Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi akşamlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Hamiş sayımız artmış maşallah.. Rabbim en kısa zamanda isteyenlere nasib etsin insAllah.. Ben çok halsizim hep yatıyorum iş dışında. Ve sanki 5 aylık hamileyim gibi şiş karnım .. anlamadım sebebi ne?
Sizleriseviyorum. Pek giremiyorum ev taşıyacağım hep koşturmaca. ❤❤ öpüldünüz

Benim karnimda hep sis anacim gazdir uzme sen kendini

Hep duyuyordum hamilelikte hormonlardan istek artıyor diye demek ki doğruymuş şekil a da göründüğğ gibi
kizzz napam herifle bir haftadir salonda yatiyoz ayri koltuktaaa ev sahibi olucak kaynana sagolsun sadece salona klimaya izin verdi yaniyommmm yatamiyom yatak odasinda camida acamiyom 1. Kat

kizzz napam herifle bir haftadir salonda yatiyoz ayri koltuktaaa ev sahibi olucak kaynana sagolsun sadece salona klimaya izin verdi yaniyommmm yatamiyom yatak odasinda camida acamiyom 1. Kat
Anoww cadı kaynana torunu olunca mecbur izin verecek zor ya

Az cilve yapaydın kız belki ikna ederdin
Ayyy yemin ederim benden daha hamile balik ekmek yemeye gidiyoduk biri deodarant sıkmamıs midem bulandi otobusten indik diyo ki bisey dicem ama inanmazsin beni araba tuttu normalde tutmaz dedim askim hayirdir baba mi oluyorum kendini hamile saniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…