi bennn ay gidii canim kocccammmm oynasamiyorum bileeeO zaman oynaşmakta yok
Aayy negüzeell çok tatlıı yaa inşallaahh çook amiinBenim ikiz kardeşim var
9 ay tatil olmasın dua etdeAyy gidi bennn ay gidii canim kocccammmm oynasamiyorum bileee
Ayy insallah daha 2.5 aylik evliyim bu diyet cok banaaaa doyamadim kocamaaaa9 ay tatil olmasın dua etdedüşük tehlikesi yoksa kalp atışımdan sonra yasak kalkar kuzum
Koz sen daha çok tazeymişsin ya kıyamam az bekleseydiniz keşke yazık olmuşAyy insallah daha 2.5 aylik evliyim bu diyet cok banaaaa doyamadim kocamaaaa
Rahat durmayan kocam sagolsunKoz sen daha çok tazeymişsin ya kıyamam az bekleseydiniz keşke yazık olmuş
Hayırlısı canım valla olursa hayır demem sonuctaAayy negüzeell çok tatlıı yaa inşallaahh çook amiin
Ayy insallah daha 2.5 aylik evliyim bu diyet cok banaaaa doyamadim kocamaaaa
inşallah diyeliim ozamanHayırlısı canım valla olursa hayır demem sonucta
Cok sukur Allahima oldu da iste bakalim sonuda guzel olur insallahhemendee olmuşş maşallah
İnşallahCok sukur Allahima oldu da iste bakalim sonuda guzel olur insallah
27 ye girdim iste 93 luyumİnşallahyaşın kaçtı?
Yavrum aldin mi sonuc?Ya heyecandan beynim dondu. Tamam yaparım teşekkür ederim söylemeseydin almazdım videoya
Bende 93 lüyüm ama 26 girdim27 ye girdim iste 93 luyum ♥
Cok elestrdinz guldunz bana kendiniz yaptinzVe bende yorumlarda assaga iniyordum nanayi gördümeskiswn hangi konyya baksak fatma vardi. Simdi nana
26 bitti anacim doldurdun nasil 26 gircen saskin 2019 bitiyo 2020 ye giricenBende 93 lüyüm ama 26 girdimnasıl oluyoor
Bende çatladım aradım ama çıkmamış dahaKız çatladık burda
Progestan kullaniyormusunuz, genelde onu veriyorlar düşük tehlikesi varsa ve iğnesi var prolutondepotNereye yazacağımı bilemedim ben 4+4 haftalık hamileyim üç gündür kahverengi lekelenme oluyodu bugün kan geldi peçeteye öncesinde iki düşüğüm olduğu için yıkıldım nolur bişeyler söyleyin
Ne güzel yaAyyy supriz isleri benden sorulur tanistigimizda odun olan kocam dogum gunumde heryeri gul yapraklari ve mumlarla donatmisti ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?