Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi yaa eminsin dimi baya geliyor o zaman kırmızılar.. Hayırısı böyleymiş canım demekki şuan hayırlı zaman değilmiş bebişin sana en hayırlı zamanda gelicek inşallah♥♥
Kirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi yayerlesme cok uzun surer mi

Kirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi yayerlesme cok uzun surer mi
Canım yerleşme 3 gün bile sürer bak bir arkadaş az önce yazdı birkaç gün kahverengi leke gelmiş sürekli adet olmamış şimdi test yapmış pozitif. Pede geliyormu sen onu de bi sadece silince mi geliyor

kız kahverengiyse hala umut var bence en az 3 saat en fazla 3 gun diye yazıyor nette yerleşme kanamasına
Ay az önce yaptım pozitif çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşAllah

Canım yerleşme 3 gün bile sürer bak bir arkadaş az önce yazdı birkaç gün kahverengi leke gelmiş sürekli adet olmamış şimdi test yapmış pozitif. Pede geliyormu sen onu de bi sadece silince mi geliyor
Ayu insallah pede gelmiyor bisey ama silince var yani geliyor gelmiyor aslinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…