Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyyy kuzum benim😍 Allah razı olsun 🙏 Düşünmen bile yeterli 🤗. Ben iyi hissettiğim zaman yaparım. Eşim evde olduğu zaman yapar idare ederiz inşallah 🙏
😙😙 kotu oldgunda sole bana.yakiniz zaten. Onumzdeki persmbeden itibaren mersindeym ben bi sure. Cekinme ha

yaaaa Allah kavuştursun cnm ne zmn gelecek

Eger ilac tedavisiyse yani aşılama vs degilse gerek yok ama aşılamaysa bilmiorum sureci yumurta olusmus gelismis mi die bakacak
Asilama ya baslicaz ama yumurta takibi yapilmiomu ilk oyuzden merak ettim acaba esim gerekiomu cunku bu donemde surekli izin almasi gerekio sorun olmasin is yerinde özel sektor sadece bn gerekiosam babamla gidiyim dedim ondan 😔

Kızlar takvime göre daha adetime 10 gunvar ya bugünü saymıyorum artk hala değerlendirmemizde sıkıntı olur mu ki ya gebelik olustuysa 🙄🤔 yuma göre son 2 gün :işsiz:
Direk haftaya pazartesiye ışınlansak olmaz mı 😜😂

Asilama ya baslicaz ama yumurta takibi yapilmiomu ilk oyuzden merak ettim acaba esim gerekiomu cunku bu donemde surekli izin almasi gerekio sorun olmasin is yerinde özel sektor sadece bn gerekiosam babamla gidiyim dedim ondan 😔
Himm hayırlısı olsun canım inşAllah emekleriniz guzel sonuclanir dedigim gibi asilama surecini bilmiorum bilen arkadaşlar cvp verecektr zaten 😉😘

Kızlar takvime göre daha adetime 10 gunvar ya bugünü saymıyorum artk hala değerlendirmemizde sıkıntı olur mu ki ya gebelik olustuysa 🙄🤔 yuma göre son 2 gün :işsiz:
Değerlendirmenizde bişey olmaz canım daha başı çünkü az kaldı az 🙏🙏🙏

Ayy bnce var heycanlandim ilkkezmi 2 cikti sonuc ?
Bide bisey sorcam balim simdi bn adetliyken gittim kan aldilar alttan baktilar hap verdi klomenmi ne 5 gun ic 2 gun bekle pazartesi gel dedi esim gerekmio dimi ? Bnm yumurtaliklara bakcaklar simdi dimi ?
Evet ilk defa 2 cikti . Hatta onceki ay adetime 3 gun varken kan vermistik. Orda 0.77 cikmisti.
Esin gerekmiyor ya sperm alicaklarsa esin gerekiyor . Evet yumurtaliklara bakicaklar buyume oranina

Evet ilk defa 2 cikti . Hatta onceki ay adetime 3 gun varken kan vermistik. Orda 0.77 cikmisti.
Esin gerekmiyor ya sperm alicaklarsa esin gerekiyor . Evet yumurtaliklara bakicaklar buyume oranina
Canım inşallah vardır bekle sen artık bir şey yapma dualarım seninle 🙏🙏🙏🥰🥰🥰

Ben de ilk gebeligimi öğreneceğim ana ışınlanmak istiyorum ya, şu zaman makinesini icat etmemizin zamanı gelmedi mi artık? Gidip bi bakıp gelebiliriz de, kabul ederim bunu. 😂

Biz asilama yaptirdik .esinden de kan testi sperm testi falan isteyecekler. Ama ona gore basliycaklar diye biliyorum asilamada . Benim son gun esim lazimdi p gun sperm vermesi lazim ciktigi gibi direk asilama yapildi

Benim o kadar ağrım yok canım ya😞 acaba benimki mi anormal bilemedim ki çok ayakta kalınca sırtım ağrıyor kasık ağrım Yok karnım ağlıyordu ilk öğrendiğim zamanlar şimdi o da Yok başka hamişler bi söylesin belirt olarak neler yaşadılar
İnsallah bisey yoktur korktum ama arkadasima sordum adet dongusu donemlerinde bu agrilar hep olucak kalin giy ayaklarini sicak tut dedi gecti simdi biraz ♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X