- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
İnsallah canimHım anladım canım yükselmiş değerin gözün aydın hayırlısıyla keseyi görelim ve kalp atışını duyalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canimHım anladım canım yükselmiş değerin gözün aydın hayırlısıyla keseyi görelim ve kalp atışını duyalım![]()
Ne biliyim degil gibi geldi isteO kadar yok olan ne canım? Banada degerin yüksek geldi bes haftalık olabilir yani![]()
Ogünde gelecek göreceksin canım hic dert etme bunu maşallah saglıkla ilerliyorNe biliyim degil gibi geldi isteneyse Allah nasip eder keseyi gorursek heralde tam ogrenirim
![]()
Cikar insallahhTeşekkürler canım bklm bekleyim bende daha 11. Günüm bugün
Eşim evde cnm arada okuyorum yazdıklarınızı
Ayy gonder gitsin yahu cok durdu evde bayadir yoksunEşim evde cnm arada okuyorum yazdıklarınızı
Peki belirtilerin neydi varmıydı , henüz bilmediğn zaman yani ?Ne biliyim degil gibi geldi isteneyse Allah nasip eder keseyi gorursek heralde tam ogrenirim
![]()
Yoktu sadece testte ogrenmeden bi iki gun once gogsumde ve kasigimda agri karnimda gerilme oldu bu kadarPeki belirtilerin neydi varmıydı , henüz bilmediğn zaman yani ?
akıntı falan varmıydı ?Yoktu sadece testte ogrenmeden bi iki gun once gogsumde ve kasigimda agri karnimda gerilme oldu bu kadar
Aman aman akintim yoktuYa kızlar normalde ben 28-29-30 günde bir adet oluyorum 33 gün oldu hala adet olmadım hiç böyle olmazdı ama hamileliğe dair bi belirtim yok göğüs ağrısı ve arada kasık ağırısı oluyor o kadar test yap diyeceksiniz ama hiç yapmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor eeee napalım diyeceksiniz belkide paylaşmak
akıntı falan varmıydı ?
Ayyyy igrenc bi durum gecen bizde de kesilmisti yaAyyy elektriksizlik ne qaaa kotu biseeeyyevde olunca hayat duruo sanki
napionz kizlar
Kiz eskiden elektrik kullnmk icin bi neden yoktu ki pek.Ayyyy igrenc bi durum gecen bizde de kesilmisti yaoturdum ciddi ciddi dusundum eskiden napiyorlardi diye
![]()
Çünkü teknoloji yoktu o zamanlar . Teelvizyin bile yoktuKiz eskiden elektrik kullnmk icin bi neden yoktu ki pek.simdi gitttignde sanki bizim de pilimiz bitio. Napicagimizi sasirioz
İnşallah sen de görürsün canım tam 6 haftalık olduk yolk sac da vardı doktor bol gebelik değil dedi. Birinci aşamayı şükür atlattık şimdi sıra pıtpıtları duymaya geldi. Sen kaç haftalıksın?Maşallah canım darısı bana inşallah ben de iki hafta sonra gidecem kese için kaç haftalık oldun sen![]()
Kız gitmesin bana bakıyor yemeğimi veriyor havada soguk nereye yollucamAyy gonder gitsin yahu cok durdu evde bayadir yoksun![]()
Maşallah canım ben bel haftalık oldum bir hafta geriden takip ediyorum seniİnşallah sen de görürsün canım tam 6 haftalık olduk yolk sac da vardı doktor bol gebelik değil dedi. Birinci aşamayı şükür atlattık şimdi sıra pıtpıtları duymaya geldi. Sen kaç haftalıksın?
Bitmisti sarjm zatenÇünkü teknoloji yoktu o zamanlar . Teelvizyin bile yoktuannaaa vallaha napcagimizi sasiriyoruz .
aslinda nankör oldugumuzu bilmiyoruz. Varken degerini bilmiyoruz
aman telefonu falanini filanini sarj ette gitti mi bi kac kere gidiyor