Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuc negatif cıkmayadabilir iste antoryumu ne cabuk unuttun yapma iste yarın kız nasıl üzülmüstü yapma yapma yapma YAPMAAAAAAAA
Anniiiii uzulmem sonucunun negatif olacağını biliyorum o kadae sey degil ben anliyorum sizi mrraktan yapcam doğruluğunun farkindayom

Allah aşkına banada bi öğretin bat falan ne demek hiç bilmiyorum ya bu arada herkese merhaba bende artık bi çocuk sahibi olmak istiyorum siz neler yapıyosunuz dua listesi falan gördüm ne olursa katılmak istiyorum
Bat demek beklenen adet tarihini cümlesinin kısaltılmısı oluyor cicegim hosgeldin sende ver bakalım bat
Dua listemiz ne yazıkki bitti ama bol bol meryem suresi ve rabbi hebli mines salihin okuyabilirsin canım hergün
Bizler burada duygularımızı gelismeleri paylasıp birbirimize destek oluyoruz coksükür

1 kerecik şeappsam bissi olur mu ki canim cektiiiiii herkes halvette ya herkes ciksin yada bende gircem benaneeeee
Hahahhahahaha koptum azcık ucundan többe tövbe ne diyom ben kocasızlık ve yasaktan hep bunlar otur kız oturduğun yere 1 hafta sık dişini

Anniiiii uzulmem sonucunun negatif olacağını biliyorum o kadae sey degil ben anliyorum sizi mrraktan yapcam doğruluğunun farkindayom
Canım benim yasadın gördün antoryum asılamadan sonra test yaptı hcg yüksek cıktı hep birlikte sevindik adet günü regli oldu beta düstü ilaclardan yüksek cıktıgını söylemisti doktoru kendine böyle bir tereddüt yasatma askım iste tekrar söylüyorum yapma yapma yapma bırak bebegin seninle kalsın stres olursun yapmaaaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…