Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gaz vermedim canım karıştırdın sanırım

Oluyormuş kız erkeklerde de kilo alma aşerme falan

A pardon senin bat gelmiyordu kliselesmis artık istemsiz oldu pardon canım durumlarını burdan paylasabilirsin takıldıgın yerde arkadaslarım ciceklerimde sana yardımcı olurlar
Ya benim bugün hem kasık ağrım devam etti hemde su gibi akıntım geldi. Sanırsınız alrıma kaçırmış gibi afedersiniz hala adet yok

Kızlarrrr şimdi idrar testi yaptım oda içime bişey oldu öyle yapayım dedim ihtimalde vermedim aslında eşim adet bittikten sonra 2kere ilişki oldu askere gitti..bide 2tane yaptım yanlıştır olmaz diye sizce çizgi bellimi..gözle görülünce çok belli ve hemen çıktı

Eklentiler

• E5B20FF0-A9E0-4097-97E3-2750415D2D67.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 78
Kizzz kos kan verrr

Var tatlim benimde boyle cikti bak atayim kan verdim ayni gece 90.54 cikti ♥
Off şimdi gidememki eşimde yokk askerde cuma günü gelicek hep diyodum eşim askerdeyken olsunda süpriz yapayım diye hala şoktayım rabbim çok büyükk

N Nana Ana canimin ici adet kesin oldum yogunlukdan giremiorum ne zmn adet olucagimida bilmiorum yarin hastaneye girioruz esimle asilama programina baslicaz adetliyken gel demislerdi hayirlisi olsun , bu arada ew almak icin ewde bakioruz allahin izniyle iki mujdeli haberim birden olur insallah zaten bi bebegim bi ewim olsun huzurum sagligimiz olsun cok istiordum ew isine bakmaya basladik kayinbabamin destegi ile bebek iside artik rabbim asilamada insallah nasip eder neler kacirdim bilmiorum hamis varsa rabbim hayirli saglikli nasip etsin dier arkadaslarada rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah cok opuorum

Çok teşekkür ederim valla ben bugün yarın olıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…