- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Standart döngüm 7gündür nokta seklinde kibrit uucu kadarda olsa mutlaka beni deli etmek icin gelir pisik ola ola günlük pek takarımEğer 5nci günde bitiyorsa yıkandıktan sonra arada akıntıyla kahve leke bile gelde o 5nci gün bitti diyelim yıkandın ilişki olsun sonra yıkan zaten 1gün ara verirsin yine adetin biter yine temizlenir bidaha ilişki olursun hiç belli olmaz tutar..çünkü ben kendimden diyorum yumurtlama zamanı olmadı he belki 22sinde ilişki oldu 24nde yumurtlama ozamana kadar spermler yaşadı onuda bilemem yani nezaman ne olacağı belli olmaz dene sen❤❤
 ben bi 5.günü deneyeyim canım bidahaki ay hamile olmazsam 7.günü deneyeyim ozaman
 ben bi 5.günü deneyeyim canım bidahaki ay hamile olmazsam 7.günü deneyeyim ozaman

gitsemde bir şey yapmazlar ki. Bir sıkıntı olmazsa yarın sabah giderim
 gitsemde bir şey yapmazlar ki. Bir sıkıntı olmazsa yarın sabah giderim 

acaba benimki mi anormal bilemedim ki çok ayakta kalınca sırtım ağrıyor kasık ağrım Yok karnım ağlıyordu ilk öğrendiğim zamanlar şimdi o da Yok başka hamişler bi söylesin belirt olarak neler yaşadılar
 acaba benimki mi anormal bilemedim ki çok ayakta kalınca sırtım ağrıyor kasık ağrım Yok karnım ağlıyordu ilk öğrendiğim zamanlar şimdi o da Yok başka hamişler bi söylesin belirt olarak neler yaşadılar