- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 32
Oyyyy kuzum benimAllah razı olsun
Düşünmen bile yeterli
. Ben iyi hissettiğim zaman yaparım. Eşim evde olduğu zaman yapar idare ederiz inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy kuzum benimAllah razı olsun
Düşünmen bile yeterli
. Ben iyi hissettiğim zaman yaparım. Eşim evde olduğu zaman yapar idare ederiz inşallah
![]()
Asilama ya baslicaz ama yumurta takibi yapilmiomu ilk oyuzden merak ettim acaba esim gerekiomu cunku bu donemde surekli izin almasi gerekio sorun olmasin is yerinde özel sektor sadece bn gerekiosam babamla gidiyim dedim ondanyaaaa Allah kavuştursun cnm ne zmn gelecek
Eger ilac tedavisiyse yani aşılama vs degilse gerek yok ama aşılamaysa bilmiorum sureci yumurta olusmus gelismis mi die bakacak
Himm hayırlısı olsun canım inşAllah emekleriniz guzel sonuclanir dedigim gibi asilama surecini bilmiorum bilen arkadaşlar cvp verecektr zatenAsilama ya baslicaz ama yumurta takibi yapilmiomu ilk oyuzden merak ettim acaba esim gerekiomu cunku bu donemde surekli izin almasi gerekio sorun olmasin is yerinde özel sektor sadece bn gerekiosam babamla gidiyim dedim ondan![]()
Değerlendirmenizde bişey olmaz canım daha başı çünkü az kaldı azKızlar takvime göre daha adetime 10 gunvar ya bugünü saymıyorum artk hala değerlendirmemizde sıkıntı olur mu ki ya gebelik olustuysayuma göre son 2 gün
Direk haftaya pazartesiye ışınlansak olmaz mı![]()
Evet ilk defa 2 cikti . Hatta onceki ay adetime 3 gun varken kan vermistik. Orda 0.77 cikmisti.Ayy bnce var heycanlandim ilkkezmi 2 cikti sonuc ?
Bide bisey sorcam balim simdi bn adetliyken gittim kan aldilar alttan baktilar hap verdi klomenmi ne 5 gun ic 2 gun bekle pazartesi gel dedi esim gerekmio dimi ? Bnm yumurtaliklara bakcaklar simdi dimi ?
Sizin hamileyken oldu sanırım benim daha belli değil ilk haftalarda hani lekelenmeler oluyor ya onu diyorumRahimdede kanama baslmis kalbide atmayinca kurtaj oldum
Canım inşallah vardır bekle sen artık bir şey yapma dualarım seninleEvet ilk defa 2 cikti . Hatta onceki ay adetime 3 gun varken kan vermistik. Orda 0.77 cikmisti.
Esin gerekmiyor ya sperm alicaklarsa esin gerekiyor . Evet yumurtaliklara bakicaklar buyume oranina
Hamilesin değil mi adete kaç gün kala öğrendinBenim olmadı canım ama daha adet günüme var olurmu bilmem![]()
InsAllah cnm her ay adet oncesi biz sallıyorduk artik ama benim koca bu ara evde ne zmn gidip gelecegi belli degil işten ayrıldı surekli bi atraksiyonlu seyler istiyorDeğerlendirmenizde bişey olmaz canım daha başı çünkü az kaldı az![]()
Ben de ilk gebeligimi öğreneceğim ana ışınlanmak istiyorum ya, şu zaman makinesini icat etmemizin zamanı gelmedi mi artık? Gidip bi bakıp gelebiliriz de, kabul ederim bunu.Kızlar takvime göre daha adetime 10 gunvar ya bugünü saymıyorum artk hala değerlendirmemizde sıkıntı olur mu ki ya gebelik olustuysayuma göre son 2 gün
Direk haftaya pazartesiye ışınlansak olmaz mı![]()
Biz asilama yaptirdik .esinden de kan testi sperm testi falan isteyecekler. Ama ona gore basliycaklar diye biliyorum asilamada . Benim son gun esim lazimdi p gun sperm vermesi lazim ciktigi gibi direk asilama yapildiAsilama ya baslicaz ama yumurta takibi yapilmiomu ilk oyuzden merak ettim acaba esim gerekiomu cunku bu donemde surekli izin almasi gerekio sorun olmasin is yerinde özel sektor sadece bn gerekiosam babamla gidiyim dedim ondan![]()
Demi gunu netleştirelim de bosa gerilmeyelimBen de ilk gebeligimi öğreneceğim ana ışınlanmak istiyorum ya, şu zaman makinesini icat etmemizin zamanı gelmedi mi artık? Gidip bi bakıp gelebiliriz de, kabul ederim bunu.![]()
Allah razi olsun insallah beklerimCanım inşallah vardır bekle sen artık bir şey yapma dualarım seninle![]()
İnsallah bisey yoktur korktum ama arkadasima sordum adet dongusu donemlerinde bu agrilar hep olucak kalin giy ayaklarini sicak tut dedi gecti simdi birazBenim o kadar ağrım yok canım yaacaba benimki mi anormal bilemedim ki çok ayakta kalınca sırtım ağrıyor kasık ağrım Yok karnım ağlıyordu ilk öğrendiğim zamanlar şimdi o da Yok başka hamişler bi söylesin belirt olarak neler yaşadılar
Tamam canım Allah razı olsunkotu oldgunda sole bana.yakiniz zaten. Onumzdeki persmbeden itibaren mersindeym ben bi sure. Cekinme ha
Cuma inşallah canımyaaaa Allah kavuştursun cnm ne zmn gelecek
Eger ilac tedavisiyse yani aşılama vs degilse gerek yok ama aşılamaysa bilmiorum sureci yumurta olusmus gelismis mi die bakacak
Hadi bklm ne kalmış su gibi aksn zaman insAllah bi an once hayırlısyla kavuşunCuma inşallah canımTeşekkür ederim hayırlısıyla❤
Çok şükür bitiyor büyük kavuşmaya az kaldıHadi bklm ne kalmış su gibi aksn zaman insAllah bi an once hayırlısyla kavuşun![]()
Hamileyim canımm adete 4gün varken öğrendimmmHamilesin değil mi adete kaç gün kala öğrendin