Allahım insallah nasip eder tatlımİnşallah ya inşallah testler yanıltmaz. 41 Meryem suresi okuduk @hayal alemi arkadaşın topiğinde ve ben etrafıma o 41 Meryem suresinden dağıttım yarısını da ben okudum. Ve hep kendime söylediğim olurda hamile kalırsam Meryem süresinin bereketi derim. Kızım olursa da adını Meryem koyarım
Tamam balam öyle yapayım ben en iyisiRobottan geçirip hakiki saf balla karıştırıp sabah akşam birer kaşık yiyebilirsin. Hem balda iyi hemde dişlerine de sıkıntı olmaz
Sakin olSonucuna etiketleeee bekliyorum
Yok kanı daha yeni verdim sayılırAllahım insallah nasip eder tatlımyokmu hala bir ses seda catladım burada
20 dakika oldu anacim ne yenisiYok kanı daha yeni verdim sayılır
Benim reglim çok olmaz birde sanki pıhtı gibi olurdu. Bende bu süreçte her gün bir tane küçük limonu sıktım 1.5 lt suya döktüm. Gün boyunca o suyu içtim. Her gün düzenli o su bitince normal su içtimTamam balam öyle yapayım ben en iyisi
Ya oldu mu o kadar20 dakika oldu anacim ne yenisi
Olmassın çğnkü gebelik varsa silik çıkar canım kan ver bence ben duramazdımTeşekkür ederim inşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Ben yapınca sanki kasıklarım ağrımaya başladı sanki regl olacağım
Verdim verdim sonuç bekliyoruz topiktekilerleOlmassın çğnkü gebelik varsa silik çıkar canım kan ver bence ben duramazdım
Yok yarım saat olmuş. 16.45 de verdim20 dakika oldu anacim ne yenisi
Ay aynennn inşallah herkese uğurlu gelcek bu ay
Nabizdan mi bakcan sonuca?Yok yarım saat olmuş. 16.45 de verdim
Anladım canım birlikte gidin o zaman biley olmazz.. Ayy inşallah gerçek olur canım yaa kan verince haber ettBende öyle yapmak istiyorum. Ama birazdan gelir ben hastaneye gidip kan verene kadar sonuç 1 saate çıkar ve eşim gelmiş olur. Benim dışarıda bir isim de yok. Yani onun gelmesi daha iyi olacak. Biraz bekleyebilirim galiba. Ben rüyamda kan tahlili veriyordum 193 çıkıyordu. Geçen ay. İnşallah bunu görmüşümdür
Ayyy hadi yaz mutlaka ancak okudum canım k. BakmaVerdim verdim sonuç bekliyoruz topiktekilerle
Kan vereli yarim saat oldu kiz sonucu alcak anacim ohooo baya geridesinAnladım canım birlikte gidin o zaman biley olmazz.. Ayy inşallah gerçek olur canım yaa kan verince haber ett
Sırayla herkes öğrencek bu ay inanıyorumAy hatirlatma sus kiz heyecanlaniyorum vallaha icim bi hos oluyor
İnşallah cnm bakın 10 dedim 3 tane oldu 7 kaldı elinizi çabuk tutun bu ay hepimizin olsunAy aynennn inşallah herkese uğurlu gelcek bu ay
Yok hastanede hemşire velim var. Onu aradım nöbetçi arkadaşını aramış. Sonucu bize WhatsApptan gönderecekNabizdan mi bakcan sonuca?
Canım ancak okuyorum yaaa valla geç kalmışımKan vereli yarim saat oldu kiz sonucu alcak anacim ohooo baya geridesin
Eslem dondu sahalara elini tutunca olmuyo cocuk ahahahhahaİnşallah cnm bakın 10 dedim 3 tane oldu 7 kaldı elinizi çabuk tutun bu ay hepimizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?