Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar normalde ben 28-29-30 günde bir adet oluyorum 33 gün oldu hala adet olmadım hiç böyle olmazdı ama hamileliğe dair bi belirtim yok göğüs ağrısı ve arada kasık ağırısı oluyor o kadar test yap diyeceksiniz ama hiç yapmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor eeee napalım diyeceksiniz belkide paylaşmak
Yoktu sadece testte ogrenmeden bi iki gun once gogsumde ve kasigimda agri karnimda gerilme oldu bu kadar
akıntı falan varmıydı ?

Ya kızlar normalde ben 28-29-30 günde bir adet oluyorum 33 gün oldu hala adet olmadım hiç böyle olmazdı ama hamileliğe dair bi belirtim yok göğüs ağrısı ve arada kasık ağırısı oluyor o kadar test yap diyeceksiniz ama hiç yapmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor eeee napalım diyeceksiniz belkide paylaşmak

akıntı falan varmıydı ?
Aman aman akintim yoktu

Kiz eskiden elektrik kullnmk icin bi neden yoktu ki pek.😁😁 simdi gitttignde sanki bizim de pilimiz bitio. Napicagimizi sasirioz
Çünkü teknoloji yoktu o zamanlar . Teelvizyin bile yoktu 🤣🤣🤣 annaaa vallaha napcagimizi sasiriyoruz . 🤣🤣 aslinda nankör oldugumuzu bilmiyoruz. Varken degerini bilmiyoruz 🤣🤣aman telefonu falanini filanini sarj ette gitti mi bi kac kere gidiyor

Maşallah canım darısı bana inşallah ben de iki hafta sonra gidecem kese için kaç haftalık oldun sen😊
İnşallah sen de görürsün canım tam 6 haftalık olduk yolk sac da vardı doktor bol gebelik değil dedi. Birinci aşamayı şükür atlattık şimdi sıra pıtpıtları duymaya geldi. Sen kaç haftalıksın?

İnşallah sen de görürsün canım tam 6 haftalık olduk yolk sac da vardı doktor bol gebelik değil dedi. Birinci aşamayı şükür atlattık şimdi sıra pıtpıtları duymaya geldi. Sen kaç haftalıksın?
Maşallah canım ben bel haftalık oldum bir hafta geriden takip ediyorum seni🥰🙏🙏 ben de iki hafta sonra gidecem hem kese görürüm hem de kalp atışını duyarım inşallah beta hcg kaç senin canım

Çünkü teknoloji yoktu o zamanlar . Teelvizyin bile yoktu 🤣🤣🤣 annaaa vallaha napcagimizi sasiriyoruz . 🤣🤣 aslinda nankör oldugumuzu bilmiyoruz. Varken degerini bilmiyoruz 🤣🤣aman telefonu falanini filanini sarj ette gitti mi bi kac kere gidiyor
Bitmisti sarjm zaten 😀 gelir gelmz taktm hemen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X