• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben erken pes ediyorum sanırım

3 sene olmasına 1 ay kaldı kuzum biz napalım 🙈 illaki zaman zaman insanda bıkkınlık yorgunluk oluyo ama inşaallah sonu güzel olucak, inşAllah bizde annelik duygusunu yaşayıp babalık duygusunu yaşıycaz hayırlısıyla Rabbim bize de nasip edicek inşAllahh 🤲

3 sene olmasına 1 ay kaldı kuzum biz napalım 🙈 illaki zaman zaman insanda bıkkınlık yorgunluk oluyo ama inşaallah sonu güzel olucak, inşAllah bizde annelik duygusunu yaşayıp babalık duygusunu yaşıycaz hayırlısıyla Rabbim bize de nasip edicek inşAllahh 🤲
İnşallah kuzum ya herşeyin hayırlısı olsun gerçekten artık dicek bişey bulamıyorum

inan bende çekmemisim hic biz dort kardeşiz kadin arka arkaya patır patır doğurmuş ablamlar da dogurgan bi bende sıkıntı :KK43: 😂🤔
kesinlikle yediklerimizden ictiklerimizdem bence cnm
hayrlisi olsun cnm nasibimizde ne zmn varsa o zmn olacak elbet

Yok öyle düşünme benim kac gec pes edip yeniden umutlandgimi bi bilsen

Annelerimize çekmeyi çok isterdim benimki de 3ümüzü ard arda doğurmuş sonra 38 yaşında bile doğum yaptı ve normal. Benim yaşım 25 daha 1 tane yapamadım sezeryana da razıyım sağlıkla hayırlısıyla 🙈🙂

Annelerimize çekmeyi çok isterdim benimki de 3ümüzü ard arda doğurmuş sonra 38 yaşında bile doğum yaptı ve normal. Benim yaşım 25 daha 1 tane yapamadım sezeryana da razıyım sağlıkla hayırlısıyla 🙈🙂
Vala oylr ama imtihanımız farklı işte hayrlisi bklm Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur insAllah

Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764

Masallahh yaa çok sevindim adına canm Rabbim sağlıkla devam ettirsin gebeliğini hayırlısıyla 🙏😍 Ultrason görüntüsünden çok anlamam ama bebek dediğinde boynum kıldan ince, Rabbimin mucizesi... Allah'ım bizlere nasip et bizlere de inşallah 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X