• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallahh yaa çok sevindim adına canm Rabbim sağlıkla devam ettirsin gebeliğini hayırlısıyla 🙏😍 Ultrason görüntüsünden çok anlamam ama bebek dediğinde boynum kıldan ince, Rabbimin mucizesi... Allah'ım bizlere nasip et bizlere de inşallah 🤲
Allh razi olsn cnm. Rabbim sana d nasip etsn en yakn zmnda

Kızlar ben bu ay çok garibim ya sanki önce ki gibi bi isteğim yok yumurtlama günümü hissettiğim halde ilişki falan olmadı neden bilmiyorum bu ay çok saldım kendimi sizede böyle oluyormu bir süre sonra hevesi azalıyor sanki insanın ki ben 6. Ayımdayım kendimi nedense yorgun hissediyorum kafa olarak
Bak canım kendimden örnek veriyim bende eylül ayını salmıştım ki yumurtlama takibi bile yapmadım ilişki oldu hemen kalktım duşa girdim işte beklemediğin anda geliyorya zaten hep o yüzden akışına bırak..doktorlar bile diyor psikoloji çok etkiliyor diye

Ekmeği artır kız sen de çok zayıfmışsın 😀 tahin pekmez, fındık ezmesine yüklen 😂 ben geçen yıl hamileydim doç dra gittim bana bir kızdı bu kadar zayıflık fazla diye 47ye düşmüştüm o zaman 😀

işte o saydıklarını sevmiyorum 😑 Her gittiğim doktora soruyorum kilom gebeliğe engel midir yada sorun olur mu diye engel değil ama sorun kısmı gebelik sonrasında belli olur ki fazla kiloda sorun olabiliyo ama zayıf kiloda çoğul gebelik genelde sorun olabiliyo bünyeden dolayı dediler valla o konudan dolayı da icim rahat gibi ama bilmiyorum 🤷‍♀️🙂

Yok devami henuz arada kontrol ediyorum ama silince goruyorum sadece bilmiyorum artik 🤲🤲🤲

Bende bugun asilamayi sayarsak 13. Günüm 🤣

Hayırlısı Allah'tan canm 🙏
Evett biliyorum tam 2 hafta vardı aramızda tedaviye başlaman da aşılama uygulaması yapılması da, 2 hafta önce tam bugün olmuştum bende regl 😆

İnşallah kuzum ya herşeyin hayırlısı olsun gerçekten artık dicek bişey bulamıyorum

Diycek bisey yok zaten canm biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyoruz birgün dualarımız tecelli edicek inşallah, Rabbim bekletiyosa en güzeli içindir 🤲🤲

Dene baklm. Bekliorz. Az biraz belli edio sonucta
Cok cok silik bir cizgi var
Hayırlısı Allah'tan canm 🙏
Evett biliyorum tam 2 hafta vardı aramızda tedaviye başlaman da aşılama uygulaması yapılması da, 2 hafta önce tam bugün olmuştum bende regl 😆
Geliyor devami evet su an baktim 🤣🤣
L Loriklorik kız nasılsın sonuç ne zamandı senin
Sonucumi yarin ogrenecektim ki nasip olmadan geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X