- 25 Temmuz 2013
- 13.378
- 54.631
- 798
Hayırlısı olsun kuzum. Zamanı varmış daha demek ki.Evet asilamam tutmamis . Bu ay da gitti
Yerleşme olabilir senin hala adet gelmediyse test yapsanaAyyyyy banada öyle oldu kahve rengi gibi bi akıntı gelince 1-2gün sonra adet olurdum ama 5 gün geçti olmadım daha akıntı falanda yok dediğin gibi olur mu yani ?
Ay az önce yaptım pozitif çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorumYerleşme olabilir senin hala adet gelmediyse test yapsana
Hadi yaa eminsin dimi baya geliyor o zaman kırmızılar.. Hayırısı böyleymiş canım demekki şuan hayırlı zaman değilmiş bebişin sana en hayırlı zamanda gelicek inşallahEvet asilamam tutmamis . Bu ay da gitti
Hadi yaa sevindim canım yaz kan sonucunu da bekliyorumAy az önce yaptım pozitif çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
Kirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi yaHadi yaa eminsin dimi baya geliyor o zaman kırmızılar.. Hayırısı böyleymiş canım demekki şuan hayırlı zaman değilmiş bebişin sana en hayırlı zamanda gelicek inşallah♥♥
Canım yerleşme 3 gün bile sürer bak bir arkadaş az önce yazdı birkaç gün kahverengi leke gelmiş sürekli adet olmamış şimdi test yapmış pozitif. Pede geliyormu sen onu de biKirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi yayerlesme cok uzun surer mi
Oh ne güzel bence ekim ayı uğurlu geldi buralara darısı bizlere de olsun inşTemmuzda evlenenlerin ayı diyordunuz ya bende temmuzda evlenmiştim bu kadar olur
kız kahverengiyse hala umut var bence en az 3 saat en fazla 3 gun diye yazıyor nette yerleşme kanamasınaKirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi yayerlesme cok uzun surer mi
tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşAllahAy az önce yaptım pozitif çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
Ayu insallah pede gelmiyor bisey ama silince var yani geliyor gelmiyor aslindaCanım yerleşme 3 gün bile sürer bak bir arkadaş az önce yazdı birkaç gün kahverengi leke gelmiş sürekli adet olmamış şimdi test yapmış pozitif. Pede geliyormu sen onu de bisadece silince mi geliyor
hadi inşşalah cıkar bebişşOnda cikmiyor yaama deniycem
Esim gelsin bi kan testi vericem bie dahakız kahverengiyse hala umut var bence en az 3 saat en fazla 3 gun diye yazıyor nette yerleşme kanamasına
tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşAllah
Haberdar et bizi de canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın insAllah yaEsim gelsin bi kan testi vericem bie daha
Cikmadi orda da kahverengi hala var b3n de kirmizoya dönmedihadi inşşalah cıkar bebişş
Vallaha durduk yere icime bi umut geldi hayorlisi ileHaberdar et bizi de canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın insAllah ya
yerleşmedir inşşşah bide ovu da gebelik nasıl çıkıyorCikmadi orda da kahverengi hala var b3n de kirmizoya dönmedi
Akşama kadar bir gözlemle bakalım zaten gelirse gelir akşama kadar gelmesse yarın test yapAyu insallah pede gelmiyor bisey ama silince var yani geliyor gelmiyor aslinda
Hayrli olsn kiiiizTemmuzda evlenenlerin ayı diyordunuz ya bende temmuzda evlenmiştim bu kadar olur
Kırmızı gelemediği sürece umut var inşallah güzel haberler verirsin bizeVallaha durduk yere icime bi umut geldi hayorlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?