• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Ay masallah annesiii ya o ne yakısıklı bir erkek öyle😍😍🤩🤩🤪🤪🥰😂

Kız aramızda 1 bebenin lafı mı olur 😀 kız ben ekimin başından beri diyorum bunu dediğim gün gebeler çıkmaya başladı içime dogdu galiba dedim 😍
Bende ekimin basından beri bereketiyle gelecek ekim demistim🤣🤣 hadi seni kırmayalım on tane hamisimiz cıksın minik eslem 🤩 bir bakıyormusuz listedeki tüm batlar sat oluyormus hahha🤣🤪😍

Bende ekimin basından beri bereketiyle gelecek ekim demistim🤣🤣 hadi seni kırmayalım on tane hamisimiz cıksın minik eslem 🤩 bir bakıyormusuz listedeki tüm batlar sat oluyormus hahha🤣🤪😍
Ayyy inşallah cnm ya inşallah hep birlikye mutlu olurduk 😍 minik eslem de Nerden çıktı 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X