Ay inşallah düzenli artar hayırlısıyla. Yarın değil salı günü tekrar test yaparımSen simdi hiiic bakma bu ilk degere. Bundan sonrakiler onmli. Duznli artiosa keyfini cikar yetergec yumurtlmissin demk ki
Amin inşallah böyle hiç beni yormaz üzmez böyle sessiz sessiz ilerlerAhahah ne guzel insallah oyle gider. Sessiz geliyor
Bugun bana yorum yaparken basina geleceklerden haberin yoktu dimiii ayni gun test yaptircaz yineAy inşallah düzenli artar hayırlısıyla. Yarın değil salı günü tekrar test yaparıminşallah artar
Bu msjı 21 Eylül'de sayfa 2291 yazmıştım. Ah ah çok şükür o gerçekten yumurtlama akıntısıymış ve sadece 22 Eylül de değerlendirdimKızlar benim reglime 4 gün var. Normalde 1 hafta kala kasık ağrım hafif göğüs ağrım olur. Ama bu ay göğsümde ağrımıyor kasıklarımda. Tuhaf olan bu gün yoğun bir şekilde yumurta akı gibi uzayan akıntım var. Ve sol kasığımda batma oluyor. Acaba ben geç mi yumurtladım. Bu ay ovulasyon testi de yapmadım kendimi de dinlemedim. Regl e 4 gün varken yumurtluyor muyum acaba ya
Evet hiç ama hiç kendimden umudum yoktu çok çok büyük sürpriz oldu bana beklemediğim yerden vuruldumBugun bana yorum yaparken basina geleceklerden haberin yoktu dimiii ayni gun test yaptircaz yine
Atsana resimYaptim t silik cikti
Enisteye soyle yarin gelirken aliversin
Yaptim t silik c her zmaanki formunda
HCG yok mu
Keşke erken gebelik testi alsaydın
Yok ondan evdeHCG yok mu
Biraz koyu gibi geldi bana T normalde daha silik oluyor
Sokun aklima iyice yarin 10 tane aliyimKeşke erken gebelik testi alsaydın
Yarın mı eve geçiyorsun. Sabah ilk idrarını tut eve gidene kadarYok ondan evde
Evet biraz koyu normalde cok silik olmasi lazim varla yok arasi olmasi lazimBiraz koyu gibi geldi bana T normalde daha silik oluyor
Al al bende bol var. Keşke yakın olsaydık sana veririm.ben artık durur durur yaparım. Testler boşa gitmesinSokun aklima iyice yarin 10 tane aliyim
Evdeyim su an yarin direk kan vercem sabahin ilk kani ileYarın mı eve geçiyorsun. Sabah ilk idrarını tut eve gidene kadarya da su içme
En koyusunu yakala sakla ilerde gosterirsinAl al bende bol var. Keşke yakın olsaydık sana veririm.ben artık durur durur yaparım. Testler boşa gitmesin
Aynen biraz koyu gibi geldi varsada bebiş gerçi normal çünkü regline daha vardıEvet biraz koyu normalde cok silik olmasi lazim varla yok arasi olmasi lazim
Evdeyim su an yarin direk kan vercem sabahin ilk kani ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?