- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Anniiiii uzulmem sonucunun negatif olacağını biliyorum o kadae sey degilSonuc negatif cıkmayadabilir iste antoryumu ne cabuk unuttun yapma iste yarın kız nasıl üzülmüstü yapma yapma yapma YAPMAAAAAAAA
Kız test sipariş et evde takip edersinYapcem vallaha
Ozaman kadar adet olurumKız test sipariş et evde takip edersin
Bat demek beklenen adet tarihini cümlesinin kısaltılmısı oluyor cicegim hosgeldin sende ver bakalım batAllah aşkına banada bi öğretin bat falan ne demek hiç bilmiyorum yabu arada herkese merhaba bende artık bi çocuk sahibi olmak istiyorum siz neler yapıyosunuz dua listesi falan gördüm ne olursa katılmak istiyorum
Hahahhahahaha koptum azcık ucundan többe tövbe ne diyom ben1 kerecik şeappsam bissi olur mu ki canim cektiiiiii herkes halvette ya herkes ciksin yada bende gircem benaneeeee
Kader arkadasimm millet halvette bizde burda cekirdek citlayarak gelmelerini bekleyelimmm ay gidi gencligimmmmHahahhahahaha koptum azcık ucundan többe tövbe ne diyom benkocasızlık ve yasaktan hep bunlar otur kız oturduğun yere 1 hafta sık dişini
Tamam cnm i şallah gğzel olur sonucunOzaman kadar adet olurum
Sahipler hosgelmez sahiptirİnsan hosgeldin der beeeegggggg gidiyom ben
Yaaa ama yirim bak seniiiSahipler hosgelmez sahiptir
Kader utansınKader arkadasimm millet halvette bizde burda cekirdek citlayarak gelmelerini bekleyelimmm ay gidi gencligimmmm
Ufff keske sesli konusma gibi bisey olsa bu sitede de azicik dedikodu yapsakKader utansınherşey fasulye ve susam için tvdede bişey yok ki püffff
Mesela lorik var yaa lorik diye baslasakKader utansınherşey fasulye ve susam için tvdede bişey yok ki püffff
HahahahahaUfff keske sesli konusma gibi bisey olsa bu sitede de azicik dedikodu yapsak
Canım benim yasadın gördün antoryum asılamadan sonra test yaptı hcg yüksek cıktı hep birlikte sevindik adet günü regli oldu beta düstü ilaclardan yüksek cıktıgını söylemisti doktoru kendine böyle bir tereddüt yasatma askım iste tekrar söylüyorum yapma yapma yapma bırak bebegin seninle kalsın stres olursun yapmaaaaaaAnniiiii uzulmem sonucunun negatif olacağını biliyorum o kadae sey degilben anliyorum sizi mrraktan yapcam doğruluğunun farkindayom
Nana nında olmaz küsüyor sonraMesela lorik var yaa lorik diye baslasakneyse kizzz onun mercimeki var bisey demiyim
Bende seviyorumm kiiiSeviyore seni ❤❤
Kocayı yiyemedin banamı göz diktinYaaa ama yirim bak seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?