Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enfeksiyonda agrı sızı olmuyormu tatlım?
Canim o donem hic agrim sizim yoktu yanma kasinti fln hic bosey yoktu bn cok sasirmistim enfeksyon olmasina , taaa ki bna fitil verdiler ilk fitili kullandim fitilin etkisini hissettim yanma kasinti oldu dedim enfeksyon gercekten varmis akintim coktu ama asiriydi , arada bi zonklama oluodu bide o kadar cnm bmm 😇 rabbim kimseye nasip etmesin cok zordu o kadar bkleyip olumsuz olmasi hastalik cikmasi fln 😔

Canim o donem hic agrim sizim yoktu yanma kasinti fln hic bosey yoktu bn cok sasirmistim enfeksyon olmasina , taaa ki bna fitil verdiler ilk fitili kullandim fitilin etkisini hissettim yanma kasinti oldu dedim enfeksyon gercekten varmis akintim coktu ama asiriydi , arada bi zonklama oluodu bide o kadar cnm bmm 😇 rabbim kimseye nasip etmesin cok zordu o kadar bkleyip olumsuz olmasi hastalik cikmasi fln 😔
Anladım kuzum ama bende hic o tarz bir belirtide yok enfeksiyon icin🙄 bir bekleyecem bakalım insallah bu regl düzenli gelir🤩
Memeli Mestan Memeli Mestan nin sonucunu gördünmü bosuna tedirgin oldu oda cok iyi degeri masallah😇

Anladım kuzum ama bende hic o tarz bir belirtide yok enfeksiyon icin🙄 bir bekleyecem bakalım insallah bu regl düzenli gelir🤩
Memeli Mestan Memeli Mestan nin sonucunu gördünmü bosuna tedirgin oldu oda cok iyi degeri masallah😇
Ayyy bi kalp atisini duysam icim rahatlicak biraz bugun hastanede calisan kiz 5 haftalik dedi ama bende o kadar yok 🙄

Ben bu sekilde hamile kaldim canim iki saat tuttum ama yumurtlama tarihimi bilmiyodum adet duzensizligim vardi sen sivi alimini yine 2 saat yap bence ben oyle yaptim
Bu ay ovu mu yapmıştın sen cnm bende hep oyle yaptım cnm bu zmnq kadar benim normlde pik oldu da iste bi daha olur mu die bekliom bata az kaldi

Ben 4 Ekim’de karnımdan baktığında keseyi görmedi belli belirsiz bir şey var dedi sadece aynı gün kan verdim 3985 dedi kızlar bu değerse kese gözükmesi lazımdı dimi gerçi alttan muayeneyle gördü ama karından niye göremedi acaba

Benim en son 8 eylulde oldu adetim 10unda bitti adet duzensizligim var o yuzden bilmiyorum bu ayi ama 18 eylulde yumurtladim ovulasyonla ogrendim onu da 🙄
Hım anladım canım yükselmiş değerin gözün aydın hayırlısıyla keseyi görelim ve kalp atışını duyalım 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X