- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Rabbim büyük canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın yoksa da nasip değilmiş derizVallaha durduk yere icime bi umut geldi hayorlisi ile
Canım eğer gebelik varsa bazen ovu testinde gösterebiliyor çift çizgi olarak ama t nin c den koyu olması lazım yada aynı eşitlikteyerleşmedir inşşşah bide ovu da gebelik nasıl çıkıyor
hımm sağolasın canımCanım eğer gebelik varsa bazen ovu testinde gösterebiliyor çift çizgi olarak ama t nin c den koyu olması lazım yada aynı eşitlikte
Insalllllaaahhhyerleşmedir inşşşah bide ovu da gebelik nasıl çıkıyor
Esim simdi geliyor gidip kan vericem insallahAkşama kadar bir gözlemle bakalım zaten gelirse gelir akşama kadar gelmesse yarın test yap
Umudum yok artik ama bi umut yine de ❤❤Kırmızı gelemediği sürece umut var inşallah güzel haberler verirsin bize❤
Orasi oyle tabiRabbim büyük canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın yoksa da nasip değilmiş deriz
Ve bu ayın 5. Gebesi hayırlı olsun cnmAy az önce yaptım pozitif çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
Çok sağol canımVe bu ayın 5. Gebesi hayırlı olsun cnm
Amiiiinnnn inşallah çok sağol darısı tüm isteyenlereHayrli olsn kiiiizsaglikla ilerlesn insllh
Hoşgeldin temmuz gelini kader arkadaşımTemmuzda evlenenlerin ayı diyordunuz ya bende temmuzda evlenmiştim bu kadar olur
Bekliyprum heyecanlInsalllllaaahhh
Esim simdi geliyor gidip kan vericem insallah
Umudum yok artik ama bi umut yine de ❤❤
Orasi oyle tabi
Geçtimi canım senin adet günüKızlar ben demin ovu testi yaptım tertemizkasık ağrım yumurtlama ağrısı değilmiş net bakalım neymiş
Ben 10.olcam hedefimVe bu ayın 5. Gebesi hayırlı olsun cnm
Senle ayniyiz cnm bat 22 ekimBen 10.olcam hedefimçünkü adetime daha 2 hafta var kafadan
Cnm hayırlı olsun testininde fotosunu atsana ben cok seviyorum pozitif testleriÇok sağol canım
İnşallah cnm bnmde 7 gün var bnde 8 olayım bariBen 10.olcam hedefimçünkü adetime daha 2 hafta var kafadan
Benim de 7gün var, ben de 9. olayım inşallah.İnşallah cnm bnmde 7 gün var bnde 8 olayım bari
Kizlar atmis link bnde ordan gordum okudum aksa sayfalarda kalmistir link ama cok fenaBen bulamadım ya kaç sayfa baktım yoktu o konu bu arada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?