Lorikkkk geliyo mu yigennnnnBilmeeeemm kine ya su an sag kasigim cok kotu agriyor
Aldım şok hareketlerVideoya aldin mi
Yoyunmu oldu ondan sonra adetinBenim reglim çok olmaz birde sanki pıhtı gibi olurdu. Bende bu süreçte her gün bir tane küçük limonu sıktım 1.5 lt suya döktüm. Gün boyunca o suyu içtim. Her gün düzenli o su bitince normal su içtim
İyi hatira kaldi bariAldım şok hareketlerizleyip izleyip gülüyoruz
İnşallah sıkı sıkı tutunuyordurBilmeeeemm kine ya su an sag kasigim cok kotu agriyor
Insallah oyledir. Su an yine uuzaniyorum . Korkuyorum boyle sakalar yapmasin banaLorikkkk geliyo mu yigennnnn
Kasikta başlıyor dimii tutunmaya ? Bilmiyorum boyle seylerİnşallah sıkı sıkı tutunuyordur
Benim hala ara ara agrim oluyo tabi kasikta olcak tutunurken kulaginin agricak hali yok lorik hahahahahInsallah oyledir. Su an yine uuzaniyorum . Korkuyorum boyle sakalar yapmasin bana
Kasikta başlıyor dimii tutunmaya ? Bilmiyorum boyle seylerinsallah tutunuyordur . Benim gibi inatcidir
Ne bilem kiiizzz hani videolarda falan izlerken kasiktan geciyor hic durmuyor oralarda borulardan gecip rahme tutunuyorBenim hala ara ara agrim oluyo tabi kasikta olcak tutunurken kulaginin agricak hali yok lorik hahahahahdeli kiz
Ay cok güzel yaaaa masalllah kuzum rabbim iki katı iki katı arttırsın insallaaaah
Dariiissiii sana bana ona buna şuna kiyida köşede kalanlaraAy cok güzel yaaaa masalllah kuzum rabbim iki katı iki katı arttırsın insallaaaahgözünüzaydın olsun balaammm
Bana da dua et kirarim kemiklerini
Bende gecen koca tencereyi kaldircaktim ofiste bian bagris oldu annem calisanlar bi yandan sen manyak misin diyeNe bilem kiiizzz hani videolarda falan izlerken kasiktan geciyor hic durmuyor oralarda borulardan gecip rahme tutunuyorama ben agir kaldirdim farkinda olmadan unutmuştum. Uzaniyorum ayaklarımın altinda yastik
AhahahahBende gecen koca tencereyi kaldircaktim ofiste bian bagris oldu annem calisanlar bi yandan sen manyak misin diyededim tamam be unuttum zaten bu ara her halti unutuyorum
Kizzz valla niyeyse surekli unutuyorum biseyleriAhahahahyazik bunadin bu yaşta daha anne olucaksin cocuk youtuberleri izliyceksin butun gun sacmaliklarini kendini bile unutucaksin
Dualarımın başrolünde sen varsın yavrumBana da dua et kirarim kemiklerini
Amin canım inşallahEvet Ekim ilk günlerde uğuruyla geldi inşallah hep böyle devam eder hepimiz bu defa bebekleri konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?