- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
İnsallah bitanemm insallahAy yanlış anladım beninşallah gönlğne göre bulursun cnm
Ben gaz vermedim canım karıştırdın sanırımYok ya cikmiycagini biliyorum yarin sirf meraktan yaptircam
Gercekten cok ilginc . Soylerim doktoruma ama bunun icin bebegin tutmasi lazim
Insan olan hepiiimiiizz
Biliyorum annniiiiiiiiii sonucun negatiif çıkacağını yine de meraktan yapcam ya
Sizi doooo veeeee riiimmmmhem bana gaz veriyonuz
Seni de doverim susamin annesi
Oluyormuş kız erkeklerde de kilo alma aşerme falanAyyy yemin ederim benden daha hamile balik ekmek yemeye gidiyoduk biri deodarant sıkmamıs midem bulandi otobusten indik diyo ki bisey dicem ama inanmazsin beni araba tuttu normalde tutmaz dedim askim hayirdir baba mi oluyorumkendini hamile saniyo
Valla beter oldu mu surekli biseyler yiyo cikolata asigi oldu tripleniyo bide insallah 9 ay sonra dogururda kurtulurumOluyormuş kız erkeklerde de kilo alma aşerme falan
Ya benim bugün hem kasık ağrım devam etti hemde su gibi akıntım geldi. Sanırsınız alrıma kaçırmış gibi afedersinizA pardon senin bat gelmiyordukliselesmis artık istemsiz oldu pardon canım durumlarını burdan paylasabilirsin takıldıgın yerde arkadaslarım ciceklerimde sana yardımcı olurlar
Sağol canım benimCok sevindim adına cicegimm benimm
İnşallahValla beter oldu mu surekli biseyler yiyo cikolata asigi oldu tripleniyo bide insallah 9 ay sonra dogururda kurtulurum
L Loriklorik Nana haklı yapma canım sen bize uymaSonuc negatif cıkmayadabilir iste antoryumu ne cabuk unuttun yapma iste yarın kız nasıl üzülmüstü yapma yapma yapma YAPMAAAAAAAA
Kizzz kos kan verrrKızlarrrr şimdi idrar testi yaptım oda içime bişey oldu öyle yapayım dedim ihtimalde vermedim aslında eşim adet bittikten sonra 2kere ilişki oldu askere gitti..bide 2tane yaptım yanlıştır olmaz diye sizce çizgi bellimi..gözle görülünce çok belli ve hemen çıktı
Kızlarrrr şimdi idrar testi yaptım oda içime bişey oldu öyle yapayım dedim ihtimalde vermedim aslında eşim adet bittikten sonra 2kere ilişki oldu askere gitti..bide 2tane yaptım yanlıştır olmaz diye sizce çizgi bellimi..gözle görülünce çok belli ve hemen çıktı
Ya yumurtlama dönemine 3gün falan vardıı şok oldumm varmı sizce allahım ağlıcamKizzz kos kan verrr
Var tatlim benimde boyle cikti bak atayim kan verdim ayni gece 90.54 ciktiYa yumurtlama dönemine 3gün falan vardıı şok oldumm varmı sizce allahım ağlıcam
Off şimdi gidememki eşimde yokk askerde cuma günü gelicek hep diyodum eşim askerdeyken olsunda süpriz yapayım diye hala şoktayım rabbim çok büyükkVar tatlim benimde boyle cikti bak atayim kan verdim ayni gece 90.54 cikti ♥
Yarin sabah yaptir kan tahlilini Rabbim gonlune gore vermis ne guzelOff şimdi gidememki eşimde yokk askerde cuma günü gelicek hep diyodum eşim askerdeyken olsunda süpriz yapayım diye hala şoktayım rabbim çok büyükk
Çook teşekkür ederim rabbime hamd olsun gerçekten hiç beklemediği anda veriyorYarin sabah yaptir kan tahlilini Rabbim gonlune gore vermis ne guzel
Çok teşekkür ederim valla ben bugün yarın olıcamBat demek beklenen adet tarihini cümlesinin kısaltılmısı oluyor cicegim hosgeldin sende ver bakalım bat
Dua listemiz ne yazıkki bitti ama bol bol meryem suresi ve rabbi hebli mines salihin okuyabilirsin canım hergün
Bizler burada duygularımızı gelismeleri paylasıp birbirimize destek oluyoruz coksükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?